kako se loguje na castellana web shop?
Printable View
kako se loguje na castellana web shop?
Svako ima posebne kredencijale za logovanje. Isti je web shop i kod kastelane i kod next auta.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
nema vise onog naloga, sto su ranije imali dje mogla "javnost" da udje?
ono je bila strasna stvar, jer sam mogao da nadjem tacno sta mi treba i direkt prodavcu da dam sifru
Glupost čista
A kad ih pitaš da ti daju bolje im šamar opali, kriju ka državnu tajnu.
Evo trčim da objavim javno MOJE podatke za logovanje,da bi vi mogli da hranite sujetu.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Gdje najpovoljnije uzeti zimske gume?
Mozda bolje pitati sta tacno trazis, kao: dimenzija, brend ili niza-srednja-visa klasa gume…
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja tražim 195/55/R20 univerzalne. ima michelin cross climate 2 za oko 165 eur komad u castellanu ili kod vujačića ili neka divljaka od minerve za 100 eur. u simant je kleber 145 eur ali to bih preskočio.
imam li đe drugo još gledat?
Ja sam tu dimenziju uzeo kumho u kvantex za 47 eura i 5 eura platio montazu i balansiranje po tocku, bas sam zadovoljan.
Moja dimenzija je kao tvoja, sem sto je tocak 15. Nabolju ponudu sam dobio od https://www.instagram.com/autoservis...Q5ZDc2ODk2ZA==
Recimo, da je kod njih Uniroyal jefriniji za 10€ nego u Greenell. Pogledaj Vujacic ID, Simant…
Mislim da sa ovom, Kumho koju kolega predlozi, neces pogrijesiti u toj jeftinijoj varijanti.
Vidim da je ta dimenzija kod Banja oko 48€ plus, nekih, par eura montaza i balansiranje, ako sam dobro vidio cjenovnik
https://www.facebook.com/10006369956...40aB7S9Ucbxw6v
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad vec pomenuste Kumho, valjaju li sto u izvedbi 215/60/17? Koliko vidim kod Banja su kumho winter ws51, 101 sa sve montazom, balansiranje, novi ventili..
Mislim da je to stari model, moje su wp2.
To je jedino sto je u ponudi..ne mogu se nac neke normalne gume tu do 110e/kom u ovoj dimenziji za zvek..
koje zimske 215/55 R18 više klase i đe (za crossover)? Ne sjećam se ko ono proizvodi zimske gume koje su prikladnije uslovima u kojima ću ja najviše voziti (PG i primorje zimi, malo sjevera, bitnije upravljanje po kiši, nego po snijegu)? Michelin?
Ako kome trebaju za zimski set, imam na prodaju 4 originalne celicne felne Renault / Dacia / Nissan
4x100 R16 ET35 centralna 60.1mm
Provjerene na balanserku, potpuno prave.
60evrica fiksno
https://i.postimg.cc/Kj9QmnSq/celicne.jpg
Tražim set guma od 4kom. 205/60/16, imam "zasebne" felge ali bez senzora za pritisak, da li da uzmem cisto zimske gume ili ove M+S sa obzirom da cu snijeg gledat bas rijetko
Prije neki mjesec takumi mi je napisao da su senzori oko 70/80€ po komadu,
sad me zanima gdje senzore kupit i ugradit, da li za to treba da idem u ovlašćeni servis ili može kod prvog vulkanizera, i imam li na sta da obratim paznju pri kupovini senzora?
koje da gađam hankok, pireli, miselin, kontinental ili sava?
Kako misliš čisto zimske ili M+S?
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
ljudi misle da M+S znaci univerzalna guma, odnosno za sve sezone...
M+S je skraceno od Mud+Snow, na nasem blato+snijeg
i to je zimska guma.
Kako god zna se na sta se misli :)
Mud + snow
Ispravka
Sve sezone ok
Za sad su mi jedino iz grinela odgovorili da imaju uniroyal allseason expert 2 96h xl za 101,75€
Ostali niko na lager nema ove dimenzije
Cekam jos vujacica
Najradije bi continental ili hankok
Ali kad nema onda nema
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
235/55R18 za suv zinskw koje uzeti? I dje
Odvojio bih se od 650-700e max