...sto imam 2 djevojke pa moram da se nerviram i ljubomorisem oko obije O.o
Printable View
...sto imam 2 djevojke pa moram da se nerviram i ljubomorisem oko obije O.o
Ao nino rasic jesi li to ti?
Sent from my LT22i using Tapatalk
Joke man
Uf zaglavilo mi se meso medju zube ne mogu ga maknut evo sat vremena.
Usput nerviraju me ljudi koji ne mogu poigrat ako se ne napiju.
Nejasni su mi ljudi koji igraju i pjevaju samo na pjesme koje znaju. Zasto to? Mene ako ponese ritam, igracu, pa nema veze sto prvi put cujem tu pjesmu.
Ja sam za Novu igrao i pio Bravo (inace ne pijem alkohol, ne prija mi) a drustvo me gleda zbunjeno i vele "kako mozes kad ne pijes" :roll:
A ovo meso jos ne izlazi, aaaaaaaaaaaaa
edit: evo gaaaaaaaaaaaa, hahahaha.
I to sa alkoholom. Masu ljudi ce poceti da igra i pjeva tek kad popiju, dok se opuste, a kad vide mene kako skacem a pritom sam popila jednu-dvije case vina, i ok sam, govore mi kako sam pijana. To mi bas smeta. Mene alkohol umrtvi i tad bih samo sjedjela. Puna sam energy kad samo sokove pijem, i tad letim po kaficu :)
ljudi koji lazu, konstantno.. prvo sebe pa mene! jeba sam im majku!
Koji genije je otvorio rodu u blok 6 bez ijednog parking mjesta
Sent from my iPad using Tapatalk
Nema vece stoke od ljudi!
Sent from my 9790
Izgleda da su na forumu svi životinje....
http://imapracticum.interactive-medi...-computer.jpeg
nekad me ništa ne nervira a nekad sve...depresija, letargija, melanholija, svejednoća- dijagnoza? što mi je?
hohoho sreća tvoja što me danas ništa ne nervira inače ode ti na odmor :D ali ne znači da ako nastaviš da spamuješ da nećeš dobiti neki poenčić;) drš' se teme miNione , srce:mrgreen:
Ja mu ovo ne bi trpio zvoncice... zamisli da sam ja na mjesto njegovo, odma -1
Mnoooooogo je daleko od istine...... :joint:
ovo ratno stanje na starom aerodromu.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sve naaaajjače uz 4 paklice petardi, štap dinamita i 3 pucnja iz S&W 929 (bez dozvole).
Ne mogu da shvatim da ljudima ne dopire do mozga da ovakav način "proslave" praznika je idiotski i u suprotnosti sa suštinom ovog praznika.
Paganski obicaji.
Posted via Tapatalk
Svidja mi se sto je policija super sprovela ovu akciju u vezi petardi i dinamita.