Da, i to moze biti razlog za iniciranje skidanja klijenta.
Printable View
Da, i to moze biti razlog za iniciranje skidanja klijenta.
Nije ni do tvoje linije ni do struje vec je problem u centrali HN
neko je nesto pritisko jbg :D
ko zna sto se cini u centrali HN
Neko je malo dublje orao u grbalj, pa je zakacio optiku. Ekipa je vec na terenu.
Restartujte STB, trebalo bi da je ok. Ukoliko i dalje budete imali problema pozovite 1500.
A shto se gradi...
Sad bi lijepo pa jedan HD paket kanala plus da pretplatnicima tog paketa omoguce kupovinu LCD televizora preko T-coma ... bolje to nego kamere i sony playstation :)
ljudi presao sam na flat 5 a brzina ne prelazi 2mb,zwao sam 1500 oni kazu kao da ce neko to da ispravi ali vec 5 dana je tako! sta da radim ???
Salji, salji, da zavrsimo to.
Pos sam ti na pm.. hwalaaaa! :)
Odličan ovaj extra tv. Baš sad gledam preko njega utakmicu Roma - Inter. Kako? Nikako.
Ostale kablovske su hendikepirane. Svi to imaju u ponudi.
Promasio si mjesto dje treba to da pises.
Evo da ti pomognem https://forum.cdm.me/showthread.php?t=44354&page=14
moram pohvaliti sinoc prvi put od kad znam za T-com ili ne znma kako se vec zvao ranije se javio neko ljubazan na broj 1500, tek da su upola ljubazni ostali..
a da nije uzeta slucajno u obzir mogucnost da novi korisnici Extra tv pored HBO paketa dobiju i Arenasport paket mjesec dana besplatno...
Novi servis EXTRA PRODAVNICA. Svega ima samo ne kanala...
Zalosno , mislim da ima godinu dana da nijesu ubacili ni jedan kanal (ono smece Sun TV ne racunam u kanale) a fali ih toliko ....
http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=2190
Quote:
Extra TV prodavnica sa devet hiljada artikala
07.05.2010.Nakon pristupa velikom broju interaktivnih servisa, korisnici Extra TV-a od danas su jedini na domaćem tržištu dobili novu mogućnost - da trguju preko malog ekrana! Extra TV prodavnica otvorena je 24h za sve Extra tv korisnike koji daljinskim upravljačem u svako doba mogu da biraju proizvode, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije.
Menadžer za poslovni razvoj, Petar Tomović, naglasio je da je u ponudi je oko 9 hiljada artikala, a tu su, primjera radi, telefoni, računarska oprema, bijela tehnika, knjige, parfemi... Konfor koji pruža ovaj vid trgovine ne utiče na cijene artikala – cijene su iste kao u maloprodajnim objektima.
U Extra TV prodavnicu se ulazi na jednostavan način, preko Extra TV Meni-a (Extra \ Extra TV Prodavnica < ili preko liste kanala na broju 301>T-Com). Naručena roba se, po riječima Tomovića, plaća pouzećem, nakon isporuke na kućnu adresu, a rok dostave je do 12 sati na teritoriji Podgorice, odnosno do 24 sata u ostalim djelovima Crne Gore.
Extra TV prodavnica je zajednički proizvod Crnogorskog Telekoma i Energycom-a, kompanije, koja je na tržištu Crne Gore prepoznatljiva po svojoj online prodavnici www.prodavnica.co.me, prvoj i do sada najuspešnijoj internet trgovini kod nas.
Aleksandar Radulović iz Energycom-a istakao je važnost ovog partnerskog projekta koji će donijeti nove mogućnosti korisnicima Extra TV-a. On je takodje rekao da će ponuda artikala u Extra TV prodavnici stalno rasti, tako da bi se do kraja godine broj artikala mogao udvostručiti.
Otvaranjem ove trgovine, prve ovakve vrste u Crnoj Gori, Extra TV još jednom potvrđuje svoju funkcionalnu superiornost. Korisnici ovog popularnog servisa T-Com-a imaju na raspolaganju veliki broj interaktivnih tv funkcija. Tu su mogućnosti snimanja programa, zakazivanja snimanja preko sms-a, premotavanja, pauziranja, praćenje berze, vremenske prognoze, pristup telefonskom imeniku, malim oglasima, internet portalu CafeMontenegro, popularnim igricama (Extra zabava). Tu su i Extra TV Chat, Extra TV SMS, kao iznajmljivanja filmova od kuće (Extra TV Videoteka). O velikoj popularnosti Videoteke govori i podatak da je, recimo, od početka godine iznajmljeno preko 40 hiljada filmova.
Extra TV korisnika ima oko 33 hiljade.
promijenite ime u Extra sve osim TV
IP Buvljak, ili bljuvbljak TV im bolje pristaje.
O velikoj popularnosti Videoteke govori i podatak da je, recimo, od početka godine iznajmljeno preko 40 hiljada filmova.
Pa vi očekujte normalan filmski kanal.
Da im videoteka sto valja ta bi cifra bila dnevno. Ali to treba objasniti idiotima koji vode tu kompaniju...Promonte koji se bavi samo mobilnom telefoniom ima veci neto profit nego komlet T Crnogorski Telekom sa sve T-Mobile-om, fksnom, ADSL-om, Extra Tv, Videotekom i prodavnicom.Da imaju i trunke obraza skocili bi s Blazovog mosta. Rijetke su kompanije koje imaju takav monopol na trzistu, a da nista ne umiju ni za sebe, a da ne govorimo o korisnicima.Ono cega se narmalan stidi oni se ponose....UZAS
Imaju licencu koju im je drzava izdala http://www.ardcg.org/index.php?optio...d=52&Itemid=84
Mogao bi da maknes taj politicki marketing iz posta.
Nisam znao da licenca od ard-a obavezuje ctv-operatere da je stave u ponudi.
Ne znam kako se mičinje, a i platili su CDM-u. Ti reklamiraš (spamaš) T-com za Dž, zato imaš najmanje prava da se buniš.
Kad bude predizborna šutnja podsjeti me , možda naučim do tada kako da ga maknem.