Stvarno ne znam kako ti nije dosadno da konstantno lažeš i izmišljaš... No ajde, svakako se ne zadržavaš dugo, ne vole te moderatori...
Sent using Tapatalk
Printable View
Stvarno ne znam kako ti nije dosadno da konstantno lažeš i izmišljaš... No ajde, svakako se ne zadržavaš dugo, ne vole te moderatori...
Sent using Tapatalk
Ako postoje forumaši koji doprinose vođenju diskusije na forumu jedan od njih je sigurno Rodion.
Ako se ne slažete sa njim OK, ali ga stvarno hejtujete i to dosta, a sve zbog njegovih legitimnih stavova i načina komunikacije koji je dosta iznad prosjeka na forumu.
Koliko je aktivan i dobar forumaš dokazuje vam sa ovim prijedlogom za PDF kako bi se možda relaksirala diskusija. Kao i uvijek na vama je da odlučite je li to u redu i to je to.
Ima jos neko kome Rodion nije na ignore? :)
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Jel ti stvarno mislis da je meni bitno sta ce da pomisli neko treci!? [emoji849] Znamo ti i ja sta je istina i meni je to dovoljno.
Evo se recimo pitaju ljudi dje je rain, kao i za stotine forumasa koje ste svojim ponasanjem otjerali na tviter. Bukvalno se na tviter nalazi cijeli nekadasnji forum a sta je posljedica vasih "moderiranja". Da sam maliciozan dodao bih jos ponesto ali kako kazah ne igram za raju tj ovih par ljudi sto nas procita.
Ljudi hoce normalnu i opustenu komunikaciju. Zasto takvu ne podrzavas i ne mozes da ostvaris? Misterija.
Jesam li ja ovaj drugi moderator? Super moderator, pls.
https://i.ibb.co/YL19nhf/download.jpg https://i.ibb.co/S6hfF9J/download-1.jpg
Ako si na mene mislio bas ne pamtim da sam ikad ikog nazvao 'udbasem' al' nema veze.
Mi smo svijetli primjeri zbog cega je nemoguce odravat' civilizovan dijalog? Ne znam, meni zvuci kontradiktorno al' ajd'.
Napisah al' evo da ponovim - sistem prijavljivanja uvrijeda postoji od kad je foruma. Iskoristite ga.
ono što se dešava na pdf o politici je do ljudi koji tamo pišu. da postoji moderator koji će 24/7 nadgledati onu temu džaba bilo
Тapatalk
Meni jedino smeta jer su uvrede na pocetku posta pa onome kome je post namjenjen uzavri krv odmah i ne procita detaljno ostatak posta koji moze biti smislen, a i ne mora uglavnom. Par ljudi sam primjetio da vrijedja druge na kraju posta sto je za svaku pohvalu i mislim da to treba uvest kao pravilo. Predlozio bih i da se napravi neki padajuci meni najcescih uvreda tipa govedo, bravu, magarče, sa majkom ti opštim, stoko itd. Pa da se bira i kombinuje.Mislim da bi bilo zabavno i interesantno.
radi li se ovo nešto na forum pa opcija edit ne funkcioniše preko tapatalka?
ne fercera ni preko racunara
[Fidel]test[/Fidel]
Meni radi sve... sto je konkretno problem? Prijavljuje li neku gresku?
(Radi se ponesto)
TT edit
napisah post i vidio grešku u kucanju krenuh da editujem i ne može. nije pola minuta prošlo posle napisanog posta i pokušaja editovanja
Preko kompa probao i to sa nemoderatorskim nalogom i nisam primjetio nikakvih problema.
Edit-ovao vise puta u roku od par minuta i nikakvih problema nisam imao.
Preko TT-a sa svojim nalogom EDIT-ovah ovu gore poruku bez ikakvih problema.
Sta ne moze? Nema opcije uopste ili ne prihvata 'edit'? Prijavljuje li gresku kakvu?
nema opciju. evo malo prije preko kompa napisah post
https://forum.cdm.me/showthread.php?...22#post5580722
i nisam imao opciju edit
Ne mere ni preko kompa
Edit: sad moze, bar na ovoj temi
jeste, samo na ovoj temi i ja imam opciju
Outline, aj probaj na ovoj temi da napises pa edit-ujes.
Moguce da je na politici samo zbog nekih izmjena koje radimo tamo (da ne mogu novo-registrovani da pisu).
Da utvrdimo gdje je problem pa cemo ga i sredit'.
Prije ce bit' da samo na politici nemas al' ajd' da vidimo...
tako je, samo na politici nemam tu opciju. napisah post
https://forum.cdm.me/showthread.php?...30#post5580730
i imam edit. ako ti nije problem taman mi izbriši ovo što napisah. jer probah samo
U redu, onda je lokalizovan problem na politici.
Bice rijesen uskoro, nije strasno.
Vjerujem da je bitnije da novi clanovi sad ne mogu uopste da pisu na politici a ovaj 'edit' cemo sredit' nocas/sjutra.
jedna od najboljih stvari koje je ovaj forum uradio! svaka čast
Vi ste kao ucesnici na politici to trazili.
Ja sam kao moderator pritisnuo.
Admin je kao glavni to odradio.
Od vas je pocelo, vi ste najzasluzniji za implementaciju. :)
(ja jos uvijek ne zalazim na te djelove foruma jer cuvam zdravlje)
ostadoše bez dnevnica sad neki :joy:
stvarno tamo nije lako ući i čitati neke stvari :D mene je oduševljavalo to da je neko uporan pa svaki dan pravi nalog da bi pisao iste stvari na tom dijelu foruma
Samo jos da prestanu neki ucesnici da vrijedjaju jedni druge i bice OK.
Može li se uvesti da mogu da lajkujrm svoj post. Ako milo i krivokapić mogu da glasaju samoga sebe zašto ja ne mogu lajkovat samoga sebe. Toliko visoko mišljenje imam o sebi da prosto je normalno da lakujem svaki moj kometar.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk