Raspadaju se ulice, guzva zbog kapovaca, ja idem i tragam stop svijetlo malo napuklo da zamijenim radi registracije...
@Noir prastaj, misljah da si muskatlu pojela qq sto je ovo
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Printable View
Raspadaju se ulice, guzva zbog kapovaca, ja idem i tragam stop svijetlo malo napuklo da zamijenim radi registracije...
@Noir prastaj, misljah da si muskatlu pojela qq sto je ovo
Ne, ali vreba. -.-
Vidje li ti, dobri Mexiko, kako nam se Raulio raskomotio, pa se šali?
Kakav veseljak...
Edit - Ne vadi se sad, Raulio...gotova je šteta!
Voli on da se nasali, voli.... Raulio neka ti te price sad, i mi smo gradska djeca :) :)
Nerviraju me @Noir i @mexiko
Oni nijesu "stvari" osim ako tim imenima ne zoveš ulice i stop svijetlo koje tražiš po gradu dok kapovci blokiraju saobraćajnice:D
Nah, sad sam rucao, odmorio, pijem kafu i gorim cigar, sad samo mogu da ih volem (ne u romanticnom smislu naravno). A u filozofskom pogledu mogu bit stvari :D
Protraćeni dani. Previše ih je...
Ne ide mi mrsavljenje bas najbolje...
Dva kila nazad, pet kila naprijed...
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Zavrće mi se u glavu.
Vele posvadjaj se sa kasikom. Bolje je da samnjite na viljusku, lakse ide.
Nije svako zlo za zlo Noir ;)
dajte meni taj višak, neću se bunit.
Neko je ovo twitnuo:
"Nije mi jasno kako neki ljudi zaborave da jedu. Ja zaboravim da sam jela, pa jedem opet."
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Kako me ubi nesanica peti dan za redom... umoran sam i legnem ali trt. I onda ustanem zapalim cigar i sve tako do u zoru.
Same here, od pocetka nedelje, hodam kao zombi. Samo ja ne zapalim cigar.
Uvijek se iznerviram kad otvorim YT ali...
Milo trending?!
http://i.imgur.com/APasX2T.png
Placeno. Frka valjda...
Iz frizidera iskace. I botovi mu po portala cudo cine.
Nekada je to bilo mnogo - mnogo bolje!
Vjerovali ili ne, sad sam prisustvovao sceni dje MILIONERI nece da plate 20$ da bi usli jer su zaboravili licnu kartu. Vele da je mnogo 20$ za 2 ipo sata zurke na brod. Kako izdimih jer ni ja nisam usao jer smo u isto drustvo pa da se ne odvajamo. Znaci otac im ima milione, kuce, biznis, 10 auta najjacih, MILIONE ali njima je zao platit 20$, ne mogu ih gledat sad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Treba si za njih platit
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-G920F using Cafe Del Montenegro mobile app
Eo vec ko zna koju noc da ne mogi zaspati u neko "normalno doba". Dzaba ako ranije legnem i sve, zoru uvijek docekam. Nema mi sna do 5-6h. Pih
Sinoć mi rulet u Lutriju 'progutao' pare...zove me maloprije, kaže - stanje je dobro, nema viška.
Ološ lopovska.
Vjerujes li da sam posmatrao sto cine po portalima, ali bas namjenski onako.
Toliko se sluze pokvarenim metodama da je to tuzno.
Objavi se npr neka vijest na CDM portal, odmah ispod clanka stoje 4-5 komentara sa najvise lajkova, njihovih, montiranih, botovskih.
Ako se ode na "prikazi sve komentare", izlista ti npr 20 komentara, prvih 4-5 (onih koji se prikazuju odmah ispod clanka) imaju po 50 lajkova, ostalih 15 komentara slabo nesto.
I tih 50 lajkova koji imaju su isti oni lajkovali. I onda se nesto zapitam, kako su izmontirali i tih 50 lajkova? Lagano, dovoljno je da se konektuju preko 3g modema, opale lajk, diskonektuju se i ponovo konektuju (sto traje par sekundi), da bi im se promijenila IP adresa, i vec mogu da udare novi lajk.
Dps se koristi ovim kvarnim metodama, seva opoziciju i narod samo tako, opozicija je skroz nesposobna i jadna, tako da se ne zna ko je gori.
U oganj dabogda i jedni i drugi.
Kad se probudim sa glavoboljom. Pih
Imas li ti neki blagi osjecaj da opoziciju zabolje murica za pobjedu na izbore. Njima je ovako vrh. Imaju imunitet, ni za sto ne odgovaraju, laju na sve i svasta, primaju svaki mjesec po par hiljada eurica raznih nadoknada, plus pare iz budzeta za parlamentarne partije, plus po neki privatni biznis u zamjenu za zaebavanje naroda. Dje ces bolje. Ja bi prista da sam ovo do penzije opozicioni poslanik.
ada da dodju na vlast morali bi da rade. ovako prdnjave, malo protestuju i uzivaju...
Samo da dodam da je na 3G modem uvjek ista Ip adresa...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
evo ih i na inteerneetiimaaa aaaaaaaaaaaaa
https://tpc.googlesyndication.com/si...72024899482343
Ja isto mislim da se rekonektovanjem dodjeljuje nova, jer ti ako odes npr na CDM, i na neki komentar udaris like, drugi naravno ne mozes odma za njim.
Jedino ako se preko 3g modema diskonektujes pa ponovo konektujes, onda mozes da udaris novi lajk, a to mislim da moze funkcionisati jedino jer se prethodno promijenila IP adresa.
Mozda i grijesim, ali ovo mi je jedino logicno objasnjenje.
To su lopovi obični, jutros kaže da nisu gledali snimak i da nešto kao kamere ne mogu da se vrate...i govori mi kao evo ti šefa pa pitaj. Ja da čujem šta će 'šef' da kaže, a batica mi govori kako su gledali snimak i ne vidi se ništa. [emoji38]blue:
Eto im tamo, nisu neke pare...bitno mi je to što su me isplatili jutros jer sinoć nisu imali, a ne igram ga ni ja odavno...nego eto, baci se nešto sitno sa vremena na vrijeme, a više neće ni to, jer nema u NK nidje. Ebem ti onog baticu što uradi od Osmice, ali mi je isto milo. :D