Оу јеа, може ми се... Још мало :Д
Printable View
Оу јеа, може ми се... Још мало :Д
lako ti je kad uzimas hemiju
А лагано ми је, да не попих креатин, има' бих 75 кила још :Д
Dobro je to,nema price :respect:
jedno strucno misljenje
posto sam sledece dvije sedmice dosta slobodan i pomislh da pojacam malo kardio jer nemam previse vremena za njega od tegova.
cilj mi je izgubiti nekih 3-4 kg ali ne dijetama nego treningom da ne gubim ovo malo misica koje sam dobio.
plan je sledeci, ujutro traka trcanje , vreca i preskakanje konopca. popodne standardno teretana.
ima li neko predlog oko ishrane nesto , jer ne pazim previse na to ali nisam ni neka izjelica. hleb ne jedem bez parce dnevno, gazirano ne pijem sve jedno , slatko sam dosta izbacio.
mozda da neki low carb ili sl. pojma ni sam nemam.
ne opterecujem se previse oko toga , cisto imam vremena p da ga malo bolje iskoristim. zato i hocu par kg samo, dovoljno mi.
3-4 kg za 15 dana jako tesko
Nisam ni mislio u 15 dana toliko, nego cu 2 treninga dnevno toliko.
Da ne smrsam i kilo nije strašno , ali valjalo bi bar 2 dole
A zavisi brate na kojoj si kilazi. Zavisi koliko masti imas. Zavisi koliko jedes.
Ne mogu ti strucno nista reci, jer nisam nutricionista, ali mogu iz iskustva jer ja sam za 3 mjeseca skinuo nekih 11-13kg masti.
Bazalni metabolizam bi trebao izracunati. To imas na netu da vidis, ali to je sprdnja da ti ja iskreno kazem. Ali eto..bar nesto da imas kao orjentir. Bazalni metabolizam je poseban za svakoga. Da ne detaljisem.
Hrani se zdravo, imaj obroka bar 4 na dan. Probaj spremati hranu bez ulja..
Moja ishrana se svodi na ribu, piletinu, svinske snicle, telece meso, pasulj, grasak, rastan, kupus, salate, jaja. To je nesto sto okrecem evo neko vrijeme. Tijesto, brzu hranu i te nezdrave stvari sam potupuno izbacio iz upotrebe.
Ja volim slatko i tu mi je bio glavni problem. Prvo sam to regulisao sa cokoladnim mlijekom. Sada pravim vocne jogurte. Imas razno zamrznuto voce, banane...izmiksas.. To mi je zamjena za slatkise. Dobar je energecki boost. I najbitnije, cini mi se bar, pijem dosta vode!
Spustio sam sa kilazom i svoj puls. On je varirao mi prije izmedju 70-74...sad mogu da ga spustim i na 53-54..
Ali brate ja svaki trening radim kardio bar 20min.. Ti ako ces da imas 2 treninga dnevno mozes da izgubis za tih 15 dana i ta zeljena 4kg uz disciplinu i posvecenost.
ne vjerujem da ce 2 treninga dnevno napravit neku posebnu razliku u odnosu na 1, ako se taj 1 pravilno odradi
178 cm , 82 kg
ok sam ja sa kilazom cisto malo masti jos da istopim mada sam i ovako zadovoljan .
ovo je inace moja standardna kilaza , nisam nikad isao nesto preko mozda kilo do dva a ni ispod taman toliko.
samo je razlika u treninzima bila i zadnjih 5 godina netreniranja se osjetilo i to dobro.
NSX
znam da nece, jaki su mi treninzi jer vjezbam sa dobrim vjezbacima koji su po 10 godina u teretanu pa mi ne daju zabusavati.
ovo sa jutarnjim treningom je cisto ubijanje vremena da iskoristim dok mogu i dok je ova kisa. zato i pitah oko ishrane sto bi bilo ok , jer ovakvim ritnom odrzavam kilazu
Ja sam tek sad provalio ovsene... vazda mi je cudno bilo kad ljudi kazu da jedu za dorucak ovsene, pa one nikakav ukus nemaju...
Pravim ih sa proteinskim sejkom- pola mlijeko, pola voda, malo wheya i pola banane... to sve u blender, ispane vrh, kremasto, ukusno, i sto je najvaznije dugo me drze sitim...
to mi je obrok poslije treninga, vjezbam na prazan stomak, a par sati nakon obroka cupnem nesto reda radi prije nego sto krenem na posao... kao sto rekoh, zasiti me, mogao bih na macu da radim cijeli dan, a i nije nesto previse kaloricno...
Kad ne treniras uzimas dvije mjerice weya ujutro prije dorucka.
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Kakva vam je vecera,namjeravam da smrsam,radim kruzni trening uz kardio u teretani.Razmisljao sam da umjesto kazein kupim neki posni sir i miksam ga uz ponesto i pravim sejkove uvece?
Moze li mi posle treninga ici dekstroza 20g i jedna mjerica wheya i voda,takodje uz ovaj trening?
@.Bole
Potrebe nema da pijes vej kad ne treniras, eto vala ako bas oces mozes ujutro jednu mjericu sa ovsenim.
Imas mladi sir dukatov u maksi i bucaj njega umjesto kazeina, ne trebaju ti praskovi nista.
Pij ako ti treba proteina taj dan vise a ne jede ti se tipa 100g pileceg bijelog vise, isti ti je *****
Sto mislite o urdi, tj urda siru... ima ga u svakoj prodavnici a procitah nedje da nema masti i da se dobija iz surutke... znaci nesto kao prirodni whey, samo ne znam koliko se moze vjerovati nasim proizvodjacima oko nutritivnog sastava...
onaj famozni ella sir kod nas nije dostupan, jel tako...
Ellu kad jedem povraća mi se kakav je, jedoh neki punomasni trapist i manje odvratan a čini mi se vise proteina ima, biser ili tako nesto. Zlatio se mladi sir najljepši mi je al nemam provjerenu babu da kupujem ga u BG hahaha
Sent from my D6503 using Tapatalk
Meni je Ella bila ok, jeo sam je onako bez ičega kao sladoled :D
Сир добијен исто хемијским путем је ок зато што га има продавницама и природан је, а веј је лош јер је исто добијен хемијским путем, али га има у продавницама суплемената.Quote:
Sto mislite o urdi, tj urda siru... ima ga u svakoj prodavnici a procitah nedje da nema masti i da se dobija iz surutke... znaci nesto kao prirodni whey, samo ne znam koliko se moze vjerovati nasim proizvodjacima oko nutritivnog sastava...
Да, и апотекама.
Лоше резоновање.
Kako lose rezonovanje kad sir pravi neka bakica iz Bjelopavlica a whey se dobija od hemije iz onih bacava na kojima su nacrtane mrtvacke lobanje...
Dje sam ja rekao tako nesto- samo sam pitao za urdu kao sir jer sam procitao da navodno nema masti... a sir je sasvim ok ukusa, izbjegavao sam da ga jedem jer sam mislio da je nesto kao kajmak sa malo manje masti...
inace kupih urdu juce, na ambalazu pise MIN. 10 posto mm...
nista posebno...
katunjanka jos ukusnija od urde ;)
Ja uzeh ovaj president mladi