Stvarno zalosno da ga ne mogu rijesit vise , a sto se tice kanala taman oko 20 kanala fali :cool:
Printable View
Gdje da gledam kosarku Hrvatska-Tunis?Iskljucili ste HRT2, a onaj koje je otkupio ne prenosi, sta sad?
Mozes da kontaktiras RTCG da vidis zasto ne pustaju konkretnu utakmicu.
hrvatska Arena Sport2 prenosi utakmicu CG - Wales :)
http://i56.tinypic.com/ej6gs1.jpg
Sto ste zapeli vise sa tim kanalima za koje imate objasnjenje zasto nijesu u ponudi? JEDNOSTAVNO nije to do T-Coma, vec do vlasnika pomenutih tv stanica. Dajte predlazite neke druge kanale, NG HD na primjer. pozz.
Bar 2 puta jos prije mjesec i vise dana...
ovo je stvarno nevjerovatno sta nam ucinise... nakon 10 godina gledanja premier lige na obicnoj zemaljskoj anteni kad smo imali po 10-ak kanala, sad na televiziji koja ima 50 i kusur kanala mi ne mozemo gledat najjacu fudbalsku ligu na svijetu, a i za ove ostale (italija, spanija) moramo da doplatimo 5 eura... a tek ovo za kosarku... prije neki dan sjedam fino u fotelju, namjestam se da gledam srbiju, palim tv kad ono rts zamracen, sjetim se da je rtcg otkupio prava, prebacim tamo, kad ono oni prenose vaterpolo, na drugom kanalu daju reprizu neke serije iz 1950. godine i boli ih .!. sto pola CG oce da gleda kosarku... stvarno sramota za T-com, sto neko rece, jedino sto vam je dobro to je snimanje i premotavanje programa, za sve ostal oste krs!
Nema veze sa T-Com-om, isto ili jos gore je sa ostalim operaterima...Na Total CG ne mogu nista gledati jer RTS je zamracen, a u ponudi nemaju RTCG 1,2...
ovo je neki virus ufatio Extra TV, ista stvar koja se desava na disni desava se i na Tv Avala:)
ps. upravo prijavljeno na 1500
A meni je bas fazon gledati Pokemone s ovakvim artefaktima. :) A i djeci je vjerujem zanimljivo kad se uzeleno-uljubicasti Pikacu!
Universal Networks International (UNI) objavio je danas da će 3. septembra 2010. godine doći do promene imena i vizuelnog identiteta Hallmark Channela, koji će postati Universal Channel.
čuješ objavio je danas, a idu reklame evo mjesec na Halmark
http://videos.t-online.de/entertain-...42001992/index
Pusti ti to , no nam reci zasto ovo nema kod nas....
Ovo je bila idealna prilika da t-com spamerteam napiše na forumu - Od danas "novi" kanal na extratv- universal channel, za ljubitelje filmskog programa ...
Procitati obavezno.
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=66147
Kakve to veze ima sa ovom temom?
EXTRA SMEĆE od kablovske, opet ste mi sjebali film na novu 10 min prije kraja. Nabijem ga na TV prava svakog onog majmuna ko tvrdi da to nije do T-coma.
Prošlo je mjesec dana otkad ton na rtcg 2 kasni za dvije ili tri sekunde u odnosu na sliku. Mislio sam da je samo kod mene i prijavio problem prije deset dana a oni su mi rekli da je to globalni problem i da će se brzo riješiti. Koliko su od riječi viđećete kad prebacite na rtcg 2. Ima li neko informaciju hoće li se to riješiti u toku ove ili naredne godine?
Ajmo da probamo sa nekom peticiom nebi li se udostojili da bar provjere prije nego sto utule neki kanal da li je zaista na programu to zbog cega ga tule. Dzukele, pola kanala je vam utuljeno, a isto tako na pola od toga ide emisija za koju niko nema otkupljena prava....Zaradite platu usta vam se po*****...
kako da otkazem ovaj hbo paket jer mi je dosao uz extra trio flat 5 a od proslog mjeseca su poceli da ga naplacuju, zasto ga jednostavno niste iskljucili nego posle isteka ponude ili zbog kojeg god razloga sam ga ja imao od starta nego poce li da naplacujete bez ikakvog znanja vlasnika?