mora da sam se vodio pogresnom logikom onda i zakljucih da je tvoje auto.
u signature su ti jedno vrijeme bile info o s3 motoru kao i performanse neke. u to vrijeme si okacio par fotki a3ke sa s3 znakom...
Printable View
http://srbin.info/wp-content/uploads/2012/10/polic2.jpg
hehe....kakvi irvasi
signature pominjem jer sam tako zakljucio (pogresno) da je tvoj..
sad mozemo u nedogled oko te price da moze imat i komplet motor od S3, opet je a3 i nema smisla da stavlja S3 znak.
S, S-line itd i nekako.
imam i ja rs4 branik pa ne mijenjah znak :D
Ja ga nisam ni stavljao tako je kupljen i lijepo mu stoji
kao neki na BMW 530d stave znak M5 i prodaju ga tako pa ko ga tako kupi ne dira znak :)
Nego da ne spamujemo ovdje bez potrebe ako te vise sto interesuje javi se na PM.
Crash...
Igi - like a boss.
da li je na prethodnoj slici doslo do udesa iliti do kontakta izmedju dva vozila, dakako?
stvarno cesto procitam "Aluminijski naplatci"
mislim da su se tako prvo zvale ratkapne pa je neko poceo tako da zove felne i ostalo je tako...
Da se vratimo na crash:
http://www.vijesti.me/slika-519x316/...slika-6738.jpg
U saobraćajnoj nezgodi koja se desila na magistralnom putu Podgorica-Cetinje jedna osoba je poginula.
Kako je saopšteno iz Uprave policije, nesreća se desila u mjestu Ulići.
Saobraćaj je u prekidu.
Uskoro opširnije...
Izvor: Vijesti
Viđeh prije na tvcg, neki Ford karavan, Mondeo čini mi se.
Prema nezvaničnim informacijama poginuo je muškarac koji je upravljao vozilom "Ford focus", registarskih oznaka DG-AH 297.
On je vozio iz pravca Cetinja ka Podgorici, i iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stijenu.
Na toj dionici puta saobraćaj je bio u prekidu više od tri sata.
Vozio brzo, 100%.
Možda je zaspao, možda je dobio infarkt. Možda su kočnice otkazale, možda je bio pijan...
Obično nepoznati razlog bude nešto od ovog..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
to je sve po 1%, 96% je da je vozio brzo i/ili bio pjan
Ili trenutak nepaznje. Pogled u stranu, ili u kontrolnu tablu, ili u radio..i nazalost se ovakve stvari dese.
Sent from my Samsung Galaxy SIII
trenutak? Da bi udario u stijenu pri brzini od 100 km/h mora da smota volan skroz lijevo i da prodje bar sekunda, a to nije trenutak.
Ne moras 100, 70 je dovoljno da imas gadan crash .
Pa pazi. U krivini da promijeni radio stanicu. Pogleda na kojoj je, zarotira onaj krugic do odredjenje stanice..tu prodju dvije sekunde, sto je i vise nego dovoljno.
to je isto kao da ides prugom sa slusalicama i onim povezom preko ociju...
gledam tv. tovare golf 5.. maknuta zadnja maknuta prednja tablica... odma znas da je cg ili mn
A jbg. Jeste isto. Ali ljudi to nazalost rade mahinalno.
Ps jeste mn tablica. Pise na vijesti.
Ma mozemo da pogadjamo samo...ko zna sta je bilo...
http://www.vijesti.me/vijesti/danilo...a-clanak-98321
Ja ne mogu da vjerujem da je vozac Forda poginuo od ovog udesa.
bilo je udesa sa manjom stetom pa da poginu ljudi... udare glavom, cimnu vratom... svasta je moguce... sjecas se prosle godine onoga sa dzipom u platije...
Ne, zaboravio sam.
Imam feeling da je ovaj sa Golfom vozio brzo i upao u njegovu trakua a ovaj pokusao da izbjegne i cao.
obzirom da su MN table...
ocigledno je
u ovakim sitacijuma vazda naj*ebe ovaj sto pokusava da izbjegne sudar tj da 'spasava' tudju grešku, nerijetke se desavalo da neko pokusavajuci da izbejgne udes ili cukanje, sleti sputa ili osteti auto u kunetu a da ovaj samo produzi ili pobjegne, zato sam ja davno reka da cu u takvim situacijma samo legnut na kocnicu i drzat pravac pa idemo čelo u čelo, osim naravno ako nije kamion ili autobus... :D
Paaazi majstora koji je skinuo tabilce!? Aooo. U tvorza iz ovih stopa. Bez ikakve rasprave!
Nece bit nista, aj garanti ju.
Tablice je garant skinuo da mu ne bi nadredjeni trazili putni nalog dje je isao. Tj zasto skita sa drzavnim autom..odnosno zasto mu daju gorivo.