kako sad ljusni kisa, a tacno sam je vidio kako dolazi sa primorja :confused: :mad:
Printable View
kako sad ljusni kisa, a tacno sam je vidio kako dolazi sa primorja :confused: :mad:
nemojmo na ovom topicu o nicemu da pricamo sto nije vezano za ovaj danasnji spektakl koga ni kisa nece pokvarit.
No bolje da se sad ispada ko zna sto ce bit u 6 sati.
kefalo, ol mi rec kolko redova ima na zapadnoj tribini.zna li iko?
kefalo, sve je to ok :)
respect, ali e bezvezno shto nam ni jedan spektakl ne mozhe bez skandala.
shto mislish, da ce bolja situacija u novinama sjutra biti, ako budu na tv gledali prenos?
oni moraju za chitaoce odraditi tu utakmicu. ako odluche da se gnushaju crnogorstva uradice to i sa stadiona i iz redakcije. samo je ovako savicevic, po mom mishljenju malo unizio sebe i ovaj srecni dan za cg.
imam ja.javi se na pm.
eo se razvedrava. Provedri mi vise Gore Crneee
kad ce vise 5 sati u p*** m***o ovome sam sanjao cijelog zivota -da jednog dana podjem na stadion i navijam za svoju CG repku!!!
bice cuje se pjesma dok se vijore zastave crvene........... volim te volim montenegroooooooooooooooooo
za hrabre sokole :)
iz grla sto jace !!! :)
dobro zboris bozo :)
Momci i dalje od Dubrovnika nema ni najave kiše ;)
dezurni hidrometeorolog-monetengrina :)
evo slusam himnu i ovu navijacku cijelo jutro.u jebote grasak...
Zlatni Lavovi, Zlatni Lavovi
Vi Ste Nasi, Vi Ste Nasi
Svjetski Prvaci !
Ajmo Sada Svi, U Glas Brdjanski
Crna Goro, Crna Goro
Nasa Ljubavi !
Lopta Se Okrece, A Srce Iskace
Svi Zajedno Crnogorski
Do Prve Pobjede!
intervju sa Dejom Savicevicem Gazzetta delllo sport
Novi izazov "genija"
Savicevic: "Moj san je da odvedem ovu reprezentaciju na Mundijal"
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadr...avicevic.shtml
Evo sad prodjoh kroz Sozinu. Nema kise ni sa jedne strane tunela. Ali to ne mora nista da znaci. U cetvrtak sam se vracao sa fakulteta i u roku od 5 min promjenila su se 3 godisnja doba, jos je samo snijeg falio.
Ali i ako bude kisa, nek cuje nebo
VOLIM TE, VOLIM
VOLIM
MONTENEGROOOO !
Kad se otwaraju kapije?!?!?! :D
GO MNE!!!!!
trebalo bi u 5.
Sinoc na studio sport su rekli da se kapije otvaraju u 3i15 kako bi se guzve izbjegle.
ja cu u 5 lagano put stadiona.:)