https://scontent.fbeg5-1.fna.fbcdn.n...5c&oe=5A597356
Evo sada i zvanicno nakon B nalaza. Po mom misljenju ovo mu je kraj karijere.
Printable View
https://scontent.fbeg5-1.fna.fbcdn.n...5c&oe=5A597356
Evo sada i zvanicno nakon B nalaza. Po mom misljenju ovo mu je kraj karijere.
UFC karijere moguće.U Japan će ga rado primit.
Svudje dje USADA ne moze da ga dofati :)
Ne znam na koju pricu ce da se vadi, najvjerovatnije za tainted suplement, ali posle navodne "dick pill" ne gine mu minimum 2 godine suspenzije sad za ovo..
Ja ne znam sto se vise prica o tom prevarantu? Pa jbt bilo je ludjih tipova od njega, pa se nisu dopingovali.
Pride je bio majka, mogao si da uzimas sta hoces. Svi su bili nagruvani, soccer kikovi i krv do koljena.
Nego..za 3dana najveca borba poslednjih 10g. sto se boksa tice. Unification fight! Za titulu pfp najboljeg na planeti.
Gledajuci stilove njihove to bi trebao da bude rat. Nesto kao Ward vs Gati.
Jones - DC II prebacen na no-contest .. Sa formalne tacke gledista JJ je samo jednom dobio DC-a
Bgm. Jones je dobro ostetio dc-a zadnju borbu, mene gs je zao, rekao je sudija da je dc ns kraj borbe rekao "sto je ovo, kako njemu daju pojas a nismo se jis ni tukli" zamisli kad je zaboravio da se borio.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Jones je za jedan kratak period vratio DC-a na fabricka podesavanja, a sad moze da dobije i tuzbu za nanosenje tjelesnih povreda mada je Comier previse ponosan da tako nesto ucini..Pitanje je sad da li mu vratiti pojas ili ga stavit sa Gusom za titulu..
Pa automatski mu se titula vraca.
dc treba da odmori sad malo, ja bi se retire-ovao, jer treba malo mozak da mu se oporavi posle onoga.
Ako je PED razlika između Jones VS St. Preuzmite i Jones vs. DC, onda bi Jon imao makar tri poraza do sad.
Bisping i braća Diaz - Bogovi.
Bogovi. Nick Diaza USADA traži jer im već 3 puta nije rekao dje se nalazi, da ga testiraju.
Nejt i Nik duvaju samo. Pritom Nik je bivsi vec. Nece taj ulazit u ring vise. Covjeka boli uvo za ufc vise. Dok Nejt sigurno ce imati trilogiju sa Konorom.
Kad vec spominjete Bispinga. Mnogo lud momak.
https://www.youtube.com/watch?v=F_sJ9fo3dlA
Steta sto necemo gledat Nick Diaza..taj coek donosi show, plus dobar fighter..
Evo se Jones u djecu zakleo da nije uzimao nista.. ako to nosi ikakvog znacenja..
Suska se da se radi na mecu Cormier Vs Miocic
a sa kim ce da radi mec,da vrti sve jedne te iste likove?!
ista je situacija i u hw,sve se isti vrte,vise se ne zna kome da daju mec za titulu
odradit ce oni ovo ako bude finansijski primamljivo
u hw bi trebao Velasquez realno ali coek nije u dobrom fizickom stanju, nece se tuci ove godine..
Sto se tice lhw Cormier bi trebao opet sa Gustafssonom.. To je realan matchup..
UFC i USADA su svakako za*****li dosta kategorija, realno je da su im ovakve super borbe sa finansijske strane jedina poželjna i logična solucija. No ja samo rekoh da ne vjerujem da Danijel sa oduševljenjem ide u tu priču u ovom trenutku.
Velasquez je dobio bebu i zato trazi jos pauze,rekao je da ce sigurno u ring pocetkom sledece godine
UFC da pređe da radi događaje u japan,ne bi imao problema.nema kontrole, imaju publiku, PPV bi bio odličan,borci životinje....Samo jakuze da dobiju procenat.
I da im kim džong un garantuje bezbjednost
Niko ne prenosi sjutra ovo?
malo koju borbu sam pogresno prognozirao u poslednje vrijeme :)
moje misljenje za veceras da ce GGG dobiti ovo ,msl da je fizicki jaci od canela
Kupili su da prenose ono ****** Megregod i Mejveder, a ovakvu borbu ne kupe.
Mislim da Golovkin dobija prekidom.. Nece biti jedan udarac, vec vjerovatno akumulirana steta tokom meca. Golovkin ima udarac konstantan sa obije ruke, a udara kao LHW. Ato to Kanelo uspije da izdrzi..onda naklon duboki.
Nezahvalan fajt za prognoziranje, ali eto da probam..Golovkin KO 9 ili 10runda.
60/40 sanse u korist GGG