Bugijev avatar.Strava je. [emoji2]
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Printable View
Bugijev avatar.Strava je. [emoji2]
Ne primjećujem te stvari.
Tolstoj ili Dostojevski?
Što znam meni je strava ono Simpa jer ukratko opisuje borbu dvije korporacije. :)
2 zla
Tolstoj ili Dostojevski?
Ne odgovori mi...
Bulgakov ali Dovlatov ipak dominira.
Između ova dva?
Ne on baš dominira u humor prije svega a i kako ti reče sitnice čine me isto srećnom kao kad vidim ovu fotku na njegovim knjigama.Mačka.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...64ebf94d96.jpg
Kad s mojim čedom odgledam Mumijeve bože dragi kakav crtani.Al ne bi bilo isto da ga s njim ne gledam i komentarišemo svašta. [emoji1787]
Kad kaže ja mislim da se Mumi zaljubio u Mumku i ja onako kao da sam iznenađenja a što misliš da se zaljubio i on stidljivo kaže pa eto.Vidi se to. :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...26f5aedf3c.gif
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
podgoričko sunce u novembru.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Lijepo je. :)
Sreća tj. osjećaj sreće je, makar u mom slučaju, kao kratko ćebe - nikad me cijelog ne pokrije.
Mene vala pokrije dobro, kad me pokrije :)
Aj makar nekoga i nekad :) Ja ni tada, ni kad je sve bilo super i na mjestu i svi podmireni i na sigurnom i srećni i zadovoljni i meni lijepo i opušten i bez obaveza i... Nešto mi iz podsvijesti zvoca 'na nos će ti ovo izać, siguran budi'.
Isti stvar i kod mene. I to me nervira. Dešava mi se i kad mi dan bude super, raspoloženje odlično, smijeh, zezanje ali ipak neđe u mozgu onaj crv. A i desilo mi se da mi tako nešto izađe na nos.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovo vam je trauma neka od nedje davno
Mada je i do roditelja, meni i sad majka zna da sjebe dan sa nepotrebnom recenicom ne valja sine to, ne valja sine ovo:)
Nekako se ta generacija bojala srecna bit
Ne brinite nasa djeca o tome mislit nece
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Još jedna stvar koja me učinila srećnom danas je što smo uzeli jelku i moj sin se obradovao baš od srca iako ja vremenom sam krenula da se grozim svog tog novogodišnjeg sjaja i korišćenja ljudskih osjećanja kroz kapitalizam jer mi smo bili srećni i sa malim jelkama skromnim ukrasima sad se takmiči u što većoj i boljeg izgleda.Imali smo kutiju koju pamtim i svaki ukras pamtim i svu tu atmosferu đe se radujemo a kapitalizam je učinio da ono što je kao skuplje u tako nekoj simbolici čovjeka čini srećnim ili mu je kroz reklame šta god i hvaljenje kroz insta i šta već dodatno dodao.Uzela sam je pri tom po nabavnoj cijeni đe sam imala pregled koliko je u prodaji i pomislila čovječe koliko se na nečem tako jednostavnom nečem što je simbolično zarađuje.
@kaemSe, mimo trauma i majki i trauma od majki (a moja je taman ista a njena je bila 10x gora) ima tu i karatkera koji učini da si osoba koju zovu kad je problem, potom i objektivnih okolnosti koje nametnu da si, jebiga, jedina osoba koju tvoja familija može zvat kad je problem.
E, kad sve to sabereš, uz sva racionalna i naučna objašnjenja, ostane ti malo neobjašnjivo zašto se dešava da, baš kad ti imaš slobodnog vremena za sebe, e baš tada izbije poplava ili požar ili nekome od familije stane auto na put ili umre neka baba u rodbinu u drugi grad (ovo sve nabrajam u zadnjih godinu dana što se meni dešavalo na slobodne dane)...
@extravaganca dođeš mi pivo.
Sve te razumijem, zato ti dođem i dva [emoji846]
Još smo u komšiluk ako sam neđe dobro uhvatio. Mada možda I nisam. Brkaku mi se informacije tako ponekad, [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
More vala, ako ne zazvoni telefon prije drugoga piva :D Tu sam blizu nekadašnjeg Venoma, ne znam je li ti to komšilAk.