http://www.youtube.com/watch?v=jS03n5dsl4g
Printable View
Ja kao dusebriznik moram da brinem :) Da ne bi bilo ovakvih 'emancipovanih' razmisljanja kad sadasnja djeca dostignu 'nas' uzrast.
Jos uvijek nisam majka, ali cu u svakom slucaju uzet u obzir iskljucivanje tv-a, etc..
Sto se bambija tice, do desete godine, nisam shvatala bambija, i ostale crtane Diznijeve produkcije, nego sada u dvatesetim shvatam pravo znacenje, i ne preporucujem ni pod razno za gledanje, pogotovo djeci.
Losa, veoma losa strana covjeka, je sto nije u mogucnosti da uspostavi sebi granice.
Sto se Biblije i Crkve tice, ostavicu neka stoji pod tvojom pretpostavkom, ipak, od onih sam koji umiju sebi postaviti granice... Ja vjerujem u Boga, ali nisam ekstremist u svom vjerovanju... I uvijek u zivotu treba odabrati osrednji put...
Sto se Davida i Jonatana tice, ljudi su skloni dodavanju neistinitog.
Prvo, alternativo (obrnuta, bice da je to ono sto ti vidis u ogledalu.. sto opet mora imati svojih chari :D), los si. Ajde sto si los, nego si veoma los. Poturas Mstislavu nesto sto iskreno vjerujem (ili zelim, ali onda se postavlja pitanje motivacije za te mi zelje) da nije. Gej. Njemu je gej Ok, tako da ga ne vrijedjas. U (pod)svijest kod Mstislava ne mozes na taj nacin, ne laskaj sebi i ne potcijenjuj njega. Ako se salis, sale su ti lose. Neka bude da si dokon.
Drugo, gejevi nemaju sanse i zato paradiraju. To smo ustanovili. Los si po drugi put. Moz' bit' jos mlad i ne(do)zreo.
Trece, ako se vec ponovo vadi (iz naftalina teme) pitanje o usvajanju djece.. postavi konkretno pitanje koje te muci. Neko ce bit dovoljno ljubazan, sigurna sam :)
Ono kao... Hoce li, ipak, imati sanse?
Ja 'ocu samo da mi se objasni koja su im to prava ugrozena/oduzeta?
To ti zavisi od usvajanja djece i odgovora na to i slicna pitanja.
Zašto ekstremist?
Naveo sam samo mali dio kolača crkvenih i biblijskih zabrana. Nema tu mjesta za tvoju selektivnost - ili poštuješ što se kaže, ili ne poštuješ.
Slažeš se sa njima po pitanju osuđivanja homoseksualnosti, ali praktikuješ sve ostalo, pa onda to nazovemo neekstremističkom relizioznošću? :)
Nema tu "oće kaki - neće kaki".
Vječnost nije šala. :)
Nikad ne reci nikad.
Yasto ne dizni?
Bambi?
Ne znam, jesam li ja onda ovakav zbog diznija?
Jel dizni pravi gej frendli asocijacije u svojim djelima.
Jakuza ti ne odgovaraj imas svoju temu. :)
Raquel dize mi raspolozenje moram ti priznat. Pusa za tebe.
Jakuza - pitaj lgbt forum koja su im prava oduzeta i ugrozena oni najbolje znaju.
Ili neku gej osobu koju poznajes. Siguran sam da znas bar jednog.
Е дакле, чекао сам вас... :) Смета вам кад вас неко окарактерише као хомосексуалце? ЗАШТО? :) Па они су нормални као и сви, и није то ништа страшно!? Зашто би се ко стидио тога?
Ово друго... ако сам те скапирао помамио се... немају шансе и зато парадирају?! Него, тешко ми је сад више враћат се на те приче...
Ја нисам вала ништа потенцира око усвајања ђеце, јер заиста, надам се, да смо ту стопроцентно сложни да не треба да се усвајају! Мислим да толико ненормалних људи нема у Црној Гори, да заступају и то...
Једино мене нервира, као што видим и многе одавде, што потенцирају проблеме пе.дера а не потенцирају проблеме морталитета, породице итд... то једино. А немам заиста ништа против 'нормалних', свако свој поса', ка у титекс.
Ок, зар не мислиш можда да то што не знаш ниједну хомосексуалну особу (родна равноправност!) можда због тога што су те особе (ако их има) застрашене твојим мишљењем о њима? Ко зна колико би људи најзад рекло истину да се не боје реакције околине. Сигуран сам да ти неће причат како воде геј секс никад.
Upravo su mi javili da parade ponosa nije bilo i da je odlozena do daljnjega!
Lock u skladu sa odlukom!
Do daljnjega!