Ma tu nema pomoci kad jedna mala lokalna televizija dobija ekskluzivitete na serije i crtane serije(ne bih se zacudio da se sjutra i filmovi skrembluju) od koje nikakve vajde nema drzava,a kablovski operatori toliko valjaju drzavi,ARD-u,SMIJESNO!
Printable View
Ma tu nema pomoci kad jedna mala lokalna televizija dobija ekskluzivitete na serije i crtane serije(ne bih se zacudio da se sjutra i filmovi skrembluju) od koje nikakve vajde nema drzava,a kablovski operatori toliko valjaju drzavi,ARD-u,SMIJESNO!
Ja nikad ne bih ukidao prava nasih "malih, lokalnih televizija" na ustrb raznih kablovskih operatera...Problem je do kablovskih kuca a ne do tv stanica, napunili su nas sa "malim, lokalnim kanalima" iz okolnih zemalja koje emituju programske sadrzaje na koje nemaju pravo...apsolutno podrzavam IN tv, Tv Vijesti, RTCG...
Za ovaj haos je kriva ARD i kablovski operateri, ne prebacajmo krivicu na NASE male lokalne televizije...
Ali ARD-u odgovaraju kanali iz okruzenja,odgovara im da postoje kablovski operatori jer dio kolaca ide njima!
A kako to da nikad neka nasa televizija prva ne otkupi neku seriju,nego vide od televizija iz okruzenja pa se onda prave pametni i zele da oni diktiraju igru.
Ovogodisnji Wimbledon si mogao da gledas i na B92 i na HRT pored IN-a,IN i ostali su zemasljki kanali,mogu da otkupe prava samo za taj vid emitovanja.Da je srece tako bi bilo!Ali se ovdje ne zna ko pije,ko placa!
kljucna pitanja su :
-da li FOX ima pravo da tu seriju o kojoj se pise emituje na teritoriji Crne Gore, da li je otkupila ta prava?
-da li Extra TV, Total TV, BBM ... nebitno ko, ima pravo uopste da ponudi FOX kanal svojim pretplatnicima?
-da li je ARD postuplia po zakonu dok je davala licence i dozvole operatorima?
a ovo sto si na kraju napisa " ali se ovdje ne zna ko pije a ko placa" ja mislim da svi piju a mi placamo:)
-NE
-Ne vjerujem
-Naravno da nije,njima je vazno da su uzeli pare
Za ovo zadnje si u pravu ;)
I kad ono rekoste da startuju sportklubovi?
ps. mozda novinari magazina Trece oko znaju nesto vise o ulasku SK u Extra TV
Kad ce ExTRA TV pustiti i neki kanal za odrasle na ovaj start paket od 9 e? Ima li sanse za nezasite tinejdzere :)
Imas videoteku, pa udri :)
jes nego se placa, a onda ti doej na racun gledali ste film XXY :)
pa uzmi plus paket.. i reci tvojima da volis lov i ribolov :D
Ili nat geo wild :)
btw za iznajmljene filmove na racunu pise samo Extra TV videoteka i iznos, ali vlasnik linije moze uzme listing na kojem ima i spisak filmova...
placa li se taj listing?
jesu li pri kraju vise ti pregovori:)
Na Fox ide utakmica Crvena Zvezda Bursa,a on uredno zamračen!
eh...sramota stvarno....FOX TV ce biti zamracen sve do 21:00 h ja mislim :ass::ass::ass:
Nije mi jasno da kablovski operateri ceraju narod na pirateriju i CS sa ovim i slicnim postupcima
Zakon o autorskim i media pravima mora da se postuje.
Ko to ima pravo na utakmicu C.Zvezda-Bursa na prostoru Crne Gore?
Ud'rite po narodu,sram vas bilo!
@ Sale
http://www.foxtv.rs/sr/program/tvGuide.html
15:25: 1001 noc r
18:30: crvena zvezda-bursa
20:20:1001 r
a po vasoj programskoj semi je pisalo :15:25-21:00(valjda)serija 1001 noc !!! a nigdje nije pisalo utakmica crvena zvezda-bursa
zasto ???
Valjda vikendom ide nekoliko epizoda 1001 noc.
Samo neka oni zamračuju, sad će zamračivati i serije koje su u produkciji TV Nove zato što je neka šupačka lokalna tv sRanica otkupila prava za 1000 €.
Naravno , zbog "netačnog EPG-a" posrat će vam i ono što ste gledali prije ili počinje kasnije. Zamračit će se i njima kad korisnicima isteknu jaramski ugovori. Ja ću je prvi otkazati !
Da li se snimljene emisije sa Extra TV-a mogu prebaciti na USB ili neki drugi digitalni medij?
Ne.
@Vlado
Nada umire zadnja :)