About ShutterZasto svake godine imamo jednu ili dvije kopije filma sa podvojenim licnostima, postalo je suvise predvidljivo, ipak film mi se dopao i da, poslednji put sam posao na projekciju u 8ipo, ali stvarno poslednji
Printable View
About ShutterZasto svake godine imamo jednu ili dvije kopije filma sa podvojenim licnostima, postalo je suvise predvidljivo, ipak film mi se dopao i da, poslednji put sam posao na projekciju u 8ipo, ali stvarno poslednji
The Imaginarium of Doctor Parnassus
neobicno... dopao mi se... Heath Ledger RIP...
Gledao sinoc... Pomijesana osjecanja. Ponegdje film djeluje razvodnjeno, a ponegdje zbrzano , propusteno da se poentira... Svakako, veoma lijep film. Kraj veoma Gilliamovski.
odlican film.
heath par puta vidno pod uticajem 'dzokera' ..ko je gledao 'dark knight' vishe puta prepoznace dzokerovo cimanje glavom i palacanje jezikom :D
Upravo odgledan The Book Of Eli. Moze biti da sam subjektivna zbog Denzela ali lijepo mi je pao film. :)
(Od pojedinih se nije moglo gledat ali je srecom obezbedjenje reagovalo...)
Nikad vise necu poc u Ster, bar ne prije 22:00.
Djecina raspala, ne moze se film gledat.
Ma treba u 12 da se ide! :D
book of eli ne gledajte. obicno bacanje para i vremena.
Ja sam bio na Shutter. Djeca po 14 godina pravila probleme..
jednostavno je tu trebao da glumi chak norris umjesto denzela.ozbiljan sam. vise vremena je reziser posvetio samom denzelu nego prici koja je prelosa. odavno gluplji film nisam gledao. za djecu do 12 godina koja se pale na akciju.ni neprijatelju ga ne bi predlozio. ako si ateista razlog vise da ne podjes.
meni je kao ateisti solidno legao Book of Eli :D
ali sto jes jes, sve sam chekao da iskochi Ivan Drago sa kalasnjikovim i da zapuca.
akcione scene su blago recheno chudne. par puta sam rekao sebi LOL WUT ? - npr kad je pucnjava u grad pa njega 'strefi' metak nedje a on ne trepne !? a kasnije te rane nidje nema..
http://www.imdb.com/title/tt1234548/
ja odgledah ovo sinoc i djavo popio ako sam ista pofatao,o cemu se radi u onaj film?zesca sprdnja sa americkom vojskom?tako nekako?
I meni se svid'o. Iako bi volio da je duzi, taman se zavrsio kad se zahuktao... Nekako osjecaj da je moglo vise, da je bilo materijala...
Invictus odlichan. Chak i da nije tako dobar FILM, ono je odlicna lekcija iz istorije.
zna i Klint da ubode dobar film...za razliku od gran torina (bring on the haters :D )
Slazem se. Odgledah ga slucajno. Profesor Razvoja Ekonomske Misli na Ekonomskom fakultetu je rekao studentima da ga odgledaju pa me sestra zamolila da joj ga presnimim jer su oni taj zadatak shvatili kao seminarski rad. Kako sam samo trazio razlog da skinem neki film ja se tu mnogo obradovah :D A nisam ni znao da se u Ster daje. Ispostavi se da je odlican film za razliku od...a ne, ne. Necemo da zalazimo tu opet...
Trenutno je dobar repertoar.Invictus,Men Who Stare at Goats,Shutter Island.Naravno,tu su i uništitelji kosmosa i neurona širom svijeta : Garfild (mizerija mizerna),Persi Džekson,Dlakovuk.
Malo treš - holivud - dildo produkcije,par finih filmova.
Krajnje zadovoljavajuće.Nije senzacija,ali vrlo prihvatljivo.
Da idem na "Man Who stare at Goats" ili "Shutter Island"? Nemam zivaca da idem u bioskop dvije noci za redom ili gledam 2 filma za redom.
+1 preporuka za Shutter Island
odgledah "Alice in Wonderland", i moj utisak je da je film tako prazan (citaj: soulless), da su i Umpalumpui iz Fabrike cokolade bili zanimljiviji i zivlji...
P.S.
http://www.inmirror.com/files/imagec...wasikowska.jpg
radi li danas bioskop?
sad odgledah The Imaginarium of Doctor Parnassus - like :)
Znaci radi normalno? Ja cuh drugacije. Koji je ovo dan danas, subota. Mogao bi se Parnasus odgledat. Kako je dobro pisat ovako. Isprekidano. Vi kako te?
kad se moze the clash of the titans ocekivat u ster?vidim da je juce bila premijera u usa.mozda mjesec dana?a?
U cetvrtak ;)
Gledali sinoć The Imaginarium of Doctor Parnassus - nevjerovatno koliko glup "film" može da bude, znači teletabisi su remek djelo u odnosu na ovo
Pa sto nisi napustio film?
Meni se Imaginarium bas svideo, skroz je drugaciji od ostalih koje sam gledala i zabavan je, dva sata prodju kao 10 minuta... a najbolja mi je scena kad iskoci glava kipa ( ili kako to nazvati uopste) policajca iz zemlje .....