mislim da on prica za ovaj u budvu
Printable View
mislim da on prica za ovaj u budvu
To je onda ovo. Neki balkoni ovdje sunca ne gledaju. :)
https://www.youtube.com/watch?v=iaZkFb5wXdw
Koliko im je kvadrat ovdje?
Po opisu 100% Budva. Meni se taj dio nikako ne sviđa. Brdo je odma iza sunca skoro i da nema u taj dio,parkinga ima ako platiš garažno mjesto ako ne onda ko prije đevojci,a ljeti kolaps. Nisam ispratio šta je namjena,mislim da ne planiraš da stanuješ tu,možda renta,ali ima boljih mjesta za kupovinu. Bila je u prodaji ako nije prošla sva zgrada i stanovi kod "džoli apartmana" skoro pa uz kanal,oko 1.500 kvadrat je bio ali lokacija mnogo bolja,e sad za parking tu nisam siguran da ima.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Vodili su me tamo da gledam stanove. Tragedija. Bas tragedija ali narod kao sekta. Znam 5 ljudi sto su povukli jedni druge da kupe stan tamo. To je neka bolest novog doba u cg. Kupio je miso tamo aj i mi cemo
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
U Bd kupit stan je bas sado mazo. I to cijene 1600, 1700, 2000+ za neke najobicnije zgrade... pakao... ali prodaje se, pare ko zna odakle, nema drugog objasnjenja.
U Budvu ne bi ljetovao, daleko bilo zivio, da mi stan dzabe daju. Metropol rugla i neukusa.
Sjećam se da su ljudi na ovoj temi prije par godina sve najljepše pisali o ovoj zgradi u Budvi. Nažalost, opet na kraju bude ispod očekivanja...
Gledah slike nekih stanova ispod Ljubovića ovo što je Normal radio. Izgleda lijepo urađeno.
Reci ti to ljudima koji trke daju po 50-60€ za dan u istoj toj zgradi volvoxa. Da ne pričam na bulevar ako imaš stan ili oko perle... Sve zavisi za šta kome treba stan ali da se može odplatiti rentom,ili poslije nekoliko godina prodati za slučne pare,može. Po meni ulaganje u BD-Bečiće je bez greške,može fino da se zaradi i uvijek se može ta nekretnina opet prodat po sličnoj nekad malo manjoj nekad većoj cijeni.
Za izdavanje je sigurno ok ali i to je mač sa dvije oštrice. Kad se sjetim priča "pobiju se momak i djevojka u stan, stranci, nožem iscijepan trosjed, zidovi nagrđeni od vina jer ga je gađala bocom...polomljen tv..." trošak 1500 eura [emoji3]
Dje ima dobrih dvosobnih stanova, novogradnja, u PG...
U Old Bakery se mogao jeftino stan uzet'.
Ta braća na ciju se zemlju radilo su dobili masu nesto stanova i svako malo prodavali stan po 1000€ kvadrat dok je jos u izgradnji bilo, kasnije 1200.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo malo snimaka New City-a, KIPS
https://www.youtube.com/watch?v=B9CgFQl3k1A
https://www.youtube.com/watch?v=9yyqACofMDg
Ma odje je uglavnom prica o stanovanju.
To u Old Bakery po tim cijenama je bila najjaca moguca investicija. Posle 10 god ti stan cist ostane kad ga izdajes ljeti na rent a dan i preko zime.
To je nista koliko ce jos u Bd da skoci kvadrat jer sam cuo da ce onu reviziju DUP-a i zabranu gradnje da produze na godinu jos.
Gledao sam za drugara u Budvi i Bečičima,sve što se prodaje(do 1400 kvadrat) je skroz bzv suteran, bez lifta 4-5 sprat ili je pod teretom. I to su uglavnom neke nekretnine što se dugo prodaju. Sve što valja i po normalnoj cijeni prođe u roku od nedelju dana,može uvijek nešto sa "iskoči" treba sačekat povoljnu priliku i imat nekog ko je u toku.
ima kod petricevica 900eur kvadrat, doduse nelegalno, ali nije li sve tako
Bila je jedna cijena kvadrata u fazi izgradnje, biće niža cijena kvadrata u fazi rušenja.
Jbg mi decenijama živimo haos, a izgleda da će se haos i nastaviti s obzirom da još ne pročitasmo vijest i najavu da neko može da odgovara pred zakonima za ovakve stvari. Alo, varaju kupce na najgadnije načine i nikom ništa.
Nije problem da se sprovede zakon.
Problem je sami zakon i rupe u istom.
da su bar rupe. problem je sto para vrti dje burgija nece.
Ljudi koji kupuju u izgradnji kupuju nekretninu za izdavanje da ulože,ne kupuju ljudi koji dižu stambeni kredit da se skuće,pogotovo ako je nekretnina od sumnjivih ili novokomponovanih biznismena koji neće platiti sve dažbine državi. Ko su ti ljudi koji se zalijeću a prethodno ne provjere da li su plaćene komunalije da li ima tereta. Valjda ima neka dinamika plaćanja odma 30% pa postepeno ostalo. Sve treba dobro provjeriti,jer tu smo đe smo,pa tek onda kod notara. Brat bratu žirirant bude pa ne pričaju poslije a ne da te ispali neki tamo biznismen.
