https://www.espreso.rs/sport/kosarka...crne-gore-foto
Printable View
Gasite net , imamo pobjednikahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fc4c0a65a0.jpg
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Sito Alonso 2+1 godine u Cedeviti.
Kako molim?
http://kosarka.me/ostalo/11725-pavic...ojimo-aba-liguQuote:
PAVIĆEVIĆ: MORNAR ĆE IGRATI EVROKUP, PROBAĆEMO DA OSVOJIMO ABA LIGU
Kako je krenulo,Aba ce iduce godine biti jaca od ACB
Malo ga je ponijela atmosfera, mislim da i sam zna da za tim skoro da nema sanse pored EL Buducnosti, Cigana, Cedevite, nikad veceg budzeta Olimpije, u najavi ozbiljnog Partizana... ali svakako bih volio da naprave sto jaci tim i da budu ako nista drugo u TOP4, a to za sledecu sezonu ABA lige dajte posebnu tezinu...
Jes, tako su za njega pričali i prošle godine kada je najavio da Mornar ulazi u plej of. Evo ga sad sa šampionskom titulom i igra Evrokup.
Za razliku od nekih koji su najavljivali svo vrijeme opstanak u ABA ligi, makar ovo što on govori ne treba odmah odbacivati.
" Za razliku od nekih" - ovo je bespotrebno. To je isto ka kad bi ti neko reka - da nije tih na koje mislis - ne bi Abu jos gledali.
Nema veze sve dok se zna na koga se mislilo.
Taj neko je osvojio ABA ligu :) sa tim izjavama rasteretio ekipu pod kojim su igrali godinama :) Mnoge izgleda bole ti rezultati i dalje :) Mornaru svaka čast na rezultatima ove godine koji su bili mnogo iznad kvaliteta tima :)
Pa vam sad mora bit Pavićević kriv što vi jedno zborite a drugo mislite.
Mornar ove godine ima sa prvakom ABA lige bolji skor. Nema što, bez da vam se zahvalimo što ste bili dostojan protivnik. Mada, realno, nedovoljno.
O cemu se radi ? Pavicevic je kriv (nama), sto (mi) jedno zborimo a drugo mislimo??? Aoooo ovo je neka dublja filozofija casti mi. Killy je samo iskazao svoje misljenje da ga je atmosfera ponijela, mozda jeste a mozda i nije, mozda i osvojite abu , ko zna. Nema potrebe za ovakvim injekcijama.
Za ovu drugu recenicu, svaka cast, to smo vec cestitali.
Čitaš li ti šta napisa čoek, to su tako pričali kako vas ne bi slomio teret, ili protivu uroka. Mnogo ste mi osjetljivi postali brate.
To je nase legitimno pravo. Isto ka i tvoje legitimno pravo da navijas za Mornar a u stvari navijas za Zvijezdu a pritom na slavlju povodom zasluzene titule idu pjesme Partizana i jedan od najboljih igraca Mornara pjeva i slavi iste. Sto je naravno sve legitimno.
A tako reci čiko pero, kako ja mogu znat okle si povukao.
Pa ko vas je dobio Mornar ili CZV?
Ne bitno stari, svaka cast, opet. Niste za saradnju, miliji su vam ovi blizanci, ove godine vam je win win situacija.
Važi brate, vama je ionako ovo nacionalno bilo ispod časti, šta da vam radim sad.
Ne bi se moglo zivjet od ovih Barana da su nesto bitno uzeli :D
Pošto je Mornar osvajač prvenstva, a sezona 2017/18 je završena, ovo su sad službene prostorije KK Mornar na CDMu.
Welcome :D
Dobro, dosta smo se šalili sa ovim paljevinama sa foruma, ipak nema smisla više zbog par pravih navijača Budućnosti. Nego, kad završite sa Pinkovim zvezdicama, nadam se da ćete se bacit na sklapanje ekipe da imamo koga pratiti sljedeće sezone u Euroligue.
Otvorite topik KK Mornar
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Ako se obistine ovi igraci za koje je Mornar navodno zainteresovan bice to jos jedna dobra sezona za njih, pod uslovom da ih Nidam napusti.
David Pick kaze:
Hearing some rumbles on Partizan Belgrade: wing Rade Zagorac and center Uros Lukovic are close to deals to sign with Serbia's famed club.
Da nece ovo teodosic u zvijezdu?