Ne aludiram ja nista. Nakon emotivne i fizicke potrosnje nakon Barse mozda i Torino nesto uradi protiv Intera, nego eto.... Sto ne bi Napoli pucao sebi u koljeno od neke frkice? 🤌[emoji16]
Printable View
Taj post je bio u afektu posle nekog kiksa. Ali svakako nisam daleko od istine, jedna utakmica 31. maja odlucuje oce li biti Zoze Murinjo ili Hektor Kuper.
Za Fratezija se ispostavila svaka rijec tacna [emoji2] Samo ga treba ubaciti u drugo poluvrijeme kad se juri rezultat jer je masu puta pomogao kad je bilo gusto, a kad igra u prve onda se vidi da ne voli da se druzi s loptom [emoji2]
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Da se stavi tacka na sudjenje
UEFA je odbacila sve pritužbe Barcelone na ponašanje suca Szymona Marciniaka u polufinalu Lige prvaka protiv Intera.
Nakon dramatičnog 4-3 poraza na San Siru, katalonski klub nastavio je propitivati nekoliko sudačkih odluka, no UEFA je potvrdila da nije bilo problema s izvedbom poljskog suca.
Među Barceloninim zamjerkama je nekoliko kontroverznih momenata, poput mogućeg penala za igranje rukom Francesca Acerbija.
Međutim, snimka je pokazala da je branič Intera zapravo šutnuo loptu prema vlastitoj ruci tijekom čistog napada, što je radnja koja se općenito ne smatra namjernim igranjem rukom.
Barcelona je također dovela u pitanje jedanaesterac dosuđen zbog prekršaja Paua Cubarsíja nad Lautarom Martínezom, usprkos ponovnim snimkama VAR-a koje jasno pokazuju da Cubarsí nije dirao loptu, već je samo pogodio nogu argentinskog napadača.
Još jedna pritužba stigla je nakon što je Acerbi izjednačio na 3-3, kada je Barcelona optužila Denzela Dumfriesa da je faulirao Gerarda Martína. Ali snimka pokazuje da je Martín izgubio kontrolu jer je njegov početni dodir bio predaleko, dajući Dumfriesu priliku da se postavi prvi i zaštiti loptu.
U kontaktu koji se dogodio, zapravo je branič Barcelone bio taj koji je udario Dumfriesa.
Unatoč stalnim prosvjedima momčadi Blaugrane, UEFA ponavlja svoj stav da Marciniakova odluka nije problematična i da neće biti ponovnih koraka.
Marcinjak je jedino ocajno sudio finale WC 2022, kako je pokrao tada Francuze da ga stid bude
U pravu su sve. Cista pobjeda Intera kao suza.
Martin je smotano udario Damfrisa i izazvao faul.
Penal kao suza.
Znaci Barselona je u sustini izgubila iz dva detalja, kriva predaja Olma kod prvog gola i Martina kod 3:3
Davno sam rekao da ekipa sa losom odbranom ne moze osvojit LS nikad.
Barsa je imala nesrecu da se Arauho povredi, a onaj baskijac se previse potrosio jbg...
Klinci su jos nezreli, dobro je sto je Inter prosao i dako osvoji jer imam osecaj da za sledecih deset godina Italija vise nece imat finalistu a za ovakav tim barse nema krize.
Inter ima mnogo "bolju" odbranu.
Primio je "samo" 6 golova.
Najjace mi je kad kažu za “faul” damfrisa,ali zapravo je on taj koji je zamalo bio “potkacen”,da je pao lagano bi bio faul,ali odlično je ispalo:)
Pokazuju neke skrinšotove,a kad se pogleda snimak vidi se tačno sto je bilo. Ja mislim da je vrijeme da se krene naprijed,da se pomire ljudi s tim :D
Inter club iz Hrvatske:
"Curva Nord protestirala je jer gotovo nitko od članova nije dobio ulaznicu za finale, a uz to im je zabranjena i koreografija. Ako je ovo istina, onda ovaj klub uz ovakvu politiku postaje tipičan Hollywood klub, s ciljem da se publika filtrira i da navijanje postane luksuz, bez ikakvog sluha za esenciju nogometa, što se dogodilo s brojnim klubovima na zapadu. O čemu vlasnici razmišljaju ? Nismo dio ultras navijača i često smo kritizirali neke njihove postupke, ali tko bi trebao voditi navijanje u Münchenu?
Ako usporedimo naše zahtjeve za Istanbul, gdje smo skoro svi u našem klubu bili dobili ulaznice, a ove godine skoro nitko, jasno je da se politika promijenila i da su "sponzori, prijatelji i rodbina"- kako stoji na transparentima jučerašnjeg prosvjeda - imali prednost ispred svih".
Inace, niko od clanova IC Munchen nije dobio ulaznice. PSZ ce se osjecati kao domacin, samo ce se njihovi navijaci cuti. Od Interista samo ce šminke biti na stadionu
1% šanse nema PSG u ovom meču. Što se više bliži meč to sam sigurniji u pobjedu.
Ka i za titulu.
Pa' je Inter žestoko.
Nema plačko Inzagi moodah da osvoji.
Drugo finale u par godina. Ili je Moodinho ili je Hektor Kuper 😂
ili ima marotu da mu sklopi najkompletniji tim u evropi.
Uippp https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9aff384e6f.jpg
Dobro ih stiska Psg, dobra akcija
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Dimarco prodao loptu ispred svojih 16 prije 5-6 minuta, sad ostavio igrača dva metra da ne bude u ofsajdu, dosta loše.
Vitinha paklen igrač, čini mi se već 2-3 godine se ne priča o njemu kao jednom od tri najbolja vezna igrača Evrope.
Ao, Dimarco opet...
Davi zmiju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bogami sam mislio da ce Inter bolje da igra... svaka cast za PsG
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Pakuj zastsvui gasi ovo
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Kukali mi s Dimarcom, cerajte ga govnjivom metlom
Jači je PSG ali se i Inter malo usrao.
Rijetko neko spominje te podatke,ali ja ne pamtim da je u poodmakloj fazi nekog takmičenja bila ovolika razlika u avg godinama fudbalera.
+6g. za Inter?!?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk