Koja kladionica prima velike uplate (do 500eur) na singl u Podgorici?
Printable View
Koja kladionica prima velike uplate (do 500eur) na singl u Podgorici?
Svaka veća.
Sporting, Meridian, Lob.
meridian? prima.. al ti kvotu sa 3 obale na 1.9 ;)
Ipak ima ovde iskusnih kladionicara.
Znao sam prije nove godine na te mlade čehe da uzimam dobre pare uživo. Padaju golovi na njih kao nidje, danas sve tekme GG.
Na 8 utakmica palo je 37 golova ili vise od 4ipo po mecu. To ne treba propustiti. Iako znaju ponekad da podbace.
Samo je frka sto od lokalnih samo Meridian daje u ponudi, a kod njih su kvote na nize lige (golovi) bas lose.
Kladim se, ali za 188 nikad nisam chuo. Evo gledam im sajt upravo, divljak neki?
Ne kladim se u Meridian pa i ne znam.. Nidje nisam gleda da ima mogucnost kladjenja na mlade CHUSH chehe. Ipraticu nekad, jednom i to na golove,.. Nisam upucen u ovu vrstu 'sporta' i nemam neko znanje, ali cu ispratit'.. Nekad, jednom i to na golove.
gledas li premier ligu? 188 je sponzor boltona i wigana(makar je bio do prije neku godinu) tako da su daleko od divljaka...
^ A taman htjedoh da me nauchi, pokvari mi sve ovim postom.
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/...r_1777885b.jpg
Lagano ljudi, previse ste ozbiljni.
Dosta cesto ovo pominjem ali odje se nekad malo organizovanije pisalo i "radilo".
Sad na gomili masu tiketa, ne moze da se izvuce nesto dobitno.
Neki pretjeruju sa tiketima od po 1e uplate, a neki samo izbacuju kad dobiju..Jbg..
Pa nema vise srece kad je postao thread za glupiranja i prvenstveno za skupljanje postova.
Sto da radimo? Igraj covjeche, ruke gore - veseli se! :)
Welcome HERE... Svaki dan nova tema, četa bez... Preglednost, rad, red, etc... :P Missing moderators...
Treba danas "zazvizdat" neki sistem iz X-a, ali bez ovih izrazitih favorita... holandije, portugala, italije, poljske, njemacke...
belgija, srbija, engleska, turska, ceska...
Wales - Croatia
Croatia @ 1.75 [10/10]
Interwetten
Crna Gora - Engleska 3+, @2.10 /bet365
Ajmo ko igra u lokalne ,dje najveca kvota na Crnu Goru a gdje na Englesku :)
Znas i ti ponekad da budes dobar...
A ja vazda, nego ti ne umiješ da prepoznaš ono najbolje u meni.
p.s. Sve ono što zaradih na Hrv - Srb, stavljam na Hrvatsku 2 i CG 3+
Engleska daje gol u zadnjih 5 minuta, kvota 10.
BET365
MONTENEGRO-ENGLAND 2 1.95
DZERARD vs MITAR NOVAKOVIC itd..itd !!! PAMETNOME DOSTA !!!
I ja uplatio nesto. Pomozi Boze :D