ja bi je onda prije zapalio no vozio.jer tu nesto ne stima,kako ti se isplati to vozit uopste...
Printable View
ja bi je onda prije zapalio no vozio.jer tu nesto ne stima,kako ti se isplati to vozit uopste...
Ne znam..šta može biti što je povećana potrošnja toliko? Da pušta nedje benz istočio bi dok se ne vozi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvo lambda sonda je crkla 100 posto i auto odma trosi vise 2-3 litra kako god je vozio.. zatim moze da bude i protokomjer onda da neka dizna pisha vise nego sto treba.. provjeri na mjerac od ulja dal se osjeca benzin i ako ti je dignut nivo ulja eto ti resenje.
Prodaja Originalnih autodjelova i Guma. uvoz iz Njemacke i Slovenije
068615321(viber)
Jeste poveca za 30 posto potrosnju kad ga najljepse vozis :)
E to sto zdiba benzin provjeri dizne da ti nije neka otisla pa curi po malo i na vreo motor isparava pa smrdi..
068615321(viber)
Mamu mu jbm, ne radi mi se ništa oko njega..koliko košta to znaš li? Da ne možeš ti nabaviti?
Mogu novu samo mi na pm posalji koje je godiste astra koji motor i koliko je kw.
068615321(viber)
1997 1.6 benz ecotech 74kw
Vidjeću ima li dje polovno da uzmem...je li teško to zamijeniti? Da ne znaš koliko bi uzeli za zamjenu? :)
Što ti je, dobar komentar je vazda dobrodošao :)
Te stvari se nikad ne uzimaju polovne jer su 90% neispravne. Samo gubis vrijeme i zivce i placas ruke majstoru i na kraju jeftinije ispadne nova.
Nije tesko zamjeniti. Na lift ili kanal odvije se kao saraf sa grane auspuha.ako je zapekla poprska se wd-om ili malo ugrije brenerom pa se odvije, navidas novu i dzek udzekas.
068615321(viber)
Kad odlučim da radim to, javiću ti :)
i onda bjese refresh....eto tako...
Kako je cudno kad uspes za 10 eura a ona se kazaljka podigne dje nikad nije. :D
tacno tako pa se cudim sto je ovo da mi nisu usuli vise.....
Makar nesto pozitivno za kraj godine.
Nekad sam fulirao za 50e a sada za malo preko 40e.
Ostalo u pivo 😈
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Nestro.
U BiH...
a ja pomislio nedje kod nas:grumpy:
Sipao danas u Trebinju plin po 0.77 km,znaci nekih 0.39e. Samo da nije fucking rampe...