Neka sto nema u meridian nego ni u jednu online kladionicu :D
Printable View
Barselona 2-2 2.4
Galatasaraj 1 2.25
Buducnost 1
Leeds p1+ 1.3
Buducnost je tu nedje oko 1.85, mislim da nocas dobijaju sigurno
vps-kups x-2
bidvest wits-chippa x-1
milan-barsa x-2
galata-shalke x-1
evo da opet ispostujem safru obe iz lige vcrs x-2 pa mora covek jednom pogoditi :)a ni kvote nisu lose
Ao masinac ajde odjebi svega ti... juce sam procitao ovo za utakmicu al nema dje da se igra i sto cu stavljat onda
Ela, svadjajte se umjesto da smislimo sto da igramo i kako da uzmemo pare...
Stavi ski masku na glavu i idi uzmi im pare :)....Ili uzmi pa nagadjaj sto ce bit ka i svi ostali :)
Ried 1
Galata 1x
Bilefeld x2
oko 2.8
Nema vise svadje,Kotorano oli da se pomirimo :)
Milan GG3+
Galatasaray 1
galatasaray-shalke TO QUALIFY 1 @2.3
ko moze da ceka :D
Sta se svi bune na drugu temu kladionice koju sam postavio jos kad je napravljen acc pre mjesec dana...nemam edit remove da je mogu maci uostalom nemorate ostavljati nista ako vam smeta postoji moderator da je skloni,sad imam 3 crvene crtice zbog toga :D
southend-leyton o. t2 1+
galata 1
ried 1
kvota 4.3
imam i varijante sa galata x ried 1, galata 1 ried x i obe x da se delimicno pokrijem.
saarbrucken-bilefeld 2
http://bet.blic.rs
bet.blic.rs besplatan servis koji ti omugućava da se takmičiš sa ostalim kladioničarima iz celog sveta u znanju iz sportskog klađenja. Prati najbolje kladioničare i njihove savete!
Predobra stvar.. Sta predlazem? Da forumasi koji redovno/cesto postavljaju predloge i prate ovaj thread kreiraju nalog nat blic bet i postavljaju tipove i tamo. Na blic bet cemo imati priliku da vidimo ko dobro pogadja, ko ima najveci procenat itd itd.. Uglavnom, statistiku.. A ovdje je dovoljno samo link ka profilu postavit..
Evo npr moj profil .. http://bet.blic.rs/Bokee
Postavih 5 tipova danas 3 su prosla, cekam Hewitta da dobije da bude 4/4.. Mislim da je ovo fina ideja, pa kako god ocete.. Taman i vi da pratite licnu a i tudju statistiku..
Aj ne dipr kotoranin... Ko baba si neka,sta si se umislio kod djavola da si??? Ako imas info tvoja je stvar hoces li je okaciti ili ne... Ja cu da je kacim pa ako je neko moze igrati neka je igra i neka mu je srecna,jer ovaj forum i temu posjecuju i ljudi mimo kotora i onih tzv tvojih drugarica koje bombaju sa nekim dojavama i uplatama... I nisam vidovit ko ima a ko ne u ponudi neki mec...
Послато са HTC Desire HD уз помоћ Тапатока
barselona 2-2
galatasaraj x-1
hvatam iz x barsu salke i leeds sad ih cekam da pobede i uzimam 500e al koje sam srece sve ce obrnuto da mi dodje :)
e nije mi zao sto mi nece doci tiket samo kad vidim kako je milan odigrao protiv barse svaka im cast...nikad bolja igra milana
Bacila me barsa, ali se ne zalim kad vidim kako je milan igrao
ja odigrah milan x-1 i galatasaraj x-1 ..... 50 kvota sa 3e pihhhhhhhhh kako ne dobise turci! :D