"I da, i dalje je 2. pozicija bolja od 4."
hahahahaha :D
Printable View
"I da, i dalje je 2. pozicija bolja od 4."
hahahahaha :D
Ali ne volis ovo drugo,vaznije,prokomentarisat' Vlado.
ahahahahahahahahahahhahahahahahhahaha aoooo
haahhhhhahah koji kralj,ne vjerujem!!!
Jbg. samo sa ledja i smiju :)
Onda je Pekovic fenomen. Covjek koji ima nos na potiljku!
..provuče se Budućnost....
lagano Buducnost. tek onoliko koliko j ebilo dovoljno za pobjedu.
prisao s ledja, udario sa strane (zato i jeste nos najvise stradao) i povukao se u svlacionicu. Prijava povucena, Mido izasao iz pritvora, ostaje da vidimo kaznu Saveza.
Danas na Cetinje moralo bolje. Poslije 0:2 imali dva zicera, nije priznat gol Marka Vukcevica, prelijep sut od precke, ne vjerujem da ce i snimak pokazati ista jer se po nasim stadionima snima s peglama a ne kamerama. U drugo losije, ali i pored toga Nikac imao dva zicera, onda oni smanjili iz penala i do kraja napadali s igracem manje, ali nisu sutnuli na gol.
Idemo dalje, na rodjendan u subotu dolazi Grbalj koji nije porazen 12 utakmica, a na zadnjih 9 nisu gol primili.
Ja sam se sve ustručavao da kažem svoje mišljenje, iako forumaši znaju da se trudim da budem objektivan. Ne znam kako je izgledalo sa stadiona, ali u direktnom prenosu sam odmah rekao da je penal čist kao suza. Naivan, doduše, ali čist. Za drugi gol ne mogu suditi jer kamera ne hvata to kako i zašto Sutjeskin igrač pada na zemlju.
Danas slušao prenos na radiju i veli Šoć da je moglo ladno bit 5:0 za Budućnost dok nijesu primili gol. Dobro je što se nije izgubio priključak sa vrhom i pored rasula u klubu. Ima ovaj tim snage da odbrani titulu, a i ostali nijesu u finansijskom blagostanju. Džaba Rudaru odličan tim (i pored nedostatka špica) kad fali para. Biće interesantan sjutra meč.
Mornar opet pobijedio?! Nevjerica!
Već sam pisao pri kraju prošle sezone da se možemo sprdati Saši Petroviću, ali daleko je on od lošeg trenera. Pretprošle sezone je pripremio tim Budućnosti za titulu (koja će doći godinu dana kasnije) lansiravši mlade igrače, prošle sezone je bukvalno spasio Sutjesku ispadanja primjenjujući istu taktiku, tako da nije iznenađenje da spasi i Mornara. Šteta zbog lošeg podmlatka barskog tima, jer vjerujem da imaju koga da bi im Petrović dao šansu.
Btw raskide li Kamberovic ugovor juche?
Meni onaj njegov incident nije uticao u ocjeni njegovih kvaliteta. Slabo znam o njemu, doduše. Neka psuje svaki dan ako oće, samo neka daje rezultate. Nekako sam se odavno pomirio sa tim da Mornar ispada lagano, pa mi sad ovo djeluje nevjerovatno. Čak su 3. odozdo. Bilo bi super da se spasi, jer ono, Bar jes trulež od grada, ali zaslužuje jednoga prvoligaša vala.
Bar je najljepši grad u ovoj zemlji. Idem tamo kod tetke, zadnji put prije 2 dana. Grad je prelijep, mali, čist. Pravo mjesto da osnuješ porodicu. Malo ima starih kvartova, kao što su Makedonsko i sl... Sve je novo, a opet nije kao Podgorica - sve u staklu.
Malo off-a, ali čisto da se nadovežem na ovo "Bar jes' trulež od grada".
E to je to, kad svratiš - sve je super! Al kad si tu... Sad bih ti imao što reć :D Ali nećemo kvarit temu.
Mali...? Raširili su ga koliko su mogli... :D Al da je fin jeste...
Bar je mali Beograd pun dusmana.