Od koliko je kilovati?
Printable View
Od koliko je kilovati?
2.2 kilovata
uzela sam fritezu i silujem je to sto mogu
Čini mi se da je ranije na ovoj temi neko preporučio Sony TV od 65 inča, solidnog odnosa cijene i kvaliteta.
Ne mogu to da nađem a bio bih zahvalan na preporuci.
Ja imam Braviu od 55 inca,i za sad sam maximalno zadovoljan
Moze preporuka za neki radijator ili grijalicu za sobu od 15ak kvadrata u kojoj ce da spava mala beba ?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Rekosmo već, ova Xiaomi je odlična.
https://www.multicom.me/bijela-i-kuh...ca/xiaomi.html
Koliko moze trositi struje ako se to moze izracunati ?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Zavisi od velicine sobe kao i na koju temperaturu je narihtas i kakva ti je stolarija u sobi t.j. furi li. Mada s obzirom da je rijec o bebi a znajuci majke nece to ici ispod 28 stepeni iako je beba obucena barem u dva tri sloja uz carapice i kapicu za spavanje i jos pokrivena cebetom :)
Realno ne bi je trebalo drzati iznad 23-24 stepena.
Prednost ove grijalice xiami je to sto sve mozes daljinski da pratis i podesavas na telefonu, kao i sve xiaomi uredjaje
Je li jabolija bijela ili narandžasta? :D
Definitivno onda cu uzeto tati Xioami, nisma znala d aje pametna, da sestra moze da je prati sa sprata, jer bi on to ostavio sve da se uždije :)
Što je najbolje kod nje, kvalitetne je izrade. Počev od debelog kvalitetnog napojnog kabla pa do samog čvrstog kućišta grijalice, uliva povjerenje. Kad se sjetim prije Tesi i ostalih u tom cjenovnog rangu što se prodavalo po Okovu, Kipsu i slično za koje si imao osjećaj da ih zgužvat rukama možeš...
Da svasta se prodaje. Skoro sam kupio radijator u okovu bjese zguzvan u kutiji.
Kakva su misljenja oko beko frizidera, ako ima ko? ;)
Soludna. Jos ako ima 5 godina gaeancije i popust.
Pa trenutno je 20% popust u Beko, pa me zanima bas vrijedi li
Evo,moje iskustvo sa beko frižiderom kombinovanim:
Kupljen prije 6-7god.Bio među jeftinijim tada i sa 5g. garancije.Radi odlično ako se izuzme to da je bučan(cvrči-pucketa onaj freon kad radi kompresor),i što mu evo dva ljeta,iako nam je temperatura prostorije gdje je frižider normalna,skoro pa kompresor radi 18/24h,a samim tim puno ledi unutrašnjost koja radi na principu samootapanja,mada,tu je vjerovatno problem sa dihtungom i prečestim otvaranjem.
Sve u svemu kolko para tolko muzike.Možda su sad i poboljšali te mane,ali u to isto vrijeme su moji kupili komb. LG,skuplji nekir 40% od mog Beka i to je mnogo bolja priča.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Postoji li kod nas dje po radnjama da se kupi neka cesma za zagrijavanje vode, poput one Delimano? Njih vise nema na stanju.
Svu tehniku u stanu imam od Beka, prethodni kombinovani radio bez greske oko 7-8 godina, proslijedjen dalje, kod majke isto kombinovani preko 11-12 godina i dalje radi.
Prije ~3 godine sam uzeo svu ugradnu tehniku kod njih i evo za sad sve ok(da kucnem). 5god garancije. Po meni najbolji odnos ulozeno/ dobijeno.
Cak su mi masina za pranje i susenje vesa od njih i zadvoljan sam svime. Moja preporuka.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Ima li ko iskustva sa LIEBHERR frižiderima?
Ima li iđe u PG da se uzmu antivibracione podloge za nogare veš mašine? Imam LG model 1400 obrtaja i dođe mi da je zafrjačim u Moraču jer se to nivelisat ne može.