Nakanih se i ja da uzmem Fc25 , nije losh ovaj Rush mode [emoji23] mada sam dosta losh [emoji23] ja vjerujem me psuju saigraci
Stivi_pg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Nakanih se i ja da uzmem Fc25 , nije losh ovaj Rush mode [emoji23] mada sam dosta losh [emoji23] ja vjerujem me psuju saigraci
Stivi_pg
Ja sam digao ruke od fc25 [emoji23]
Poceo The last of us 2
Ja praktično samo to i igram na Soni, od Ps2 do PS5. Ali ova Fc25 ubedljivo najviše ima bagova....ok, napreduje grafika itd, ali napreduju i bagovi
Računaj me za PS+ slobodno. A FC25 igram samo sa drugovima uživo. Zanimljivije je...
Valjaju li što ovi vertikalni standovi sa temu-a? Ako je ko uzimao pa da preporuci neki sa punjačima za dzojstike
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ne znam jel' pominjano koliko ali me zanima koliko vas ima problem sa 'drift'-om na dzojsticima?
Zavisno od igre, negdje primjecujem vise a negdje manje ali je definitivno prisutan kod oba dzojstika koje imam (na jednom malo vise nego na drugom).
Gledao sam neke klipove gdje samo vrte 'stick'-ove i sl. ali to nije pomoglo ni malo a zaista mi se ne otvara dzojstik jer su sve prilike da ga vise necu sastavljat'.
Primjecujem da je definitivno ozbiljan problem u smislu % dzojstika sa ovim problemom koji se javlja relativno skoro i kod skoro svakog, samo neko primjecuje vise a neko ne. Nevjerovatno mi je da to nisu primjetili u fazi testiranja nego prodaju ovaj dzojstik koji izgleda ima vise problema nego ijedan do sad.
5 revizija je izašlo i svaka ima problema sa driftom. Mislim da je još uvjek 10e čišćenje gamepada i drift fix kod @Tomek
U Hr svaki dzojstik sa driftom ako je garanciji se zamjeni.
Ne znam kakva je situacija kod nas.
Kod mene ga ima,nisam isao kod tehnomaxa da pitam kakva je politika.
Za fudbal mi jos ne smeta
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Ja sam ih jedno 10 puta nosio na popravku.
Bas su loseg kvaliteta na ps5.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Pozdrav, dobri ljudi. Dobio sam na poklon PS5 Astro bot bundle, prvi sony nakon dvojke. Znam da Crna Gora nije jedna od podrzanih država.
Na koju državu je najbolje registrovati nalog i ima li kakva posebna procedura? Ima li nekog ograničenja za Astro bot, tj. na koju je državu nalog, pošto nije cd već samo kod? Na kutiju stoji zastava ukrajine i bugarske, ne znam može li uticati
Može li direktno da se plaća našom karticom?
Kako se nabavlja PS plus pretplata i vrijedi li je uzimati?
Neke preporuke za besplatne igre, a da nije pucačina?
Hvala.
Uglavnom ti idu na Usa/Uk nalozi jer su nekako povoljniji. Astro bot ,trebao bi code da ti prihvati za bilo koji nalog,ako je dosao uz sony. Mislim posto je kuplen u Eu,nalog uzmi neki onda iz EU.
Nasom karticom direktno ne mozes da kupujes,nego kupujes vaucere na sajt tipa cdkeys,onda kod koji dobijes unese za nalog. Al kod vaucera mora da ti bude isti kao nalog,tipa codde u $,nalog USa.
Besplatnih igara imas vrlo malo,da bi igrao online moras imati ps+. Imas razmenu i benchamrk forum dje imas da procitas sve od prvog paljenja ps5,dobro odradili momci posao. igre mozes dakupujes jeftnije kao nalog,imas dosta prodavnica. Play words su mi ok,imas na insta
Da se ne bi ponavljali XY puta, samo isprati topic, bukvalno ne postoji ništa više što bi trebao da znaš a da nema ovdje :) - link
Ne znam što mi sve iskače PS6 u 2027god. da se uveliko radi na tome.
Znači neće više biti dugih razmaka...
Ako neko planira da ga kupuje,neka ga uzima uskoro jer Sony podize cijene u Usa za 50$
A ovim nasima je dobro doslo cim vide da ce sigurno i oni podici
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Ja ti velim da ne moze. Kako je on kupio ne znam. Ja stvarno nisam kupovao tj ni pokušavao bas odavno da probam da kupim.
Bilo malverzacija oko kupovine na psn igra,tj mogao si napravis bilo koji nalog i kupis sa svoje kartice. I to su odavno ukinuli,mozes samo sa kartia/ nalog iz 1 drzave.
Mislio i ja da ne moze.
Eo mi je sad posla,kako je ovo usadio ne znam.Prekjuce kupio Ghost of tsushima
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0c1cc52fe3.jpg
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Evo vala probacu. Nisam kuci ,cim stignem javljam
Prosla ladno uplata,kupio igricu[emoji1787]
Nisam vjerovao
Svašta hah, na koji store, USA ? :)
Meni je Slovenija
Prošlo i meni na USA store :)
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
E sad da vas pitam.
Posto meni puca stranica playstat na tel kad skeniram qr code da bih dodao payment method kroz ps5
Da li vam je mail adresa psn naloga ista kao i za paypal?
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Meni nije. Paypal nalog sam dodao kroz browser, preko PC-a, logovao se na https://store.playstation.com/
Meni je ista na pr,al mora. Kao sto ti je rekao kolega moras preko pretrazivača na pc/laptop da dodas paypall.
I kupujes odmah sa pc ili ides na sony svejedno
Dodato,mada tesko da cu na ove cijene kupovat pored onog gejmsopa dje je sve upola...kome nije bitno dobija li primarni ili sekundarni nalog
Važi li ovo za PP samo za USA nalog?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ne,ja sam kupio Slovenija.
Uglavnom ti je bitno da nalog ma opciju paypall
Jel skoro od vas kreirao nalog na Tursku?
Pokusao sam i kraju pojavi gresku"kontaktirati koris.podrsku.
Plaćanje sam nasao drzavljanina sa visom Turske,koji ce mi izaci u susret.
Ako je neko zaintresovan ps4 i ps5 guest/ secondary nalog za Fc26, neka pise na pm.
Mogu napraviti dobru cijenu. :)
Ja uzimam primary ps5
Ps4 1 fali
Pravi li ko Ghost of Yotei share?
Da ovdje samo pohvalim kolegu miovraga. Prelagan za saradnju! Kupismo igricu, ali kad cemo je odigrati to vec nije bitno [emoji23]
A moram je i ja uzet, a jos igram AC shadows...imam 72h igre..a kraj nije blizu [emoji28]
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Hvala brate. [emoji106][emoji123] Obostrano zadovoljstvo [emoji123]
Ja sam ranije pominjao nedje ,skupljam ih ko moja supruga garderobu iz Zare,pa valjaće jednog dana! [emoji2958][emoji23]
Evo Mafiu sam krenuo da rijesim nadam se nocas, to je prvi disk sto sam kupio za ps5.
Ghost of Tsushima mi nije nikako legla,mozda je dam tamo sansu zimu 2026[emoji23],tako da novi nece ni da pokusam da igram
Evo je Cod black ops 6 besplatan 7 dana
Izašao je Battlefield 6 pa Call of Duty: Black Ops 6 sve daje besplatno na sedam dana
https://www.hcl.hr/vijest/izasao-bat...n-dana-233139/
Sent from my S25+ using Tapatalk