da ne zna ko koji je mail prvog covjeka crnogorskog telekoma, da i njemu posaljem dva slova;)
Printable View
da ne zna ko koji je mail prvog covjeka crnogorskog telekoma, da i njemu posaljem dva slova;)
Probaj na [email protected] :D . Dzabe se mucis , ja sam par puta slao meil na - [email protected] , i nikad odgovora .....
Sluzba za korisnike http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=570
Probaj na [email protected]
Ne pratim odavno ovaj topic, mozete li mi reci koji je zadnji kanal uveden na extra tv?
Pored Sun koji je presao sa streaming na standardni prenos signala (uz mogucnost snimanja i premotavanje), tu su i 1+3 arenasport kanala, prvi u Crnoj Gori. I od skoro je maximalno poboljsan kvalitet prijema Montena TV i elmaga. I pusten je Montena radio iz NK.
Prelazak Suna sa streaminga na standardni prenos signala korisnici su cekali kao ozeb'o sunce.
:mrgreen:
@Sale, jeste da je @Tivatech previše oštar, ali govori li ti šta ogroman broj žalbi na Extra TV?? A ove rijetke pohvale tiču se samo kvaliteta slike i stabilnosti, i to samo u ondosu na druge operatere. Dalje, fino te pola ljudi sa foruma pita za sportklubove i ti im odgovaraš:
, a i sam kažeš da ne pratiš sport. I onda se čudiš što se pojedini toliko iznerviraju.Quote:
Sporta ima i previse.
Shvati ovo kao "konstruktivnu kritiku" (moderan je ovaj izraz u zadnje vrijeme) :cool:
e ne stajem na stranu extra tv-a, imam je, ali uospte ne gledam....ali mi nije jasno sto trazite te sportklubove toliko....jer ja gorih sportskih kanala nisam gledao, arena je za sport klub cudo...
@johnny bravo
to sto par dezurnih "pljuvaca" (i jedan multipriciran u vise nickova) non stop spamuju, ne bih rekao da je to 'ogroman broj zalbi', jer 33997 ostalih korisnika se ne zali. A i rast broja korisnika samo govori u prilog zadovoljstvu starih i novih korisnika ovim servisom CT-a.
Pravilo broj 5
Na ovom forumu zabranjeno je,
- Lažno predstavljanje i korištenje višestrukih identiteta
Forum ima admina, admin ima uvid u ip adrese članova i dužan je da banuje svakoga kojeg ti prijaviš da ima više nickova.
Čisto sumnjam da će neko otvoriti više računa kako bi se stekao privid velikog broja nezadovoljnika.
33997 zajebanih korisnika!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :yipiiii:
Premier liga
mecevi engleske reprezentacija(prijateljske i kvalifikacije)
NBA
Euroleague
ATP Masters serije 500 i 1000
Wimbledon
ATP Masters serija 250(ne svi turniri,ali ipak nekih 80%)
Copa del Rey
FA Cup
Carling Cup
Championship
Motop GP(125 i Moto2)
NHL
neki WTA turniri
mecevi Davis cup-a
Skotska liga
Argentinska liga
Holandska liga
Ruska liga
Portugalska liga
Belgijska liga
Austrijska liga
I ubjedljivo najbolji poker
FullTilt Poker
Svi golf Majori
Puno magazina i emisija o Premier ligi(vec su krenuli,naravno pravo na svih 10 meceva prenosa po kolu na SK i SK+)2-3 emisije o NBA(moguce da od sledece godine uzmu prava na tri utakmice)
Arena je fudbalski kanal,imaju najbolji fudbal i najbolje americke sportove(mada se meni svidja sto prenose dijamantsku ligu u atletici i svjetsku ligu u odbojci isto),SK najbolji tenis,najbolju kosarku,kao i sva fudbalska takmicenja sa Ostrva!
Koliko ti pojma nemas :)
Mozda i italijanski kup,ali vidjecemo!
Arena+SK+ES+ESPN America=SAVRSENO
moze biti svasta....ja 90% od ovoga gore sto ti nabroja ne gledam...tenis moze da se prati na dosta kanala, a poker...to necu da komentarisem :)
^na koje to kanale moze da se prati tenis???
Ma pusti,vidis da nemaju argumente pa mlate ;)
ATP tour samo na SK(prenosi RTS Masters seriju 1000 od polufinala,to je smijesno,s tim sto cesto i ne prenosi nego da mec u snimku i imaju pravo na meceve srpskih tenisera,znaci samo Djokovic posto mecevi Janka i Viktora najcesce nisu pokriveni kamerama,a oni i onako ne stizu do 1/4 finala tih turnira)
SK prenosi cijeli tok turnira.
ES prenosi WTA tour i 3 GS-a,SK ATP tour i 1 GS i to je to.
Arena+SK+ES+ESPN America=SAVRSENO i dodao bih da je jednako i SVE
sve sto je zanimljivo od sporta nalazilo bi se u ponudi...i vidim da MGM krece
sa titlovanim programom, da nece uskoro u extra tv ulazit?
WRC je od ove godine na Motorsu,ali opet ne znam kolika je gledanost toga u Crnoj Gori trenutno...
MGM je odavno titlovan na srpskom(cirilica),100%!
Evo je počela cenzura na ovom topicu , ne smije se ništa objavljivati što ne ide u prilog CT-u.
Samo pohvale molim!