Govnima koja su dala dozvolu za ovo po jedno 19 godina zatvora... ja ne vjerujem ovo..
Minirati i onda posaditi neku finu shimicu
Printable View
zbog ovog je bila bas frka kad je bila neka visoka delegacija iz UNESCOa, koliko sam cuo zena je bukvalno zaplakala kad je ovo vidjela. a njihov (DPSov) odgoor na to je Turske Verige i restoran dje mu nikako mjesto nije.
i sto je najgore od svega niko nikad za to nece oedgovarati, a najmanje Gvozdenovic koji se tu najvise i pita
Ali onda će se dići ovdje u CG neka teška priča, privatizacija recimo Plantaže, ili svađa DPS vs Someone... Ili će opet biti optužnica prema premijeru, čisto da se sretnu bitne stvari...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Koji ***** znaci taj UNESCO uopste kad nikakvu nadleznost nemaju izgleda? Eto bila je ta komisija tu i? Ispratili su ih fino, dovidjenja prijatno... Taman neka nista nije pod "zastitom" unesco-a, bar mrvu da se manje coek nervira.
Sent from my SM-G930F
Znachi da ce ti cijeli stari grad postati Dojmi kad ga izbace... Imacemo eloksirani stari grad...
sent using tapatalk
Elkosiranoj nema smrti i ne pusta vlagu... Sve treba izbetonirati i bijelu eloksiranu i onda na sve to mermer i cink.. TO BRE - BUDVANIZUJ ZALIV
Trg od oruzja za koju godinu :
http://www.charlesvl.com/simona/v2/d...ska-svadba.jpg
Beton beton samo beton, beton nama treba
Samo drmaj, betoniraj, gradi stanove koje nema ko da kupi..
U budvu kucka nema a ne 70 iljada turista a i kako ce bit sendvic ispre starog ne mozes ispod 6e izjest, caj 2.90 u mocart...
Idemo turisticki majstori full feel budva..
Bio u top hill isto prije 15 dana moze se lagano ponijet lopta pa da se kockica partija opali..
U starom gradu u Kotoru sad preko 70% stanova ima eloksiranu bravriju.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.ph...nav_id=1166868
Sta ce ovo biti pa srbi pisu afirmativno o CG turistickoj sezoni
Euro po euro, tako se preko noći bogati ! Bez njih, kuda bi CG bila...
Je li pileci batak + voda sa cesme dnevna potrosnja? Naplacuje li se voda sa cesme? Bez zezanja ...
PS Je li razina potrosnje veca ili manja od one kod vecinskog stanovnistva CG?
Pileci batak svaki dan ... je li standart za CG? Za Zabbljak i vecinu Zabljacana?
Affordable?
Evo direktno sa njujorske plaze paradajz turizam. Ne bi ga bilo da ne sretosmo nase ljude koji nas zvase da im se pridruzimo, i bogami dobro ugostise sa lukom, sirom, paprikama, domacom salamom, lubenicom. :D
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...d8c8d02d79.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e3083a4b09.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. prodavnica brze hrane koja je ujedno i kafic, raspad od plaze inace. Za smece ne znam jer sam otisao na basket prije nego sto su se spakovali, a nisu goveda da ostave to kad imaju pun penis cegera, kesa..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tzigani su tzigani dje god bili...
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Śetih se one vaše priče o turistima, kako su srbi šljam, paradajz turisti i da ne treba da dolaze itd, itd..
E pa gospodo, uložite, napravite nešto i postavite standard tako da samo milioneri mogu doći kod vas da ih uslužite.
Ovo je pogrešno i ne svidja mi se...jer odoh prije neki dan do mjesta Oblatno, kad...
Prvo me dočekala slika kao da sam otišao na Plave horizonte...propali put, auta nadžidžana sa svih strana..
Kad evo ga parking, nov sa rampom. Kad vide strane tablice odmah dignu rampu, ili ako je neko auto od 100k e, a ove 'obične' ljude kuliraju i samo pitaju 'imate li rezervaciju'.
Sreća pa sam znao jednog momka što tamo radi, inače bih izdušio na nekog od radnika, iznervirah se na trenutak...ja crnogorac, rodjen u CG, ne mogu u svoju državu da odem na more da se okupam i śedem za šank, da udjem u restoran itd itd...sve je 'rezervisano'. Šank i oko šanka, neke preebene ležaljke, dušeci, taj restoran, kreveti, separei....ludilo.
Pošto sam eto znao tog momka, parkirao sam se na parking izmedju dva auta od po 100k e, nekako su me eto puštili da śedem i za šank da popijem sok...rekli su mi da moramo obući majice ako ćemo da jedemo nešto u restoran.
Pridje jedna sasvim normalna porodica šanku, oni ih drsko odvratiše 'imate li rezervaciju!?' -nemate? Ćaoo
Tu ima neka plažica pa dodju ljudi pored tog malecnog kompleksa bez ležaljki da se okupaju, ali ne mogu prići ovome.
Napravili su i neki malecni šank na vodi, udaljen 50-100m od obale...tu ima radnik koji čamcem prebaca ljude do tamo..
Ja sam imao kod sebe dovoljno novca da cijeli dan ležim na te krevete od ležaljki, jedem u taj restoran dje je obično jelo 10-20e itd...ali pobjegoh posle sat vremena. Ču Oblatno...u Porto MNE nisam imao problema nego odem tamo kao što odem i u MNE pub a ne odje da me smaraju 'imate li rezervisano?'
Reko' - nemam, ali ću rezervisati..
Ništa, kuliranje neko tipa 'ništa to'.
Eh, fin je pogled na Luštica bay, ali pitam se...kad oni naprave sve to, ko će im biti gosti, oću li moći ja da prikvirim tamo da se opuštim malo ili će moći samo ovi multimilioneri da dodju a vi crnogorci ko vas ebe.
Ja ne znam sto je taj trip sa milionerima i cudima...
Ja da sam milioner, nikad ne bi dosao na oblatno a ni u Crnu Goru vala..
Tripujemo se nesto a 4000 ljepsih mjesta ima na svijetu i sa boljom uslugom i povoljnijim cijenama