a ako vozač nema platu?
Printable View
Ako ovo urade stw sramota,ko je on da mi skida sa plate?
Ja se iskreno po tom pitanju ne sjekiram jer platu primam na ruke,a od imovine se ne vodi nista na mene pa mi ga mogu ispusit majku im lopovsku *****.
Dokle ce ovako da nas jasu?dje je kraj ?msm da ovo prelazi svaku mogucu granicu
Pa neka i treba nam tako,ja stw nemam ni jednu kaznu al o5 znam ljudi koji imaju podosta kazni a vecina zbog telefona,a telefon im je prakticno posa jer su privatnici...e ne znam na osnovu cega oni mogu da imaju pristup bankovnom racunu bez moje saglasnosti?to samo kod nasih cigana ima,i evo jedva cekam da pocnu ovdje da ih brane pojedinci
Vec su poceli da odbijaju, par kolega bili presrecni kad su vidjeli platnu listu
Sent from my Sony Xperia™ T
Ovo odavno rade, no novinar nema pojma, a sad su poceli aktivnije, jer je i dalje preko 50% kazni iz registra ne nepalaćeno jer ljudi voze na tudje ime auto....
Danas su stajali na kraj Pete proleterske na starom aerodromu... inace na onu pravinu redovno svi udaraju po gasu, mogu mislit koliko je vozačkih oduzeto
Roknuše mi danas za parkiranje 60e kod Normalove zgrade kod hrama, ne viđeh da ima ikakav znak tako da ne znam na osnovu čega napisaše... Imam li šta ić na sud ili se mora plaćat to...?
ako nema znaka i ako nije bulevar,trotoar,zelena povrsina itd onda mozes na sud...ako je bilo sta od pomenutog onda jbg :)
Ima znak,tacno onamo dje je ulazak za podzemnu garazu
Evo sta sam ja uspjela da izvedem... Izdam auto na rent a car ljudima i sva dokumenta osim ugovora ostanu kod mene. Da li neko zna sta se moze desiti ako ih zaustavi policija (ljudi su stranci) i da li da idem u mup sta da radim, jer kontakt sa njima nemam !
Kako izda auto bez ikakvog kontakta?
E jbg, namjesti se tako, ali eto oni imaju moj pa ce zvati kad im policija oduzme auto. Da li da idem u mup, ima li neko savjet?
Koliko je meni poznato (možda griješim) sve kazne zbog eventualnog prekršaja snosi zakupac, a ne zakupodavac. Takođe svu štetu na autu plaća zakupac osim ako nije potpisao i doplatio za privremeno Kasko osiguranje.
Pošto su u pitanju stranci nema potrebe da im uzimaš dokumenta tipa lične karte, uzmeš im pasoš i mirna Bosna. Ukoliko zakupac napravi prekršaj imaće dokumente da pokaže policiji (Ličnu i Vozačku) i nema frke. Ako ti ukradu kola imaš ugovor i njihove isprave
nesto razmisljam... oni imaju ugovor da im je iznajmljeno vozilo, pa ne mogu ih za kradju osumnjicit ne strecaj me nocas :)
sve si u pravu, svoja dokumenta imaju, samo i dalje ne znam oce li pisati kaznu, ili uzimati auto, a najprije oboje...
Izdati nekome auto, i nemati nikakav kontakt sa njim? Nemoj da mi ko zamjeri ali moram se nasmijat.
3 puta provjerio, i mogu opet da kazem da nisam.
Ima li guzve preko brda posle budve put tivta, ili da idem preko top hila?