Na DRS cujem neka brza hrana ,restoran Vuk ali nisam ugrabio prije"Vuka" da cujem naziv.Cijene nesto presmijesne.Zna li ko o cemu pricam ? Veliki Vuk ili nesto naziv.Ne. mogu da nadjem sad :@
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Printable View
Na DRS cujem neka brza hrana ,restoran Vuk ali nisam ugrabio prije"Vuka" da cujem naziv.Cijene nesto presmijesne.Zna li ko o cemu pricam ? Veliki Vuk ili nesto naziv.Ne. mogu da nadjem sad :@
Stari Vuk, bice da je.
Juce vidjeh neki flajer kuci pa cu ti slikat ako nismo bacili. A cijene bijahu presmijesne stvarno.
Cini mi se 5 cevapa euro, 10 dva eura.
Mijesano meso 7e, dodje valjda 700gr mesa i 300gr pomfrita... Za ovo nisam siguran, al nesto tako...
Omlet tri jaja plus slanina/prsuta/nestotrece euro i po... :D
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Kontrolise li iko ove ne znam kako da nazovem eto - firme?
Otvore to kuci i samo dostava, dje, kako i sta se sprema niko ne zna
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
A okle.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Pa mi kazu povoljno.Kako zemljace kuci pravis ne placas zakup,radnike,doprinose,cistacice mozda ni struju ni vodu.Ne placas pdv.Treba da si od restorana,lokala itd povoljni za 70%
a dje se nalazi ova stara vucina?
Ihaaaa ajmo svi jedan dan u degustaciju da banemo [emoji16]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Homemade samo narucis pa ti donesu nema da sjedes i ostalo...
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
baka pece a unuci donose?
Vuk ce ti donijet
stara vucina.....sporo se to donosi.:icon_cry:
Nemam ja vjere u ove ilegalne restorane iz dnevne sobe dje necija tetka, majka ili strina sprema hranu a sinek joj hranu razvozi jos kad vidim ove multipraktik jelovnike dje se sve sprema od tjestenina, pica, rostilja, kuvanog, bureka dje je jedna osoba pica majstor, kuvar, roštiljdžija, pekar itd.
isti princip kutlaca budva
Ovjerih Big Burger i to doslovno njihov "Big Burger special", e bogomi ga je i meni izazov bilo čitavog pojesti, bješe borba.:) Dođu dvije pozamašne pljeskavice, između njih goveđa pršuta i topljenog sira tona (odlična i pršuta i sir), a ispod i iznad pljeskavica tona soseva i priloga. 15min sam ga gusla, vas sam se preznojio bio...
Prelude neke radnice bjehu, kunu se u 100-procentno teleće/juneće meso bez trunke soje. Izvadi mi plećku, čuda, sami vele melju meso, proizvodnju čitavu mi pokazaše... :lolblue: Uglavnom, izađoh zadovoljano cvokćući bez nuspojava tipa gorušica/podrigivanje cjelodnevno tako da vjerujem da je meso stvarno kvalitetno. :)
dje je taj big burger?
Evo i meni, rade i dostavu:
http://i65.tinypic.com/dyp3qa.jpg
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Dobro je da me ne psujete :D
Ja cu nocas onda gurmansku ovjerit nema sto :D
Otvara se u u city kvart prkeo puta Voli-a
Garden,Garden city :D
Mozda je i vec otvoren nisam siguran.
Garden,
kao Garden do hotela Premier?
Da
Sent from my iPhone using Tapatalk
U zivotu vecu pljeskavicu vidio nisamhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f2ab2703d7.jpg
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
A mi d pogadjamo dje je?
Zaboravih dodati,restoran la gitara štoj.
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk