Od kad su nikitovici srbijanci? Bez ako ga nije izdao
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Printable View
Od kad su nikitovici srbijanci? Bez ako ga nije izdao
Hmmm ko zna onda odakle su meni u Dvorište i Oro donosili hranu, budući da je nemaju... Možda su naručivali iz drugih restorana i donosili mi, sve je moguće... Mada eto može bit su izbacili od prošle jeseni (u Dvorište nije bilo jela ispo 11-12e), jer od tada nijesam jeo u ta dva...
Chu nema u Oro i Dvoriste hrane... e pa majko moja, dvoriste najskuplji restoran na Zabljaku, Oro 6 radnika u kuhinju. E pa majko rodjena sta rade ljudi sto se ne pitaju.
I Dvoriste i Oro drze rodjeni zabljacani .. ali eo izgleda ti znas bolje. U dvoriste je kava euro ipo a pivo dva ipo.. nego ti izgleda pe ses godina nijesi bivao ovamo
A dje izdao ove godine zatvorio terasu i digao na sprat, ne prazni se od kad je otvorio :))))) nego eo znaju ljudi bolje no ja
Taj nikitovic i ljudi sto drze to s njim zive u Srbiju godinana
I Gandalf živi blizu Srbije, izdajnik haha. Je li moguće da se periodično pojavljuju likovi koji su opterećeni Gandalfovim likom i djelom, sprdnja.
Sto velis to?
Jos gore! Mjestani od rane zore s noge na nogu, znaju kad je ko prnuo, kukaju po cijeli dan dok im komsije zaradjuju u dvoristu?!
Pakao!
A ne treba nama bolje, sve smo zasluzili.
Kao da ga je Gando pisao
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...579fabf6c6.jpg
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Hahahahahahahahahaha novljanin pisao 100% :D
Kako je sagorio tip :D
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Gando, velis da si 20 godina u ugostiteljstvu i prosao pola svijeta. Vidio svega i svacega od turizma. I da mislis da se ne moze napravit odgovarajuca turisticka ponuda da i ova masa dnevno napuni crnogorske kase sa bar 30-40 eura po osobi? Vidi ih. Zeljni su da svojim ucescem pomognu najvazniju crnogorsku ekonomsku granu. A niko da ih pokrene.
Igalo danas ispred Titove vile:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...829c48f9b6.jpg
Ovo je jos i dobro kako zna bit ...
Sent from my Che2-L11 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ako se ne varam, girica ima na jelovniku L&M-a na 13. jula i Adiatic-a na Mediteranskoj ...
Ima ih i na CT u Megamarketu (u mesari) ... ali ja vise volim urnebes salatu za ponijeti sa sobom, koja im je tamo vrhunska !
Prije neku noc taxista u bd ispred trokadera..
Veli do top hila 20e, na moje pitanje: da nemas temperaturu druze?
Odgovara da nema i da mu je to po cjenovniku ...
Te ja reko daj cjenovnik dushe ti da vidim, kad cjenovnik start 5e, 1km-5e..
Pri cemu nije divljak nego regularni sa tx tablicom..
I mi pricamo o turizmu, ispade se jeftinije ubit od neke dobre droge no se taxijem vozit u bd
Nijesam 20 ali jesam eo preko deset :) Kad vidim ovakve primjere meni se povraca...
I onda dodje neko i kaze ne mozes im zabraniti. Bolje ni jedan jedini gost da ne udje u CG nego da su ovakvi bogalji, valjaju se u glibu pipi pi pi pi
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Pa sta ockujete kad sve okolo izgleda kao vasar. Zabranite frizidere, rostilje, tezge i sl gluposti, pa kad ne bude toga, nece biti ni ovoga, ili ce dolaziti bolji potrosaci. A dokle god budete vidjeli tezge uz setaliste ili plazu, vidjecete i ovo
Gandalfe, ne kazem da ne moze. Samo kazem da nema zelje da se to uradi. I na to ne mozes uticati ni ti, ni ja, ni tvoj kum/brat/prijatelj koji se odra da nesto pametno napravi
Na sto metara od vasara....Palm on Bay. Ko nije gost hotela 30e 2 lezaljke i 2 suncobrana. Ni jedna lezaljka slobodna. Znaci ima ko bi platio.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...99f04e265a.jpg
Sto bi radije da imamo svi sa platimo ili da nemamo pa da smo ovamo na livadu?
Pa to ti pricam, Srbi ne odsjedaju po hotela, to sve treba izmrsikat...
Kakvi Srbijanci bre oce da se jebu da im ne ulazi.
I Srbijanke su Srbijanci, nemoj tako.
Srbijanke su girice, jer Boka bend