i utakmica, ako je vjerovati sajtu saveza, pocinje u 5 sati (17.00)...
oce da nas bude sto manje :)
Printable View
i utakmica, ako je vjerovati sajtu saveza, pocinje u 5 sati (17.00)...
oce da nas bude sto manje :)
evo javise da se ne zna oce li vucinic igrati, xaxaxaxa, znao sam :)
Ako Vucinic bude igrao prijateljski mec protiv Bjelorusije ja cu ***** okinut na sred sjeverne tribine.
hahahahaha
hahahah pa ovo nije vise normalno
Poslije meca s bjelorusijom, nek se pocera filipovic i nek se vucinicu uzme traka.
ide li ko od vas da gleda redovno treninge reprezentacije?
Shto se tiche Delibashica vjerovatno su ga i ovi iz kluba malo stisli jer igraju vs prvoligasha sjutra revansh mech kupa pa oce da prodju to, znaci im dosta za drugoligasha jbga a i prijateljska je utakmica moze se izgurat i bez njega vjerovatno nije ochekivao da nece ni Damjanovic ni Jovetic ni ova mazga iz Nikshica igrat.
A Pejovic je sve samo ne igrach.
Vjerovatno ce Djalovic igrat i ova dvojica po poluvrijeme mada ne znam sto ce mu onaj Glushcevic no ajd sad.
nece valjda pejovic igrat kad je pozvan jovanovic...
ali jovanovic nije u zadnje vrijeme igrao u rapidu....
Tu poziciju treba prepustit Zveroticu,jedini koji nesto valja za tu poziciju....
ali koliko ja znam zverotic igra desno a ne lijevo ;)
Aoo Zveroticj je igracina velika pffff .. Isti je Lich iz Lazia samo trci - veze o tehnici - mozda nabaci neq kako treba (ali rijetko kada)
Nesto sam cuo da se sprema neki trans Vucinicu :D
Da nije nesto tipa "alkos,tranja nikad kapiten":p sto smo vec imali :)
protiv bijelorusije i bez base...
Ocemo li skupit 11 ljudi?
Eto je*enog alibija za Filipovica..
a ipak je bjelorusija jedna veoma jaka ekipa koja je igrala u grupi sa hrvatima, englezima i drugim govnima i prikazali su mnogo dobar fudbal, bla bla bla...
samo neki izgovori, ja mislim da ga mi necemo docekat da na konferenciji on kaze da smo veliki favoriti i da se ocekuje samo pobjeda itd, itd...
jedva cekam mec ima da se ismijemo ako nista drugo
Mislim da je velika sansa da Bojovic ,,uleti" u A tim :)
Volio bih da izgubimo ovaj mec ako ce to znaciti da Filipovic ode a kako je stanje sa povrijedjenima sve su prilike da ocemo. Bruka me je sto ovo kazem ali je istina.
e to bi bilo super ali je potrebniji mladima