malo je ovo gledalaca. možda bolja ideja da se igralo u Areni pa da idemo do 20 iljada. baš veliki kiks Čovića
Printable View
malo je ovo gledalaca. možda bolja ideja da se igralo u Areni pa da idemo do 20 iljada. baš veliki kiks Čovića
Brat Edzim je MVP [emoji23][emoji23][emoji23]
Inace sam potpuno relaksiran po pitanju ovog meca.
Sramno suđenje...
Ejim... [emoji23]
A Zvezda je dala već 10 ili 12 poena iz druge ili treće šanse, nakon ofanzivnih skokova.
Dakle, od 33 poena Zvezde, mislim da sam izbrojao 14 iz druge šanse. Ogroman deficit je loš skok u odbrani.
Mimo toga, odbrana je uglavnom dobra, ali je zato napad mnogo puta bio nerezonski, isforsiran.
Kako Zvijezda vodi a svirano im je vishe faulova,hm...
Mislim da je 12 poena D.S [emoji846]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7a0ec94f30.jpg
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Evo ga 14. maloprije.
A Ejim nastavlja da igra na MVP nivou.
70% koševa smo ih "častili" pod koš
Budućnost očajna u napadu, očajno brane svoj reket u skoku, i ovih 4 razlike je fantastičan rezultat za njih.
Ovo je faul u napadu Nikolića? :)
Ejim nam jeba majku Milojevic koji ga drži u igri!!!!!
Melvin stvarno dominira nocas...
volio bih da mu vidim index "koristnosti" na kraju meca.
Isklepa Noko Nikolica i nije faul [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Likovi se bukvalno tuku 5 utakmica ali su uveli pravilo da mora biti isti broj faulova na obije strane [emoji16]
Sudije tacno broje kukavci da balans ne poremete. Jedan Zvezdi, jedan Buducnosti [emoji23]
Cepaaaaj Simoneeeee.
Ne može se protiv sudija.
Svaki napad Kobsa biju do koša i ništa ne sviraju.
Lloookooooo-Nnooookooooo....
mitrovic i edzim...a sprdnje ove. losa kosarka.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Edzim nas je ukopao, to je to...
Sami smo krivi.
Losiju kosarku odavno nisam gledao,bar ovu zadnju cetvrtinu. Cz drzi prednost,a nista nisu gori od buducnosti
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Domacinsko sudjenje ali potpuno zasluzena pobjeda cigana. Buducnost nije igrala za pobjedu nocas.
Jordan GOAT...
Trpaaaaaaj...
Sa ovakvim Edzimom a bez Rida plus sudije ovo je jos bilo i dobro. Ja sam mislio da ce nas nakantati bruka razlike. Toliko sam bio ubijedjen da mi je osjecaj kao da smo ih dobili [emoji16]
Interes Buducnosti nije da igra EL. Razvijajmo domace talente i Eurokup pa polako. Inace cio dan je neka neobicna dobra komunikacija izmedju Zvezde i Buducnosti. Bas sam gledao po netu slike, ne znam jesu li se pomirili ili je pitanju nesto drugo [emoji16]