Da nam nije uran usao u vodoliju svih nas 5 nickova u 6 minuta?
Printable View
Da nam nije uran usao u vodoliju svih nas 5 nickova u 6 minuta?
Vidi ovu omanju slatku bebu od hijenemenez [emoji16]
Ja ne znam jesam li utripovao da su sve svi poradovali da se se naljutila na mene i nadam se da jesam.
Ih, toksicni plejboj progovori. Nemoj, cemu? Proracunaj, ne nosi se prvim instiktom :)
Prvim ili JEDINIM [emoji1787]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...694e587da7.gif
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Vala je na ovo kucanje makar lako pa i da je jedini. Prefirmulisi
Vaistinu izgleda jedinim
Imate sljivu i pivo od mene, daj broj ziro računa lovca
ajde golupcici pa nisam ja nikad mislio da vam uradim nesto
samo bacam kokice.
Znas kako su govorili iz matematike u osnovnoj? Dva a jedan, sedam a tri...
:)
Nešto sam tamo zaglavila kao čekam da mi sin završi trening, naručim zaječarsko i nešto za ponijeti.Svadba je u drugoj sali bila.Pitam konobara šta vlasnik ima od rakija ne što mi se pije rakija no što me zanima jer je domaćin baš u hrani.Kaže njegovu lozu kumovu šljivu.Reko donesi mi tu kumovu šljivu.I osjetim miris šljive, onaj pravi miris šljive iako neugledno kako si primjetio i bledoliko izgleda ali to niđe veze ni sa čim nema.I konstantno osjećam taj miris i pitam a odakle mu je kum.Kaže iz Berana.A tamo u okolini je divlja priroda i neđe se mislim mora da mu kum ima šljivik sačuvan od uvoza.I sve što mi prolazi kroz misli je ja želim te šljive da vidim.I tu Prirodu.Eto.
Jeo sam skoro tamo i pio sam sljivu, sljive se ne sjecam jer smo se toga dana vratili iz skoplja preko kosova i sjevera cg pa smo stajali da jedemo i po jednu 5x toga dana ali hrane mu se sjecam. Dobra
Makedonka ubava? Sve cu vam to ja rijesit pregovorima jer su ti ljudi duse ako nw mozes sama. A ustvari mi je zadnja recenica nepotrebna siguran sam
Ma neki obilasci ja se vazda odvojim od grupe.
I nemoj molim te ništa da mi sređuješ da te zamolim.
Što je najgore zaglavila sam u neki lokal ali to niko ne zna i neki pijani Čileanac je bio za šank koji mi je drvio onako pjan sat vremena kako je obišao Balkan biciklom.A što ima u taj transibirski od pića jesi se raspita [emoji1787]
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A to ti je neki orient express makar tad bio pandan rusije. Ali bolji 6x. Vodke sigurno a u danasnje vrijeme vjerujem da mozemo i dijete da kupimo [emoji23]
Prosvercovacu 12 boca dingača. Ne drami :)