PG?
Sent from my room
Printable View
PG?
Sent from my room
Trebali bi prvo da utvrdite ko je iz kojeg grada i ko je u kojem paketu jer taj SK 4K ocigledno nije pusten svima. Evo recimo meni pise da je kodiran kanal na cam modulu. Cisto pogledah zbog vas inace me zabolje za 4K i ostale tehnologije buducnosti bez kojih se nece moci kako me evo danima ubjedjuju promoteri telemacha kojima cini mi se nije najjasnije ni sta nude, ni po kojoj cijeni. Da ce buksovci snimiti nase razgovore pa da puste u petak, tacno u ponoc ne bi se zastidjeli.
PG, koaksijal, cam modul.
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Meni najvse odgovara sto mogu sada da koristim Telema tj EON
Do sada nisu pokrivali moj reon, a sada mogu preko postojeceh interneta da koristim EON
Kako se ovo plaća muški kod Slovenaca, al jbg standard... :D
https://telemach.si/eon-paketi
Mozda je neko pominjao ranije ali evo da pitam opet...
Da li Telemach nudi EON kao single servis ?
Dakle samo EON, da pratim odredjen TV paket preko interneta, nista kablovska kuci, internet, telefon niti bilo kakvi paketi?
I ako nudi kolika je cijena ?
Nudi ako imas internet neki
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Jell realno da se ovi smecari ovako sprdaju sa nama u CG?
Ajde sto nemaju arene ,nego su toliki brzobraznici da moramo svake nedelje da gledamo crvenu zvezdu taj amaterski tim koji svi pune..
Nejasna mi je politika pored toliko odlicnih meceva mi u CG moramo da gledamo amatere iz bg-a ...
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Je l' se salis ili sta?
Utakmicu Zvezde gleda sigurno pet puta vise nego bilo koju drugu utakmicu LS, da igraju Barsa i Real Zvezda bi bila gledanija duplo. Svidjalo ti se to ili ne, Zvezda ce privuci i one koji ne prate fudbal redovnom, ima ubjedjivo najvise navijaca u CG, inace je gledanost LS i generalno fudbala jako mala, npr. Zadruga je mnogo gledanija, ali mnogo.
Nisu oni blesavi, znaju koliko im je koji kanal gledan, evo info iz prve ruke da nijedna utakmica prosle godine, ukljucujuci i finale na SK1 nije bila gledana kao Zvezda protiv Salcburga.
Ti si manjina, njih interesuje vecina. Cim se kvalifikovala u grupnu fazu bilo je jasno da ce i Arena i SK maksimalnu paznju posvetiti Zvezdi, to je ubjedljivo najpopularniji klub u Srbiji i nesto manje popularan u CG ali ipak najpopularniji.
Ima li dje kao kod Telekoma mapa dostupnosti Telemach mreze ? Nisam nasao na site
EON PONUDA ZA KORISNIKE VAN TELEMACH MREŽE
EON TV PAKET Opis ponude Cijena bez PDV-a Cijena sa PDV-om (21%)
EON LIGHT TV
Start
13.90
TV Unazad
United Media
AXN, Epic Drama
EON 1/1 **
EON SMART TV ***
EON FULL TV
Hit
16.90
CineStar Premiere HD
TV Unazad
United Media, AXN, Epic Drama
Pickbox i Cinestar Premiere OD
EON 1/1 **
EON SMART TV ***
EON PREMIUM TV
Plus
23.90
CineStar Premiere HD, Pink paket, HBO Premium
TV Unazad
United Media, AXN, Epic Drama
Pickbox i Cinestar Premiere OD
HBO OD
EON 1/1 **
EON SMART TV ***
Zvanicno ovi popusti na pretplatu vaze za nove korisnike telemaha do nove godine,jos samo da kazu da su cijene bez pdv-a i da proslavimo to.
Cijene su sa pdvom,oprema i instalacija se debelo naplacaju ukoliko se ne potpise ugovor na 2 godine,za postojece korisnike ima popusta ukoliko koriste samo tv,za ostale ukoliko predju na veci paket placaju istu cijenu,gube eon na 5 uredjaja,imace samo na jednom,clanovi porodice ne mogu potpisati novi ugovor.Sve u svemu,neisplativo za postojece korisnike,mnogo vise se gubi nego sto se dobija,zbog 2,3 € manje pretplate vezujemo se 2 godine a gubimo eon na 5 uredjaja,mozda i kablovsku na drugim tv.