Pa vidim da ste svi zadovoljni sa odlicnim 5. mjestom (od 6 ekipa) iza velesila kao sto su Kipar i Bugarska i samo tako nastavite...
Printable View
Pa vidim da ste svi zadovoljni sa odlicnim 5. mjestom (od 6 ekipa) iza velesila kao sto su Kipar i Bugarska i samo tako nastavite...
Da imam opciju da zadrzim Filipovica ili da uzmem Jokanovica normalno da bih prvog izabrao a ovaj drugi neka ide na kaljenje u Gornji Milanovac.
Samo mi nije jasno kako mogu pushtit ovoga Petrovica da ide Bosnu da trenira a ovamo da dovedu neke vidimo se trenere...
Koji crni Jokanovic, jesu li ovi ljudi normalni, ne no Vlaisavljevic...
Taman sam mislio da nas ne moze zadesit gori od Filipovica,sve dok danas ne procitah ovo za Jokanovica,to bi tek bila sprdacina od saveza ako bi njega doveli,nmg.da vjerujem da uopste pomisljaju na njega,neeeeeeeeeeeeee :evil:
Ja sam ocekiva da ce doc onaj Jesic :)
No mene je odusevila vijest da je trener godine u CG ovi iz Mogrena :)
Znaci PRESMIJESNO!
Aj ti uspjeh je izgubit u dva gema,pardon,meca po 6-0 :rolleyes:
A onaj sto je sa Petrovcem najduze osta u Evropu i uzeo kup ...
Ne vjerujem da je Jokanović gori od Filipovića. Ja bih pristao.
Vignjević je to trebao da uzme već par godina, ali glasanje naravno znamo kako ide.
E da, zaboravih, što se Mugija tiče - koliko god mi je milo što je napravio ajde da kažemo korak naprijed u karijeri, mislim da je napravio potpuno pogrešan potez u izboru kluba. A to što su mu dali 10-ku smo već imali prilike vidjet koliko znači.
Bit gori od filipovica je stvarno uspijeh.Ali se sve bojim da i to nije nemoguce,jokanovic mi ne zvuci nimalo ohrabrujuce...
sto neko rece sto pustismo petrovica u bosnu?Coek je iz crne gore,alo sigurno bi radije trenirao svoje zemjlake nego bosance pa i za manje pare,a bio je 2. trener u klubu koji je u zadnje 2-3 sezone medju 2-3 najbolja u 4. ligu u evropi.ali nasa posla...
Zato sto ce Zeljo da uzme 10 puta vise para nego ovdje, i jos nece biti nicija marioneta kao sto bi bio ovdje, jer Dejo sigurno nece dovesti trenera koji ce da misli svojom glavom, vec da mu bude poslusnik. ;)
Jokanovic je nikakav trener i sumnjam da ce on doc'. Ocekujem nekog slicnog bisera od trenera, jer za boljeg niti imamo para, niti ce bilo koji normalan trener dozvoliti da Dejo njim upravlja.
Sto znam sigurno iz prve ruke,Jokan je lala-blag i korektan coek.
Sto je osvojio u dvije godine,znamo.
Takodje ga krasi ogromna kolicina tvrdoglavosti i jednoumlja,mislim da nikako ne bi bio spreman da radi kako mu drugi diriguju.Za njega strucni stab ne postoji,tudje sugestije uglavnom ignorise a igraci ga vrlo lako mogu "snac".
Sve u svemu,gori od Filipovica,bit ne moze sigurno.
Ja sam za,mada ne vjerujem da moze proc,buduci da je za Genija uvijek u prednosti neko ko ima veze sa Zvijezdom.
Ja i nisam toliko za Jokanovica. Treba nam ipak neko ciji nam je rad poznatiji,i za koga se vec zna kakav je. I ko mozda malo bolje poznaje igrace. Ne kazem da ce bit gori od Filipovica,ali ne vjerujem ni da ce bit ista bolji. Ako ga izaberu,naravno.
Ne moze on doc ljudi,partizanovac je.
Tesko cemo mi naci trenera, a da ne odrijesimo dobro kesu.
