Nego,, ima li kakvih vijesti oko PAYPAL-a u Crnoj Gori ?
Printable View
Nego,, ima li kakvih vijesti oko PAYPAL-a u Crnoj Gori ?
Podjes na www.paypal.com i vidis da i dalje nema Montenegro, a kad' ce ne znamo.
Vec par godina je 'sve spremno' samo njih nema.
Valjda je to i ulaganje, pa se ne cimaju oko toga... I dok yvedu pp, vise nece ni bitno bit, jer dosta stvari se kupuje van e-bay, a njima nije bitan pp
posto nisam od nauke, da pitam:
moze li se ova EntroPay kartica koristiti i za normalno placanje, kao platna kartica, ili sluzi samo da se veze za paypal nalog?
Hvala na odgovoru.
Pa da pristupim kreiranju kartice :)
Sent from my MotoA953 using Tapatalk
Cao ljudi ja sam novi ovdje....
Citao komentare o paypalu i pokusao da otvorim EP nalog ali su mi rekli da ne moze jer su uveli AVS(Address Verification System) i da ne moze da verifikuje karticu i da moram da se dogovorim sa bankom oko prebacivanja novca........Ako je neko imao ovakav problem ili zna o cemu se radi zahvalio bih mu se na odgovoru pozzzzzz
Moze li neko ko se razumije da mi pomogne da popunim sledece radi registracije na Pay Pal? (Vec sam otvorio sam EntroPay virtuelnu karticu sa pravom adresom).Da li treba unositi ovaj broj telefona ?
http://img98.imageshack.us/img98/7043/captureok.jpg
Unesi, nađi neki hrvatski. Ja sam svojevremeno ubačio neki broj iz ZG(mislim da je bila nekakva lijeva kancelarija ili sl) čisto da se poklapa brojem cifara,pozivnim itd.
Stalno isti odgovor.
Kad vide kakva nam je posta, nije ni cudo sto nece da se petljaju sa nama.
I kad ce, zna li se kod nas, ako bog da.
Ljudi, imam problem. Dosao mi na Paypal Limited Account. Sta da radim??? :sad:
Pozdravi se, ja sam izgubio 50$ nedavno tako.
Moze li se sada preko entropay napravit paypal oca da mu *****.. na onu igijevu stranicu pise da moze, odje da ne moze, sto je ovo sad.. ? :D
moze li preko entropay-a i dalje na paypal, molio bih da mi neko rece da ili ne, da ne uplacujem 15e za dzabe, bolje da kupim 2-3 kila mesa, sto bi rekli stari ljudii, djeteljinjari :D
Uzmi ti 2x po 2-3 kila mesa sto ce ti to :)
Salim se, i mene ovo zanima.
Moze preko entropay-a na paypal, ali i ja ti preporucujem 3 kila mesa :)
Mogu fino napravit' thread, detaljan postupak, da ucine nama neznalicama..
ZIVIO DEALEXTREME <3! :D :D
Može preko Entropay-a.
Kad otvoriš nalog kupi 3kg junetine sa EBay-a
Fino su napravljena 4 topica o istoj temi, pa na svaku petu stranu ista pjesma
koji je jedan od mnogih..
Po meni je najbolji base.com jer osim raznih drkalica ima širok izbor i ozbiljnh stvari
Bozo,
Ako se uvede PP u Cg onda komercijalne banke gube jako veliki dio profita u vidu SWIFT provizija. Oni se nece odreci toga tako lako. Ako g-din Vuljica lazovic kaze da je sve ok sto se tice zakonodavstva, a i PP se bori danas za svaki cent bez obzira odakle je onda treba pitati Udruzenje banka Cg za ovo. Meni licno ovo sve na njih mirise. Sto bi se reklo CBCG bi mogla biti na potezu.
Neka ga i samo za placanje, ali da se ne cimamo preko entropay i vazda ocekivat mail za verifikaciju naloga.
A banke su se dosta naslapale od provizije za swift, da im je dosta za narednih 10 godina.