Lažno moralisanje...
Printable View
Lažno moralisanje...
Kada te neko zamoli da mu učiniš uslugu i uradiš nešto što on ne zna,
a kada to uradiš, onda naprasno ''zna'' da kritikuje i da ispravlja isto.
Bole me leđa...
Slabo sam spavala...
kako je mrzan ovaj Slavko Kalezic, ooooooo, ooooo, ooo :burp: :trashcom:
Bravo, ne znam koji bend mi je odvratniji.
Sve bi' im oprostila, ali onu divnu Milenu ne mogu. Jedva me poneki masio s njom :/ Ni malo originalno, ni malo. I previse neoriginalno, blah.
mrzim kad mrzim sve sto mladi mrze
Cijela politička scena, especially President of the Parliament
nervira me kad moram da stisnem kocnicu... jbg nemamo autoput za nas neizivljene.
Imam fobiju od serija/filmova/muzickih izvodjaca, koji su u trendu. Kad mi neko kaze Prison Break, samo sto ne povratim...Kad cujem Zaz, smuci mi se....
Inglorious bastards....Koje ******, boze sacuvaj...Reality show "Veliki smrad" ....I kad se slazem sa nekim, kontriram mu, jer sam bezobrazan ko malo dijete.
Upravo to...Nervira me ta potreba ljudi da budu u "trendu".
nervira me komsinica Milena :(
Oce to s Milenama :D Drz' se!!
---------
Nista specijalno, malo mi varira raspolozenje ovih dana. Ali samo malo, malcice.
Hahaha znam, znam.... :D Necu biti tu, ali i ti znas.... ;)
:**
mene nervira sto radim sam u teretanu bench press pa ne mogu po 150 kila 200 da dizem nema ko iza glave da mi stane čp heheheheheh
U 5 sam ustala jutros!
Zašto, zašto???
opet kuglica nervozna :)
ja se rijetko nerviram...mada me svi nerviraju :)
mene nervira sto ipak ne mogu svakog da izbijem...
kuglice, jer si mlada jedra puna snage, imala si dobar sex, poletna si sva ;)
ljudi koji su nezadovoljni sobom:puni safre i negativne energije! niko im ne valja i svi su im krivi!
salje ti bog stalno no ti neces ;)
sebe, naravno :D
a sto lazes , kad si ti jedno divno nasmijano stvorenje ? sto je jadna , stooo je neka ti skromnost, no se opusti
aahahahaha opusti se!
uvijek sam iskren(a), a prezirem laž.
bože, ima li lažavije, ogavnije i bljutavije rečenice kad nešto treba da napišete - kažete o sebi...
a niko se od ovakvih bukača ne bi posadio na stolicu za 'Trenutak istine' i bez ikakve muke osvojio milionče
nervira me sto sam prehladio , kasljem ka ludak dako umrem mlad, strasno sam se nagrdio, nikad vaki nisam bio
mrzim kad od taxi-ja istripujem zandare
vozache koji koche u krivini! a i one koji ulijecu u istu, pa ne umiju da daju gas!
kad vidim nepoznat propusten broj na tel pa pozivam 3 puta i bude non-stop zauzet...
Bane Zugic i Ivan Maksimovic.