Стаери?
Ко год да је убо је у суштину.
Ове године предвиђам да ће на ред доћ још три резолуције.
Printable View
Реалнија, јер је Србији у интересу да оствари утицај тојест превласт у ЦГ мирним путем.
Надам се да сад многи схватају зашто смо били толико против да гласају на изборима наши држављани који не живе овдје.
Такође се надам да се неће дозволити да број тих људи порасте, тојест надам се да ће доћи тренутак да свако кога нема дуже од двије године у ЦГ не може овдје да гласа.
За то се може наћи техничко рјешење, а политичко...
Ali volja narodaa?
Je li volja narodaaaaa EU ili ova srpsko-ruska prevara?
Uvijek je CG bila naivna i često padala na prevare što istorija može potvrditi, ali uvijek su to ispravljali zbog svog slobodarskog duha.
Poslednji je voz za pojedine političke prevarante.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
То неће проћи.
Добра је ствар што се ова ситуација са минирањем пута у ЕУ десила прије него касније, док ДФ није успоставио директну вертикалу у систему, па ће их лакше бити одстранити.
Ова влада је при крају живота, и то је свима јасно, сад и брат Абаз и Жекс од Вијести виде са ким су тикве садили.
42 влада је покренула то питање, послала је скупштини иницијативу, ДПС је пустио причу да се дијаспори укида не само право гласа већ и држављанство, од љета 2021. године нема помака по том питању.
То је најбоља брана и ДПС авио гласовима и ДФ аутобус гласовима.
Ако има памети код остатка власти, да заједно са ДПС-ом прогурају најзад причу о пребивалишту, онда ЦГ може да добије и милион нових држављана, али ако овдје не живе они не могу гласати.
Ooo daaa. DPS je uništavao državu. I tad kad je "stvorio" 2006 se odmah ukakio u nju sa tim da je obilježio polovinu naroda sa trakom koja je značila da su izdajnici, četnici itd. Što su ( ajde da ne kažem "ste" [emoji846]) prihvatili objeručke. Što je bolesno. Nije ni druga strana bila mnogo bolja, da se razumijemo. I da je DPS vladao samo parama ne bi došli do ovoga da se evo pominje građanski rat. Pa da li ste ebeno normalni. Sa kim da ratujem, sa tobom jer se ne slažemo jesmo li čoče Crnogorci ili Srbi i koji treba više da se pitaju, ma ebe mi se i za jedne i druge podjednako. I daj skalajte više sa Srbijom, Vučićem, Putinom urcima palcima. Koji vam je?! Pa toliko potenciraze priču o tome da se ne može pričati o nekim bitnim stvarima za život. O školstvu, zdravstu, o tome što 70 posto što mladih što starih šiba, što nema zdravoga, što još malo nećemo moći dijete puštiti napolje i mali milion drugih stvari ma ne, mi ćemo o Vučiću, kao da će Vučić biti tu dovijeka. Na krjau narod Srbije zabole ona rabota za CG. Imaju toliko svojih problema. A Manda se neće pitati još dugo, a ako kojim slučajem dođe do toga da narod glasa Mandića, nemalo nas. Da posle G ovana od DPS-a na čelu sa najvećim, dođemo do toga da nas Manda predstavlja, e onda stvarno zaslužujem da nema ni nas ni države. Da nestanemo. Da ne zagađujemo planetu. Makse, nerviram se.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Бришу се људи из бирачког списка ако одјаве пребивалиште.
Само треба написати да одјава није опциона, већ обавезна, мало казни, као и то да се кроз провјеру граница може утврдити колико дуго си ван ЦГ.
Mislim da se Singapurac nece usuditi da ide na izmjene drzavljanstva, zaletio se jeste ali je sa ovom rezolucijom koja nije bas prosla tako usput kako je mislio vidio da ga jos jedan korak ugadjanja Pipunu i Mandi vodi direktno u propast i stranacku i licno gasi njega kao politicara.
Има начина, али није било воље.
Mostovi u Bar koje je oluja srušila postavljeni prije 40 i kusur godina. Izdržavaše i grđega vremena, ali ne preživješe intelekt ljaljaša.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9e878d4de4.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нека Лажојко отказује Ибар вода журку.
Ево и званично, најзваничније могуће.
https://www.vijesti.me/v/714176?utm_..._share_counter
https://radioskala.me/hrvatski-sabor...ama-non-grata/
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
ЕУ смета зато што се кандидат за чланство Црна Гора, конфронтира са њиховим чланом Хрватском, и то врло јасно инструментализован од стране неког трећег тј. Србије.
Да се не лажемо, зна се зашто је ова иницијатива поднјета, и ЕУ нас је посматрала.
Јер нема више зајебанције.Или или.Или српски свет, или европска унија.
Прије 30 година смо одабрали ово прво и видимо послиједице.
можеш ти то боље [emoji4] у пг се за све пита дф. на локалу најјаче адуте узели. виђи под спортске објекте мало. ко ведри и облачи. у нк ко је вођа? вепар четнички или? пв? бд? мк?
како слабија странка од еса ради по држави шта оће а партија која даје премијера трпи и ћути? [emoji4]
покушаваш некаквом гимнастиком менталном да објасниш како је дф ето слаб [emoji23][emoji1782]
то је таман у рангу оне приче - пипуноглави није четник ал велича четнички покрет и воли и слави људе који су по Сарајеву ђецу убијачи. и добар је ал ето задње двије године навија да Путин убија ђецу по УКР
Lik je ili ozbiljno malouman ili se vehunski sprda sa svima. Dobro, bar nam nije dosadno dok čekamon”najveću fiskalnu reformu u poslednjih 100 godina”
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2d40de51be.jpg
Da da. Demokrate moja greska
Prica se periodicno ponavlja danas sam pogrijesio. Ah taj spin silni. Lose to ide. Bozovic je gradonacelnik do izbora novog. A cini mi se dvije kolone DFa tamo imaju vecinu.
Nisko i za tvoje kriterijume. Mislio sam da si bolji od toga. Ali dobro.
најбитније су двије ствари: једна да резолуција не штети држави но јој ово ЕУ намјешта и друга да је дф на маргинама. остало ћемо средит
то ти дође ка оно - мора 20% партијски да се запосли. остало стручњаци. тако и то, дф је слаб као никад ал исто имају чоека на челу Парламента и најјаче општине у држави и предузећа и 90% школа. ал то ситнице. они су трећа партија. како би ја волио да сам трећи а да сам јачи од првог