Originally Posted by
ovizionizi
Meni su najjaci apstinenti koji na sav glas pljuju ovu vlast. Znam nekoliko takvih, svaki drugi post na fb im je pljuvacina po ovom sistemu. I vrlo argumentovana i na mjestu, sve je to lijepo... Ali ne bi glasali zivi, jer je to za njih unaprijed izgubljena trka. I za njih smo svi mi koji glasamo budale. Ne znam... Posle svih bojkota sto smo vidjeli, kod nas i u regionu, jasno je da mirni bojkot ne prolazi. Jedino ulica. Ali kad vec nema takve organizacije i akcije (mada se jos uvijek nesto nadam da ce proraditi taj zivac), kako da ne glasas, brate? Mislim, selo gori, baba se ceslja.. Ne razumijem. Nama se drzava raspade skroz. Sto je najgore, ovi koji glasaju vlast takodje vide to, vide da je DPS grobar ove drzave, cak i njene buducnosti. Sjebase nas skroz i sa dugovima i sa totalnim raspadom od sistema, dje je gradjanin u potpunosti obespravljen i dje slobodno moze da zaboravi na ikakvu pravdu. I smiju se i glasaju.. jer.. Srbi. Ceeeetnici. Amfilohije.... A ustvari hebenih 300 eura. A mrrrrrs!