Ja sam nedelju dana proveo u krevetu zbog ovog virusa. Nikako temperaturu nisam mogao skinuti. Ne pamtim da me je ovako smotao grip kao ovog puta...
Printable View
kakvih nedelju dana...umrijecu u krevetu!
Ja juče ujutru jedva ustadoh, glava boli, čelo, nos... Malaksalost, nervoza... Reko' evo ni mene neće grip da zaobiđe...
Pojedoh limun onako ''na suvo'', i pođoh na trčanje, iznojih se maksimalno... Evo me danas kao nov.
Probaj tu nezdrav da izbaciš na znoj. :)
Histerija zvana Game of Thrones. Nisam pametan.
Nervira me kad mi poznanik kaze gdje si brate sta radis....A u sebe ne dao Bog da si mi brat.. Crnjak.
Sto nece jaje fino da mi se oguli. Uh !
Sunce - kiša, toplo - hladno. Da se 'oće ovo vrijeme odlučit' više, najsrećnija bih bila! Još i prehlada, uh!
Sent from my 9790
a ja jedva čekam da dođem kući, popijem čaj i u krevet. ne znam što ustajah jutros...da ne propustim što, kao da me neće sačekat
ma kakvi...kašljem kao tuberan, temperatura varira a ja došla na posao jer sam kreten
a sjedi doma odmaraj , sto i sama kazes sacekace sve nece nidje utec ;)
e ja ove godine prvi put primih vakcinu protiv gripa i lijepo me u četvrtak pred Vaskrs počeše kosti boljet, poče temperatura tek onako alo i cijelu noć muka, sjutra dan malo leškarila, c vitaminirala se i do petka veče prošlo...e od ove godine me vakcina protiv gripa više ne nervira:)
Da sam znala, posla bi i ja da se ubodem
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
a ospice dobijam kad me probudi usisivac :cower:
Kad ujutro pricas s nekim na tel i ili mu se izgasi tel zbog baterije ili ti rece da se ne zacudis ako se prekine jer mu je baterija pri kraju.. A dje ti je noc bila da ga napunis!
Poludje me ovo vrijeme
Laz, neiskrenost! Koliko volim sto lako provalim neiskrenu osobu i laz, toliko mrzim jer zna da bude razocaravajuce.
Dobio sam govornu postu :@
Nalećeh na radar noćas na Cetinje na 100 metara poslije kružnog i veli mi policajac: OLI DA TI PIŠEMO ZA POJAS, NE IDU TI KAZNENI POENI? A ja vezan. Rekoh: NEMOJ ME ZADUŽIVAT NO PIŠI ZA PREKORAČENJE BRZINE.