Ako se secam komsiji, islo je sa 2kljuca jedan da kontakt a drugi pritiskom lock ili unlock tastera potvrdis sihronizovanje... Ako nezaboravim sutra da pogledam...
Eto Takuma napisa
Printable View
Ako se secam komsiji, islo je sa 2kljuca jedan da kontakt a drugi pritiskom lock ili unlock tastera potvrdis sihronizovanje... Ako nezaboravim sutra da pogledam...
Eto Takuma napisa
Mala pomoć potrebna, treba mi info kako ući u zeleni skriveni menu kod audi b8 modela kako bih mu aktivirao audio BT. Uspio sam da spojim telefon sa BT za razgovor ali sam htio i muziku da mogu pustiti preko BT od telefona, da to vidi kao poseban source.
Verzija MMI je 3 Low, version information je
BNav_EU_P0206_D1
Jel mi potreban neki update firmware?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
U taj meni da bi usao treba diag da se provede adaptacija i otvori develop mod...
Vas, odis, vcds i dr.
Jel to komplikovano ili je reda nekog tutoriala sa YouTube..
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Pa nije al ti treba kabal i software :D
Doduše ja sam na c7 aktivirao green meni preko skripte neke sa sd kartice... Ne znam postoji li slično za b8
Stefke neka je sa srećom. :)
Samo vidji nešto sa ovim fejk izduvima jer je ovo kriminal kako loše i jeftino izgleda za ovu opremu i cijenu od auta.
https://i.postimg.cc/P5hFN9Vf/20200619-120307.jpg
Čuh sad da će Audi (sve modele RS) da prebači na struju.
Je li i taj info direktno od lika sto radi na pumpu?
broj otpada za audi delove
Audi ne radi svijetlo u gepek. Sijalica ok ali struja ne dolazi do gepeka. Koji je od ovih osigurača zadužen za to?
https://i.postimg.cc/nn2wrcZV/20200819-131902.jpg
Koferraum se zove gepek, ali ne vidim tu.
Instaliraj google kameru na telefon, da ti uzivo prevodi te oznake
Nemaš zasebno za gepek svijetlo. Sve ide zajedno.
Tako da ako radi u kabini, onda je nešto do tog svijetla u gepeku
Vrlo moguće mikroprekidač ili nešto sl.
Ona kutijica je ispravna, kao i sijalica (ista je za ladicu ispred suvozača i u gepek).
Svijetlo u kabinu radi, za tablice radi, samo u gepek nema struje. Rekoh da nije neki osigurač posebno. Jer bih dodao na još jedno mjesto svijetlo (led) a sa istog da povučem struju.
da ti nije zaribao prekidac koji ga pali. uglavnom je na pritisak nedje po poklopcu gepeka. pa da je ostao u zatvorenom stanju
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Bronx ide to preko bordnetz ili konfortgerete modula...
Mirkoprekidac u bravi gepeka zaglavi pa nedaje strujni krug za lampu i sl...
Poyy iz Imperijalne garaže :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ef18dacbf3.jpg
Jesi li ponio carape za gume :)
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Kako nam uvaljuje i preporucuje ovaj kastrol, 100% ima neku proviziju
Ma ja ga punim iza kuce, fals 100%. Poyyy
I ja sam radio prosle nedelje mali servis, isto kastrol ulje. Za par hiljada kilometara moram raditi veliki servis. Koliko kostaju djelovi otprilike zna li ko? Audi A4, 2008 godiste.
Rebrasti sa natezacem i klizacem i vodenom i antifrizom i klinastim sa klizacem i glicerinom...izmedju 160 i 195 eura. Zavisno od kvaliteta seta zupcastog.