a ovaj gasuje vala stalno, maloprije sam ga vidio juri se s nekim audijem svajcerskim
Printable View
a ovaj gasuje vala stalno, maloprije sam ga vidio juri se s nekim audijem svajcerskim
Bas gadan udes, bio sam u blizini kad je puklo. Dobro je da nije neki pjesak stradao jer je u to vrijeme bilo krcato naroda.
ovaj je meni par puta imao pod kamion slecet u zadnjih godinu dana. a sto je napravio? jel udario koga?
Ucestvovao je jos neki auto u udesu ali mislim da nije bilo teze povrijedjenih. Nije mi jasno dje juri ovaj narod na ovu guzvu.
dje je ovo,Bd*?
Bar, centar.
Sent from my LG-H815 using Cafe Del Montenegro mobile app
Jebote, ovi se lome kroz grad a ja evo 2 sata poliram zadnji branik i gepek. :(
Ovo samo ocekivao od ovog plavog BMW jer momak je budala koja evo par mjeseci cuda cini po Baru, full gas svudje, samo sam cekao kako ce se to zavrsiti. Dako se opametio, ovo mu je dobra opomena!
:lolblue:
Ne bi iskljucio ni ono najbanalnije ,,zaspao za volanom''
Sent from my Motorola 8400
U donju goricu bas jak udes cini mi se neki megan bijeli i jos neka auta
Drvo ni da mrdne, eto vi golf vas :blah:
Meni se cini ima ih sto iljada samo kroz PG. Zajedno trojki, cetvorki, petica i novijih tipova ima manje no dvojki. Ili su dvojke eksponirane :)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Imam osjećaj da dvojke i dalje proizvode. Koliko ih samo vidim slomljenih, i po gradu i ođe, a opet ih svuda ima, đe god se obrneš i pođeš...
Kolko se npr. uvezlo kadeta iz Berkovica, sad ne mosh djaoljeg vidjet. Mislim, ja razumijem da je golf kvalitetniji od opela ali ipak....
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Zovem druga da pitam dje je kaze - da mijenja prijatelja jer je posao u urgentni tamo mu se drugu iz udesa bore za zivot.
I nidje nije pisalo o tome i posle 10sati vidim da su porodicu obavijestili da je imao udes.
Sramota sto se radi kod nas - o takvom stravicnom udesu da nidje nije pisalo - ili ako nesto stave kazu uskoro opsirnije i niko nikad to opsirnije nije docekao.
http://i.imgur.com/1wX3mTt.png
Da i ja sam cuo to sinoc od prijatelja. Bitno je da su oni pratili skupstinu.
Ja sam napisao odje jer sam bio u prolazu ali niko nista nije pisao,rekoh mozda nije nikom nista bilo dok niko nista ne pise...
Zajeban udes na izlaz iz Nk, kod skretanja za most na moshtanicu... Iz daljine mi se uchinje bijeli xc70 da je spakovao neko tamno auto ka kutiju shibica... Njemu vozacheva prednja strana udarena...
sent using tapatalk
Vidjeh i ja neki bijeli dzip na Vitalac nagrdjen, ne vidjeh to crno, mora sam se pet po onih cuka, zatvoren put bi prije.