što bi aktivirali kasko ako je kriv renol?
Printable View
što bi aktivirali kasko ako je kriv renol?
zato jer im osiguranje sig nece isplatiti cijeli iznos stete nego ce se rastezat. mada ako odluce u ovlasceni ( s obizirom da je nov) onda mu po fakturi moraju sve isplatit.
Fino ga je zatamnila. :)
-prije ce biti da je njen ovaj paket lijevo.
@Fabia. Aha :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidi da se i tebi dizala mreza od zvucnika...
E to to, ispred P lampica...
Nije rečeno da neće, zbog čega tako misliš? Pretpostavljam da si imao neki slučaj ali ne mora da znači generalno. A kasko mu sigurno neće dat više para nego AO jer kod kaska imaš obavezno učešće u šteti osim ako nemaš neki baš skupi auto sa takvom polisom (99 % vjerovatnoća da nemaš, ne ti nego rijetko ko u cg). Ako prilikom poparvke doneseš račune da si platio (ne predračun/preofakturu) i pokažeš stare djelove koje si promijenio, osiguranje je dužno da ti isplati štetu po računu.
Fratelo vozi Passat8 R-lajn tdi 55hiljada plaćen jedini u CG i SRB. i ja mu kazem da ti ga ko gore ne spakuje on mi kaze kako god oce 100% sam ga osiguran 1300e mislim da mi rece da je platio kasko za 100% a kod nas toga nema.
Drug je udario skodu 2010god (kriva zena sto mu je u traku usla) posjecena je u lijevi cosak ostalo sve zdravo dali su mu 1500e jer su mu proglasili totalnu stetu i sudi se sa njima (kasno je osiguran)
Tata mi ima Mercedes 190 sto je doveo iz amerike prije 20godina i cuknuo ga bio jedan covjek osteti mu onu masku / branik i napuknu mu malo 2fara + u sklopu njih dodju maglenke - zab sam sad je li mu maska probila hladnjak od klime.
Steta je bila oko 3700e toliko su djelovi kostali jer je za americko trziste - dali su mu 1700e tako nesto.
On im je samo rekao ne zelim vase pare ocu samo da mi vratite auto kako je i bilo (a mi ovo mi ono) tuzio ih je nesto dodali su mu jos 100e (tako da kod nas se svasta desava)
Samo ta dva nova fara sa maglenkama kostali su 1000e da se naruce.
Lol, pogresnu info ti je taj drug dao, 100% kasko je dosta, dosta skuplji za tu vrijednost auta. Klasican kasko a kamoli 100% je mnogo skuplji. Druga stvar, ima kod moje zgrade R-Line, fuliran nema sta nije coek stavio u njega. Sluzbeni auto, jedino mu je ogranicenje bilo do 2.0 kubika, ali je zato bukvalno SVE strikirao od opreme :) Na PG table ;)
Prije 2mjeseca smo pricali o tome / mozda je bila 2300€ :D zab. Sam sad bez da te lazem. Znam da je bilo ovo zadnje 300 :D
Ovaj je BG tablice - pa izbači sliku toga. :)
Lančani na most prije Lesendra.
Transporeter 2014+ prilijepio senika (a prvo auto maknuto pa ne viđosmo šta je)
Po ure zastoj, dok se neko ne sjeti da ih povede kod restorana Jezero. Staklo i plastike naravno ostale na most....
Sinoc u susanj udes Mercedes ML63 AMG i Audi A3 mecka ga drmnula od pozadi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
polupase sve ML63 u cg. :D
neki udes je bio u jola piletica onamo od NLB put njegoseve je blokirana cijela ulica ali nisam mogao da ukapiram sta se desilo vidjeh nekolicinu auta na vise mjesta
Pucnjava :)
mora da je zbog ovog
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/pu...redrag-sukovic
ja vidjeh par auta udareno E60 i neki audi i trojka crvena mada samo cuknuti zato se zacudih sto je zatvorena ulica
btw
"Na pitanje je li je strah da ostane na poslu, s obzirom na to da je nekoliko metara od nje ranjen čovjek, ona kaže: "Navikla sam. Nije prvi put da se ranjavaju u Njegoševoj"."
sums it up rather well
Pa i mene zbuni. Mislio sam da je lancani zbog 3 ili 4 vozila koja su udarena(sivi audi karavan cak dobro) dok nisam vidio 3 ili 4 policijska vozila. Tad ukapirah da je ozbiljnije od lancanog.
Mora da je neka trka nastala i bjezanija, pa su se ovi posudarali zbog toga
Navikli smo i mi na zabjelo sinoc je bilo rokanje ima ranjenih pa niko o tome pisao nije. :)
-sto je najjace zatvorena ulica a narod oce tuda da prodje - sou.
Upravo prosao tuda... Izgleda da je ovaj izletio od Venkora da se ukluci i spucao se sa nekim sto je isao od donje.
Ali kako / jednom i drugom stradala zadnja strana?