I prst u nos.
Nije Mirku trebala ona blamaza. Bolje da je majcu skinuo.
Printable View
"Zanimljivo" je bila pristojna rijec novinara. No, mozda si ti neki umjetnik pa u tom gestu vidis nesto vise od mene. Mene je bilo malo sramota, jer Mirko predstavlja Crnu Goru (zajedno sa ostalim igracima, oni su nasi ambasadori). No, to nije vazno, vazno je da smo dobili Svajcarsku. Medjutim, ja sam ti samo skrenuo paznju da od takvog gesta ne treba pravit primjer samo zato sto je cuveni Mirko to uradio. Mada, ja te razumijem, dosta naroda misli da sto godj da slavni ljudi urade da je to cool. Siguran sam da bi neki smatrali da je cool da je Mirko proslavio tako sto bi procacka prstom guzicu, a onda stavio taj prst u nos.
Hahahaha kakva je tuca bila posle utakmice CG i Libije na Cetinje...
Nevjerovatna utakmica, 5,6 zutih kartona, par igraca izaslo zbog povreda, grubi startovi, haos.
druze ja ne vidim nista nepristojno u skidanju sorca, pa jbt onaj grk se skinuo go kad je dao go juventusu. objasni mi po cemu je skidanje sorca gore od skidanje majice i pokazivanje citavog gornjeg dijela. 160 000 gledalaca proslave svjedoce da se radi o necem zanimljivom i originalnom, vecina ljudi koji su lose prokomentarisali su svajcarci ili englezi. dakle ja bih da mi objasnis sta je nepristojno u skidanju sorca, a nije nepristojan nadal koji se posteno izvata svaki put...
A ne treba sorc skidat, ne treba skandirat ruzne rijeci...
A ako izvuku povoljan rezultat protiv engleske neka se svi goli skinu pa neka svijet misli sto god oce, ***** im mater pristojnu.
Da bi kod rezultata 1:5 slavio gol, NA BILO KOJI NACIN, covjek mora biti veliki moron! Ta ti prica ne pije vodu... :p
Ruku na srce, fudbaleri su jedne velike seljacine, jos veci dzukele i nevjerovatno glupi ljudi! To su bili oni najgori djaci iz zadnjih klupa koji su vrijeme ubijali svarajuci klupe prostim (dvosmisleno!) recenicama, praveci avione od papira i stipajuci drugaricu iz predzadnje. Ovo zadnje im, ipak, nije zamjerano! :D Nikad nijesu nijednu knjigu procitali, a razrede su prolazili tako sto su bili talenti i buduce dike svake profesorice. Rasli su na ulici... Sto vi ocekujete od njih?!
Mirko Vucinic je jedna veeeelika seljacina! Ponasanje mu je ogavno. Citava njegova Roma je takva, od Totija, preko De Rosija, Meskesa, do uprave! Ne umije dvije da prozbori! Simon je isti takav... Momak ima ogromnih problema s glavom! Zasto nije igrao prosle sezone u Sporting?! Jes', trener je kriv, kako da ne... Burzo Alkoholicar, isti Mirko! Zivi dokazi da minus i minus nekad ne daju plus! Na terenu - Maradona, van njega - TRANJA! Eto, pomenuh Maradonu... On je prototip dzukele! Nego, meni su samo nasi fudbaleri bitni.
Cast izuzecima kao sto su Jovetic i Beciraj! To su pravi sportisti i pravi ljudi!
Mozda ima jos neko, ali sve je to jadno...
Medjutim, ja sve ove ljude volim zato sto se bore za nasu zemlju! Volim ih kao fudbalere i kao patriote! Nemojte se brinut' kakvu ce sliku ostavit' u svijet! Uvijek ce biti samo najbolja! Koliko god da su neobrazovani, primitivni itd, vjerujte da su ovi u drugim zemljama 700 puta gori!
A sto se Mirkovog slavlja tice... Ne slazem se da je bilo neprimjerno! Kad je stavio onaj sorc na glavu izgledao je kao faraon (faraon fudbala, ne zetski :D)! Tim gestom je htio da pokaze koliko je superioran u odnosu na ostale.
Skrenuo je paznju citavog svijeta na Crnu Goru i to ne u negativnom smislu! Sad na nas gledaju kao na otkacene i to je ono sto je svima simpaticno. Da je skinuo gace i da se posrao na teren, to bi bilo neprimjerno! I ne zaboravite da je zamislio malo celnike fife (MALIM SLOVIMA!), kao i one iz Serie A prosle sezone! ;)
stvarno..zasto je dobio zuti kad se za skidanje dresa(majice) dobija zuti... :D
eo cuh da ne igra :(
Vazno je da je Beciraj "PRAVI" sportista i coek
ostavi se te price da te zamolim...
Mirko ne igra? Ja se iskreno nadam da nije fizicki spreman, tj povrijedjen ili nesto jer ako je razlog da se izbjegne zuti karton onda sramota. Da igra odbranu pa i ajde al ako jedan NAPADAC i prije svega profesionalac ne moze da se iskontrolise da izbjegne zuti karton onda nek sve ide u *****....
Prenosi li SKY SPORT HD ? Posto vidim da prenosi sve reprezentacije sa ostrva jedino nisam vidio ponudu za Eng-CG ?
Boskovic umjesto Vucinica!!! Ima li dje u kladionici da se igra da Crna Gora nece sutnuti na gol?
1-0 za Svajcarsku.Ovaj Vels igra bez 6 igraca.Pi.
edit:1-1
izjednačiše, no to je sigurna pobjeda za Švajcarce, ima još dosta.
ima onu kuglu staklenu da vidi :D
evo turci od ajzera kiksaše a kamoli što drugo
evo se raspucali. sve vise izgleda da nam odbrana i jeste vise nego dobra. dako nastave nocas.
ima li dje da se gleda ljudi pomagajte !!!
http://www.livefootballtvs.com/uefa-...-12102010.html
tu je bolje valjda
http://atdhe.net/25685/watch-england-vs-montenegro
ođe ja gledam.vrhunska je slika
SKINI GACE VUCINA, DA SE VIDI KU*CINA :D :D :D
steta sto en igra!
Crnogorske junačine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaka čast momci!!!
Ljudi, sila smo!!!!!!!!
Bravo tigrovi!!!!!!!!!
Bozovic nije normalan choek
Svaka nam cast ... pa neka neko rece mala Crna Gora da mu odgovorim od 2006 -te u cemu smo sve bili itekako veliki !!! :D
slusajte ove debile
"Now everyone has to believe,England team is Totally and 100% overated and worst ,Didnt qualified for Euro 2009,Knocked out 1st round(worst) of world cup 2010 ,cant win against Montenegro(I heard the name first time,I dont know where in the world it is ,near Nigeria?)
So how many proofs we all needs,So come on lets vote thumbs up for this and send some shame on the English players."
Cisto da se ne zaboravi:
http://www.youtube.com/watch?v=-zbe5dJTiY0
hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahah
PRESRECAN:yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipi iii::yipiiii::yipiiii::yipiiii:
Momci nocas slijecu izmedju 2 i 3.