A sto se onaj parking ne ukine preko puta bokeske ,ada napravili su strucnjaci parking mjesta po gradu da ne fali....
I fino nek se prosiri bokeska i zatvori...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
A sto se onaj parking ne ukine preko puta bokeske ,ada napravili su strucnjaci parking mjesta po gradu da ne fali....
I fino nek se prosiri bokeska i zatvori...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mala sredina, nemojmo da se zamjeramo komsijama.
Ista prica u svim segmentima, po cijeloj CG.
Slicna prica za komunalnu policiju u Baru... po vaz dan, od jutra do mraka pale one sirene od kojih se zivjet' ne mogu, samo da upozoravaju degenerike koji se parkiraju dje stignu i skoro nikome kaznu ne pisu nego cekaju da vlasnik dodje pa se malo sa njim ispricaju, uspmeno se 'zapise usluga' i idemo dalje... Kako ne zaposle nekoga ko smije da pise kazne zaboga... socijalni mir vele. Pih!
Jbg, i govece posle nekog vremena provali da je cobanica samo prvi put bila upaljena :lol:
Od kada je dosao novi nacelnik,pisu i te kako pisu.
Do juce ispred moje zgrade,znas dje zivim,na trotoar jel bilo auta do mile volje i ako je slijepa ulica,eto zadnje 3 mjeseca rijetko ces naci koje i dolaze vikendom u 7i30 i 22h navece.
I u redu da te upozore svjetlosnom signalizacijom,ako si tu pomjeris i cao.
A ti znas barske sminke,oce iz auta u kafic[emoji1787]
Pisu ali vjerujem da im je prosjek nekih 5% u odnosu na uocene prekrsaje.
Poceli su da pisu i za one parkirane na mjesta za invalide sto pozdravljam ali je danas BR*CG bio parkiran na mjestu za invalide pa su samo zatvorili oci i prosli.
Dvostruki arsini i selektivno pisanje kazni se nije promjenilo ni sa Safetom.
E da je Br CG samo parkiran za mjesto za invalide, nego svako auto kome mjesto nije tu. Nema Sanse uvece da nadjes parking,a da je takvo mjesto slobodno,nazalost.
Mada je moj kolega dobio kaznu,bas na to mjesto,pokvarilo mu se auto,samo gurnuo dok ne dodje majstor,morao je da plati kaznu.
Ne znam,meni znatno bolje rade nego ranije,vazda ce biti selektivnog,Bar je mali grad svi se znaju,ne mozes ocekivati drugacije,dovoljno kod Paninija nema vise,donekle kod doma kulture i muzicke.
Ne zaboravi ulicu Marsala Tita gdje im vozilo i ne treba. Mogu samo da stoje tu i pisu kazne bez prestanka, garantujem da bi 1000 kazni na dan napisali.
Pa bi nakon par dana skroz druga prica bila. Al' nema ni volje ni muda pa je tako kako je.
ASP: Kinezi traže produženje roka za put Tivat Jaz i pola miliona zbog neizdavanja građevinske
https://www.cdm.me/ekonomija/asp-kin...gradevinske-2/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam krenuo u nedelju iz Bara za NK.
Prvo sam nesvjesan ušao preko Zabjela i došao do blizu krivog mosta. Trebalo mi je pola sata. Vidio ogromnu gužvu i pomislio da je udes, pa sam se vratio obilaznicom preko ulice Vojislavljevića i stigao do Rocky Pistolata. Tu sam bio opet pola sata pa sam se vratio nazad i preko starog aerodroma pokušao da preko Rogama stignem do NK...
Ja i oko 1000 drugih vozila su ulećili sa obje strane u ulice širine jedne trake.
Vozio sam se od 12 do 15 sati da bih izbio na zaobilaznicu kod Spuža.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............ Tapatalk
Ни да је Атлантис, а не Никшић.
Mogao si taman krenut iz Bara u 13:30 i stigao bi bez cimanja kroz guzvu
Mogli su postaviti znak na ulaz u PG pa bih popio kafu neđe.
Grad kao grad nema kapaciteta za sve ovo, jer su zatvorio kružni tok koji ti spaja prijestonicu i drugi najveći grad u zemlji. Trebalo je napraviti sistem jednosmjernih ulica i onda bi upola gužve manje bile.
Pa taj kruzni nije bio zatvoren skroz vec je upravo i napravljeno tj dvije trake u kruznom podijeljene da se prolazi iz oba smjera, a sto mislis da je bilo blokirano? Jer su se sa obije strane zaleceli u obije trake i gle cuda napravi se zastoj i tu su ostali onda svi 2h :O
Naravno da je bio zatvoren iz pravca Dahne.
Ili su oni policajci dobili krive naredbe sa ne puštaju nikog (osim hitnih slučajeva) do 16 sati.
[emoji6]
Rade li ovo bulevar na Stari?
https://i.postimg.cc/pWTz9s8k/IMG-8b...573cb3ef-V.jpg
Tek urađen put, odma valja iskopat. Jer dođu ljudi i skinu asvalt ako se ne prekopa...
Redovna tehnička pojava, svaka nova dionica ima takvu kocku (koja se poslije pokrije) jer se uzima asfalt poslije određenog vremena da ide na analizu (da li odgovara zadatim tehničkim specifikacijama). Bez toga ne bi nijedna dionica smjela dobiti upotrebnu dozvolu. Ovdje konkretno mislim da se radi o tome i da je ugao snimanja takav da ta rupa djeluje veće nego što zaista jeste.
Sent from my Motorola 8400
To su kocke koje se vade zbog uzorkovanja za abalizu.
Pretece me wulfy.
Ovo je uzeto prije 7 dana i dalje nije zakrpljeno...
Da su normalni i da koriste mozak ukapirali bi da ovo ne treba da vade ako nemaju asvalt da odmah zakrpe rupu.
Ali to je suviše komplikovano, godine prolaze, a oni se još nisu sjetili.
Другари, шта се ради са путем Цетиње-Чево?
Прочитах да је све завршено осим ових првих 600м, ђе је ваљда неки спор.
Црна Гора