Evo i Srecko Katanec je otisao u UAE, Ciro Blazevic u Kinu.
Svako ko nesto zna o ovome poslu vrlo brzo pronadje dobar posao.
hahaha shto reche Dejo na onu dodjelu nagrada, tek u januar o selektoru a?
Dako se odluche do marta...
http://www.sportske.net/vest/medjuna...oru-12348.html
izgleda da su odlučili ;)
Glavni dio: "Novi selektor ce biti.." Znaci, File odlazi.. Yeaaaah :D
Nijesam zadovoljan, nimalo... Ali eto viđećemo oće li što bit od toga
Ja sam da mu se da 100 dana :D
Gore od ovoga ne moze, treba dat sansu covjeku...
Tumbaković ne bi bio loš al sumnjam da će ovi naši otvorit kesu :( .On bi makar dao čvrstinu ekipi a možda i doveo kojeg novog igračaQuote:
Jokanović je samo jedan od kandidata
ZORAN FILIPOVIĆ VJEROVATNO ODLAZI SA MJESTA SELEKTORA
Slaviša Jokanović definitivno je kandidat za novog selektora crnogorske reprezentacije, ali nije jedini, jer se na listi nalazi još nekoliko imena, saznaju „Vijesti” iz pouzdanih izvora.
Osim Jokanovića, na spisku želja čelnika crnogorske kuće fudbala nalazi se i Ljubiša Tumbaković, dugogodišnji proslavljeni trener Partizana i kineskog Šandonga, u kojem je boravio posljednjih pet sezona. A sa Jokanovićem i Tumbakovićem se ne završavaju moguće opcije na selektorskoj klupi...
Šta je sa Zoranom Filipovićem? Kako vrijeme odmiče, sve su manje šanse da će nekadašnji golgeter Crvene zvezde predvoditi Crnu Goru i u novom kvalifikacinom ciklusu. Filipoviću sa završetkom 2009. godine ističe i ugovor sa Fudbalskim savezom Crne Gore, a logika govori da bi mu mandat već bio produžen da je predsjednik FSCG Dejan Savićević zaista to želio (od završetka kvalifikacija prošla su već dva mjeseca).
Stoga je saopštenje sa nedavne sjednice Izvršnog odbora u kojem se navodi da se „Odbor za hitna pitanja ovlašćuje da predloži personalna rješenja za selektora” savršen odraz nepovjerenja prema dosadašnjem selektoru. Savićević i njegovi saradnici su, jednostavno, zatražili vrijeme kako bi pronašli novo rješenje.
File, međutim, ostaje kandidat za selektora. Šanse su mu, doduše, neuporedivo manje nego prije nekoliko mjeseci. Manje su mu i od ostalih kanidata...
Jokanović, inače bivši trener Partizana (osvojio dvije duple krune sa „crno-bijelima”) nije slučajna opcija. Igrao je sa Savićevićem u reprezentaciji SR Jugoslavije i SCG, ali i sa Brankom Brnovićem i Predragom Mijatovićem, sa kojima ga veže veliko prijateljstvo jer su bili zajedno i u Partizanu. I Tumbaković je iz slične „priče”...
I Jokan i Tumba su trenutno bez kluba, a nikada u karijeri nisu vodili neku reprezentaciju. Jedini problem u pregovorima mogla bi da bude finansijska strana - Tumbaković je, na primjer, primao mnogo više u kineskom Šandongu nego što bi u FSCG mogli da mu ponude.
Selektorsko mjesto, međutim, obično znači prestiž i dobru reklamu. Možda je to karta na koju će zaigrati čelnici crnogorske kuće fudbala uz, naravno, odgovarajuću novčanu nadoknadu.
Kako god, Crna Gora će tokom januara birati selektora.
Bolje da je ostao Filipović nego Tumbaković i Jokanović zajedno da dođu. Ne zna se koji je gori. I ja sam bio za to da Filipović ode, ali kad vidim ko treba da dođe umjesto njega muka me hvata. Bolje da su ako već nemaju para angažovali ovog Ivanovića iz Budućnosti ili Peca Rakojevića. Moja želja bi bio Katanec ako je ikako moguće.