A ima i prije nje prekoputa ars medice isto takav moderan nacin zivljenja sa komsijom na 3 metra...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
A ima i prije nje prekoputa ars medice isto takav moderan nacin zivljenja sa komsijom na 3 metra...
Prelijepo. Uskočiš kroz prozor, ne moraš se ni spremat', n'o onako.
Đe dođe ovo?
Samp cekas da komsinica mane
Tu es mon hero.
Ruglo.
Na rekordnu ponudu može se, očekivano, naići na Gorici. Tamo se u pojedinim slučajevima kvadrat prodaje i po cijeni od 9.000 eura.
Nedaleko odatle, u samom centru, kvadrat ide i do 5.000 eura, a u Zagoriču do 4.000.
Agencije za nekretnine nude stanove na Kruševcu čija prodajna vrijednost iznosi i do 5.000 eura po kvadratu, a u ostatku dijela grada preko Morače do 4.000.
U slučaju najskupljih nekretnina, kvadrat stana u dijelu grada u kojem se nalaze Siti kvart i Master kvart dostiže do 4.300 eura.
Najskuplji kvadrat u stambenim zgradama ispod Ljubovića kreće se po cijeni od oko 4.000 eura, a u okolini Stare varoši ide i do 4.300.
Ekspanzijom novogradnje obuhvaćeni su i Tološi, a sada je tamo vrijednost najskupljeg kvadrata veća od 3.000.
Zar ovo ne krsi pravila gradjevinske struke, u smislu razmaka izmedju zgrada, u slucaju zemljotresa, da jedna drugu ne zakaci, pa obije odu u 3PM.
Usput, ona zgrada sto se radi tik do Delte/Big Fashion, je li ima nesto 'tanane' nosece zidove ili je to iluzija :joy:
A koje je to pravilo i akt struke? Zar to postoji?
Nije ovako na crtežu izgledalo [emoji1787][emoji1787]
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Mada ako cemo da se ne lazemo ova gradnja je u stvari duh stare Podgorice.. vi koji nikad niste zivjeli u staru varos ovo ne mozete shvatiti....
Krsi se naravno, ovo su stanari susjednih pustili. Jer vec je bilo slucajeva da su se obustavljale gradnje zbog "ima pravo na x suncanih sati tokom dana". Ove ne moze ogrijat sa desne strane, dok se Zemlja obrce po ovoj putanji.
Ne bih se ja zalio kad bi mi se preko puta potrefila komsinica neka dobra teta, bukvalno se mogu dobacivati carapama :)
Kakvih ce tu spijunaza da bude, sve se vidi, sve se cuje...
Ja mislim da ima neiskorišćenog prostora između zgrada.
Trebalo su sve popuniti, da se dobije više stambenog prostora.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Mislili su na sve, ostavili su dovoljno prostora da se strik robe stavi od zgrade do zgrade.
Ne mogu da vjerujem da sam do dana danasnjeg govorio kako su mi Dajbabe najljepse naselje za porodicni zivot u PG, mislio sam da je opravdano sto je metar kvadratni tamo 100e al danas prvi put prodjoh tuda da pokupim brata koji je bio kod nekog druga. Ne zna coek je l posao na vrela ili u neko "fino naselje", puta nemaju, svaka im je ulica sirine kao u staru varos, sve rupa na rupu i glibez. Kakvo razocarenje svega mi, necu zaspat nocas
Prije bi ih pocijepao i bacio nego 100€ u Dajbabe kvadrat platio. Cus Dajbabe, haahhahaah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa i ja od dana danasnjeg obraza mi al sam bas bio zaludjen za ovaj odje cosak preko puta ovog https://maps.app.goo.gl/B6FGpJ8uXVmdLXAa7
Al nemam namjeru da kupujem tenk da bi prosao dotle
Sviđaju mi se one 4 nove zgrade na Goricu, danas sam bila na čestitku tamo, stanovi baš lijepo urađeni, rekla bi kvalitetno.
Zar nije bolje bilo na dajbabsko brdo zgrade nego na velje?
Čuješ dajbabsko brdo....a ne n'o...
nema pravila, jer Ministarstvo posmatra svaki plac/dozvolu pojedinacno i briga ih za ostalo
u normalnim zemljama kad ti neko izgradi zgradu na 2m mogao bi da oderes i njega i drzavu koja mu je dala dozvolu ko konja na sudu za pare zbog toga sto ti je bloirao svjetlo - pristup suncu i danu je osnovno ljudsko pravo
mi imamo 5 otovra ka zapadu pa je na kisan dan tamno ko u grubo, mogu mislisti kako je ovima
p.s. 50m dalje ima identicna situacija, dark by trudbenik
Herceg Novi / Igalo, cijena prava sitnica, samo ~5.5k m2.
Prodaja, dvosoban stan, 61m˛, Igalo, Herceg Novi - 335 000 €
https://estitor.com/me/nekretnine/na...novi/id-491483
Kvadratura u toj zgradi je u izgradnji (2019 / 2020) bila 1950-2400€ te su, ako se ne varam, svi stanovi prodati u izgradnji.
---
Da sve bude veselije, cijena ce se vjerovatno sitno spustiti i stan ce se prodati u kratkom roku, 100%.