A koji j eto katastar koji upiše neleglanu zgradu ili koja je to banka koja daje kredit i stavlja hipoteku na nepostojeće stanove?
Evo tekst od juče, ovo nem ani na filmu. Svaka čast za Damiru ali bojim se da ne prodje kao Olivera Lakić, jer odje je sve pod vodjstvom kriminalnih klanova.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ele-prezivjele
Gdje je uprava policije, gdje je bio CEDIS i EPCG? Za ovo mi plaćamo gubitke na mreži jer neko godinama koristi nelegalne priključke za ovoliku zgradu ili cijelu trafo za mining rigove.
Sad da se rusi zgrada je glupo , jer su se ljudi uselili i napravit ce se veci problemi mego sto su sad
Posteno bi bilo dovest nekog postenog procenitelja da izracuna kolika je dobit investitora od te zgrade i da mu se napise kazna u vrijednosti te dobiti sa direktnim slanjem u zatvor u slucaju da ne plati u nekom kratkom roku
Pa ti ljudi su 5 puta hapšeni za razne malverzacije i prije su vani nego u zatvor.
Vecina koja je tu uzela stanove, znala je da su nelegalni, sad koriste struju koju n eplaćaju i kriva im se. Ovaj momak koga znam j emogao uzeti isto tako ali je odmah znao da je nelegalno. Moraju svi početi da snose odgovornost jer ovako nije kriv onaj, nij eovaj, a krivi su svi skupa i svako neka nosi svoj teret za ubuduće da se zna.
Vjerovatno bi trošak rušenja bio reveliki ali mora se početi nekako rješavati, a ne da se niko n epojavi, bar EPCG da vidi kako se tu troši struja koju svi mi plaćamo a stanari se bune.
I onda nama dođu stavke na računima da plaćamo...
Mislim da ovo ne postoji nidje u svijet, ovaj nivo korupcije, da toliko subjekata ucestvuje u necemu ocigledno nelegalnom, i na kraj kad treba da se ispravi ni to ne moze, ljudi se zaduzili, ko ce im vrnut pare? Treba posebne zakone pisat za ovo izgleda jer je toliko lose regulisano, ka onaj sto je posa u Svedsku i bacio klas dinamita u jezero da lovi ribu, svedjani ga ufatili i deportovali, nijesu imali po kojem osnovu da ga optuze jer se to nikad nije desilo tamo. E pa i mi smo u situacije koje se nikad i nidje ne desavaju, koja slabost drzave i institucija, bolest korupcije.
Master inženjering gradi mega-zgradu na Starom aerodromu: Imaće četiri kule i tri krila
https://investitor.me/2021/12/17/mas...le-i-tri-krila
Ovaj projekat mi se ne dopada. Podsjeća me na Zetagradnjinu zgradu u 4 jula. Lokacija takođe mi se ne dopada zbog blizine pruge ALI priča se da će biti dosta niska cijena za sadašnje uslove, 1100 eura za m2.
Meni generalno SA postao lose i pregusto mjesto za zivljenje.
Daleko je Stari od lošeg naselja. Da je gužva, jeste ali na stranu to, ja lično mislim da je što se lakoće življenja tiče Boga mi jako dobar.
Podsjeca li jos nekog ova zgrada na zatvor? :)
volim ove narucene copy paste tekstove dje je novinar nabrojao garsonjere i stanove ali se za cijelo vrijeme ne zapita ljudi ocete li mi rec dje ovo tacno dodje, neka skica, lokacija itd.
s tim sto napravit ovoliki objekat a ne rijesit ono spajanje ,,volija,, sa bulevarom ka gintasu, je samoubistvo.
Zato napisah "meni" jer ja gledam na zivot u Podgorici na drugaciji nacin. Npr. ne volim da mi je pregusto naseljeno, volim da da ispratim ko me okruzuje (ko su komsije) itd. Ne kazem da ne bih mogao da zivim tamo ali ako bih birao koji dio SA, birao bih onamo kod Volija, doce valjda nekad u nekom zivotu onaj prelaz do Gintasa.
Taj podvožnjak su nešto kočile Željeznice CG ako sam dobro razumio sa kojim bi se povezao Bul save Kovačevića sa Starim.... Vala da ga oće više napravit...Inače je ove godine ostalo ne baš malo nezavršenih najavljenih projekata tj ulica. Dako se sledeće počne sa nečim.
Ja mislim da je mnogo veći problem bulevar Josipa Broza Tita nego pruga.
Divim se ljudima koji mogu da žive tik uz bulevar, sa konstantnom bukom, izduvnim gasovima i opasnostima u saobraćaju. Protiv zvuka voza nemam ništa protiv, pri čemu je ova lokacija više udaljena od pruge pd recimo sindikalnog naselja Tuški put.