Ako kome sto znaci produzeno je vrijeme za predavanje papira do 14 sati... (Edit)
Meni danas idealan scenario, u datim okolnostima - ukupno sam ostao nekih 15 minuta, od toga DHL-Carina-DHL 7min48sec...
Printable View
Ako kome sto znaci produzeno je vrijeme za predavanje papira do 14 sati... (Edit)
Meni danas idealan scenario, u datim okolnostima - ukupno sam ostao nekih 15 minuta, od toga DHL-Carina-DHL 7min48sec...
Zadnji put kad sam bio shede trojica na carinu, svaki pustio trbuh do patosa. A u dhl se nije moglo uc unutra od guzve.
Info: u isporuci sa SD koju sam preuzeo mi fali jedna stvar (muska jakna No Fear), a dobio sam jednu stvar (zenski top Nike) koju nijesam narucio... Ima li ko kakvo iskustvo po ovom pitanju, savjet...
Tako mi i treba kad sam sve zavrsio prilikom preuzimanja za 15 minuta... :-)
Dje se mogu naci presvlake za auto i slicna oprema,za reno konkretno.
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
narucio sam jaknu preko e-baya i nije mi stigla evo vec 10 dana nego sto je trebalo kako da prijavim3
www.fragrancex.com nema free shipping. Shipping je 14€
Treba sjutra u Atlas da izvadim VISU pa me interesuje:
- treba li da naglasim da je za kupovinu preko neta
- koliko kosta mjesecno odrzavanje kartice i izvjestaj SMS-om kad se promjeni stanje na racunu?
Leba ti ?
http://www4.slikomat.com/13/1215/vt-pparfe.png
Moze i za tester od 1 euro
Oce li praviti problema ovi sa carine da mi neko iz usa posalje telefon ? Ne kupujem ga, nego kao poklon, kako ce oni procjeniti vrijednost ako je npr polovan telefon ? U pitanju je LG G3..
ka da je nov
Je li to provjerena informacija ? Zasto kao nov, ako npr nije u pakovanju (originalnom, nema cjelovan itd)..
Ti očigledno ne kapiraš da je poštarina za USA jedno, a za ostatak svijeta sasvim drugo
http://i63.tinypic.com/33bzsxh.jpg
Ja sam sa tim kodom , naruciivao u Crnu Goru free shiping, a mislim da jos nismo clanica SAD-a... nego dobro :))
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Potvrdjujem post iznad mene, ukucas kod i zdravoooo, nemiri u Sveckoj, zdravoooo.
krenuh da narucim preko sport directa pa mi treba pomoc posto prvi put narucujem.
Pri placanju kreditnom karticom iskocilo mi je ovo
Order summary
15 items
140,08 €
Barlin delivery
17,99 €
Total
158,07 €
Moze li mi neko reci jel ovaj Barlin delivery placanje sto se tice DHL-a ili cu jos morati da platim DHL kad mi roba dodje u CG ?
nećeš.
Ima li teze osobe od ovog Rakuna ljudi moji, FSW ti je kod za free shipping koji ukucas kad odes u my cart ili checkout i iduci korak na checkout ti fino pise da je shipping besplatan.
Za Srbiju ti nema pomoci sem da narucujes kuci u CG, a jos je fora da iako ne carine na ispod 50e lupaju PDV kad im se cefne, vrijedjelo euro ili 49e, to je lutrija.
Pokupis malo strpljenja i prosetas ochi po postu gosn. Nighty-a ili gosn. N_L-a.
I ne kachi se na moj post, pis aut! ;)
Koliko treba pošiljci sa Base.com da stigne obično?
Ako ti salje neku poznatu marku i ovi ga otvore carinice ti ga ovdasnjoj vrijednosti. Dzabe ti moze pisat sto god oce
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
neka ga rastave i zamotaju u najlon djelove i u par paketa. tako ne bi trebalo. u jedan baterija sa poklopcem u drugi punjač i drkalice ostale u treći osnovni dio ako može bez kakve maske isl da izgleda ka za djelove baš :D. u par dana razmaka da šalju pakete pa dako neće :D
Koliko treba paketu sa sport directa da dodje u cg?
I gdje da pratim posiljku ?
a nek mu na bateriju zalijepe mrvu trake da ne može napravit kontakt onda :D
Nisam znao da iz Njemačke ovoliko dugo putuje pošiljka. Prvog decembra poručio, tek kaže u Ukrajinu stigla juče.
E sprdnja, ispade da iz Kine brže stiže.
Da nema neko ko bi da poruči nešto sa sport directa a da bi da podijelimo poštarinu? Htio sam da naručim par termalnih odijela, pa ako je neko raspoložen, nek se javi da sve bracki podijelimo na ravne časti.
Ako moze pomoc od vas.
Prije jedno mjesec dana sam narucio dres Real Madrida sa oficijalne stranice.
Medjutim kako mi dres jedno 20 dana nije dosao, ja sam normalno trazio refundaciju para i oni su mi pare odmah vratili.
Rijec je o 106 eura.
Medjutim dns su me zvali iz poste i rekli da mi je dosla posta, ja sam normalno potpisao jer sam ocekivao jednu posiljku, medjutim kad sam dosao kuci i kad sam otvorio posiljku unutra je bio dres Madrida.
Sad me interesuje jel oni meni mogu da skinu sa racuna 106 eura?