4K boba ne valja. Svako malo je slika mrezila, kao da im neko gazi te kablove :) Treci gol Barse nisam ni vidio kako treba :(
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
Na EON box-u je pod 4K sekcijom.
Laciale, imaš li problema sa prevodima, više ne rade no što rade?
@Poseydon
Axa, vidim i u Srbiji su imali problema svi (posle trećeg gola posebno) ali vjerujem da će srediti to, slika je fantastična.
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Slika je odlicna bila. Imao sam juce problema sa titlom na cinestar..nije ga bilo 10 minuta pa se pojavio.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Radi korektnosti:
Bili danas iz tehn.podrške,ustanovili da moj TV(iako podržava UHD) ne može da dekodira 4K rezoluciju preko antenskog ulaza već samo preko HDMI ulaza.J.b. ga,TV je model 2014-ta.
Možda ova info još nekom(ko nema signal na SK4K a ima UHD TV i d3cam modul) bude od koristi.
Sent from my room
kako nemas opciju za logovanje?
Nađoh.
Dako ovaj sat vrnu unazad na risiver a ne ka svake godine posle 2,3 mjeseca
Ima li ko dje onaj stari resiver od M kabla bez kartice !?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
moze li mi ko reci, trenutno imam trio gold, isplati li mi se prelazit na ovaj eon? kod mene je optika u stanu
dodjose momci postavise eon... nisam ni stigao da vidim sto mi se ne svidja, kad dodje do problema :D
kad odaberem bilo koji kanal kroz aplikaciju, daje no signal, ako premotam samo sekundu nazad na taj isti kanal, ucita i moze da se gleda bez problema...
normalno u korisnickom servisu nemaju pojma o tome pa rekoh da vidim ima li jos ko slicnih problema?
kad smo kod uređaja, imao sam D3 mini u jednom stanu a sad nekakav albis tecnologies. i ovaj drugo je neuporedivo brži, ne blokira kao prvi itd.
znači ne preporučujete prelazak na EON?
Čekaj...ako ti ne treba 4K koji je zaista fenomenalan (mada rekoše da do Nove kreću sa prenosima Premijer lige) i bolji net onda nemoj. Mada moram da pohvalim videoteku dje zaista ima tonu materijala i vrlo dobrih filmova- novih. Slika odlična.Meni lično je odličan jer imam LG Tv sa Web os tako da nijesam mogao neke aplikacije da instaliram prije ali sada mogu preko EON-a.
Moze li EON samo da se uzme kroz aplikaciju za box/tv da ne moram ostale servise da uzimam?
Eon prodaju i kao samostalan servis za druge internet platforme. Mislim da bude oko 15e mjesecni.
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
pa i ne treba. ovo sada mi je dovoljno.mada kaže ova it telemacha, s optikom koju imam, da bi eon i net baš ubijali..
Posto daljinski za eon uredjaj koristi blutut baterija se prebrzo potrosi,pripremite paklo baterija.Inace za samsung novije tv daljinski perfektan,baterije traju i do 2 godine.
Ima li SportKlub 4K na SmartTv EON aplikaciji ?
Nema...
Sent from Tapatalk