@nirre
Za sada se USB port ne koristi. Mozes da punis telefon :)
Printable View
@nirre
Za sada se USB port ne koristi. Mozes da punis telefon :)
Da li bi krsenje copyright-a bilo pustanje usb-a za stvari koje je pomenuo Tivatech? I da li je tehnicki izvedivo otvoriti usb samo za te namjene?
[quote=luka hn;1678435]Da li bi krsenje copyright-a bilo pustanje usb-a za stvari koje je pomenuo Tivatech? I da li je tehnicki izvedivo otvoriti usb samo za te namjene?[/quote
- Jeste ali im nije od interesa, to će da ugrozi trošenje videoteke i dranje korisnika . Snimanje će ići samo na HDD kao i do sada a "eventualno" kopiranje sa hdd-a na usb ne samo što ne bi bilo moguće već ne bi imalo koristi jer je video materijal na hdd-u zaštićen, t.j. nepotrebljiv kad ga iskopiraš na PC. S druge strane to ih štiti i od mogućih "kvarova" ili hackova , a obzirom na to da se radi o opremi u njihovom vlasništvu sumnjam da će ga ikada otvoriti.
Bogami, Sale cesto govori, da se "za sada" USB port ne koristi. Ko zna... :cool:
Za sada je tako :)
http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=2231
Quote:
Dva mjeseca besplatnog praćenja sportskih dešavanja
10.06.2010.
Korisnici popularnog Extra TV servisa T-Com-a od sjutra imaju mogućnost da besplatno uživaju u bogatoj ljetnjoj šemi sportskih događaja. Svi Extra TV korisnici mogu dva mjeseca besplatno da prate sportska dešavanja, ako izaberu Arenasport paket. Ova ponuda važi do kraja avgusta.
Nakon isteka dvomjesečnog perioda korisnici će sljedećih šest mjeseci plaćati ovaj paket po standardnoj cijeni od 4.9 eura.
Arenasport paket uključuje praćenje četiri sportska kanala (Arenasport 1, Arenasport 2, Arenasport 3 i Arenasport 4). Arena Sport ima prava na direktne prenose utakmica Lige Šampiona, Lige Evrope, kao i nacionalnih fudbalskih prvenstava Španije, Italije, Grčke i Brazila. Arena, takođe, prenosi i mečeve njemačke rukometne Bundeslige, brojne odbojkaške utakmice, košarkašku Jadransku ligu, NFL i td.
Extra TV bilježi sve veću popularnost prvenstveno zbog velikog broja interaktivnih mogućnosti, zbog kojih je ova televizija stekla epitet »jedine prave digitalne televizije u Crnoj Gori«. O popularnosti Extra TV-a govori i podatak o 33 hiljade korisnika tog servisa.
Za korišćenje Extra TV i ADSL servisa moguće se prijaviti online, na stranici www.t-com.me, u svim T-Centrima, kao i besplatnim pozivom na broj 1500.
Sad ste im dali dva mjeseca besplatno kad se nema sto vidjet',stvarno ste najbolji :lol:
33 000 pa i nije za neku pohvalu ;)
Kad ce Sport Klub-ovi?
ako ponuda vazi do kraja avgusta ja cu je aktivirat 30 avgusta i septembar i oktobar je besplatan, onda 6 mjeseci placam koje bih svakako platio...
...i dva pitanja:
1. kad ce sport klubovi
2. kad ce arene u HD formatu
koji put ovo pitam ni sam ne znam:)
Znaci li ovo ako gledam dva mjeseca besplatno onda moram da plaćam sledećih pola godine?
Da li se svakog mjeseca mijenja sadrzaj HBO Digital VoD servisa ili je ona neka ponuda stalna? Uzeh da probam jedan mjesec. Ponuda je dosta malena za neki moj ukus no mozda se i varam.
Hvala svima.
Izvinjavam se ako je ovo nedje ranije pitano ali ovaj thread je prevelik....;)
Naravno da znači, i nije slučajno ovako zbunjujuće formulisano sa naglaskom na besplatno koje će te kasnije koštati 29,40 . Mnogi će se navući misleći da nakon dva mjeseca mogu jednosavno deaktivirati paket. - Poslije će im biti kasno uz packu: - Pa što nisi pažljivije čitao ponudu?!
Nego govori li vam što ova "velikodušna" ponuda ?
Meni govori da postoji mogućnost da neki od tih kanala budi dio standardne ponude. A ovce će da ga plaćaju :D
Da li je moguce snimljene emisije prebaciti na kompjuter ?
vjerovatno arena nije imala mnogo pretplatnika do sada, ali sa ovom sportskom ponudom od septembra ce ih imati mnogo vise... oni su uradili svoje, sad je na t-comu da pocne da emituje HD signal da bi pretplatnici imali normalan format slike a ne ovako, neki put mi daleko bilo djeluje slika kao posmrtna plakata;)
Ljudi sjutra je ovo 'svjecko' :D pa moze li se aktivirat ovaj arena paket preko ovija 'dukata' ili kad ga aktiviras moras da cekas 1. ili ti se isti dan aktivira ? :D Bolje mi je sad da nacnem ovaj paket no da slusam one mrtve komentatore :D
U samoj aplikaciji za aktivaciju arenasport promo paketa su navedeni uslovi i cijene, sve promjene korisnik potvrdjuje unosenjem purchase pin-a. Paket je moguce poruciti i preko 1500 ili u T-Shopu (licno vlasnik linije).
@The_Zabjelcanin http://www.t-mobile.me/Ritam/tcom-nagrade.html
Quote:
Nagrade važe u toku sljedećeg mjeseca. Da bi dobio neku od ovih nagrada potrebno je da korisnik ima potpisan ugovor za tu uslugu.
Zamjenu dukata za nagrade iz ove kategorije T-Com korisnici mogu izvršiti na portalu ’’My Phone’’ (www.t-com.me), u meniju Extra TV-a, pozivom na broj 1500 ili u T-Centru.
E pa nista onda :D
LIVE STREAM , skrozfree utakmice svjetskog prvenstva
Justin.tv
ESPN.com
ATDHE.Net
ustream.tv
hostream.tv
Streamick.com
livesport1.us
asiaplatetv.com
iraqgoals.net
free-football.tv
MyP2p.eu
livesoccertv.com
Livefooty
Firstrow.net
fromsport.com
tvbunch.com
Je li neko prihvatio ovu strašnu ponudu za 2 mjeseca besplatnu arenu ? Evo su mi je sad ponudili da je odbijem.
Da je bila ista takva za HBO možda bih razmislio :bart:
Svako prema svom ukusu. Neko voli filmove, neko sport, a neko plus paket...