daj sibaj tu info na pm. :)
Printable View
daj sibaj tu info na pm. :)
Ja u lukoil imam 1% preko premium sto je presmijesno :) u ikea real je lose gorivo bez obzira sto je jeftinije koliko god da uzimaju od istog. Nek me demantuje neko ako nisam u pravu.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ja ga sipam tu, usporedjivao sam vise puta 10€/km i uvijek mi je bilo 100-115km sto mi je i slicno i sa eko, CMC i euro petrol dje ,,lajones,, daje isto 1%. Priznajem da sam sa petrolove kod autobuske jednom sa desetkom sabio 140km sto mi je rekord samo sam primijetio da im kvalitet nije uvijek isti. Kad sam u Banja Luci sipao pun, a odavde sam posao osto pun, bas sam vidno osjetio da traje duze + je bilo jeftinije.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Ode sve u ****.
Posto?
Nema promjena
Sve se nesto prica dje je bolje gorivo..
Kad su u pitanju benzinci / kod autobuske 100okt. 10+ kad su u pitanju dizeli EKO.
Na autobusku auto osjetno sporije ide sad zbog cega nzm ili ima aditiva u nju takodje i na lukoil / na cmc auto ide bolje ali zbog toga nesto se ne moze preci puno km.
na EKO auto ide kao na CMC i predje se najvise km.
Inace prije toga godinama se sipa na EKO -dizel ali mi je bilo dosadno pa malo testirao. :D
U sto sipas 100 oktana?
Gnjolf 3 [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
EsTri
Ajme meni...ja mislio da vozi nekog bijesnog turbasa.
Onaj s3 od 2006 do 2012, ja mislim da se pravio, je stvarno prelijep i dosta brz (5.5sek)
Evo najnovija informacija. Sipah u cetvrtak ekto dizel na lukoil sad na -24 sve ok. Nisam sipao nikakav aditiv u gorivo jer ne nađoh ništa kod njih, auto pali na pola ključa. Za sad je ok, još nije zaledila nafta. Viđećemo oće li padat temperatura još dolje i kako će se ponašat.
http://i.epvpimg.com/SEJ8c.jpg
Na -24 nije zaledila nafta?
Dje si to na -24? Vjerujem da pumpe u hladnijim krajevima dodaju vise tih aditiva za niske temperature.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Crka mu pokazivac temparature :D
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk 2
To je brat...
Sipano je gorivo u PG. Na Kopaonik sam.
Nije tema al da pitam mogu li amortizeri da zalede? Nešto mi je pretvrdo auto... Ako su zaledili kako ih najlakše odledit? Hvala.
U teoriji mogu, nedje na -65
Mislim da ti ne pokazuje tacnu temperaturu.
Lolčina (od #7860).
Nije mu zaledila jer je u vožnji. I rezervoar i gorivo se zagrujavaju u toku vožnje.
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Auto je prenoćilo. Nije voženo od 19 do 8h
Znam slučaj dje je nafta zaledila u toku vožnje.. :) bronx je čak noris btw, nema šta da se čudite :) možda je to -42 pa je permutovao dok je brzo kucao :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pomislih da laze board,ili ti,a onda zakljucih da vozis auto koje ti prikazuje real feel.
Znaci to auto samo misli da je tolika temperatura.
http://i65.tinypic.com/mh4nbm.jpg