Ostao im je jos zavrsni sloj da stave i prestaju sa svim radovima do 15.septembra.Mali dio je ostao kod benzinske da se asfaltira plus zavrsni sloj
Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
Printable View
E kako sam izdimio sinoc pa to nije moguce.
Idem iz pravca Zlatice prema Centru lijevom trakom, dolazim do Kalimero perionice, dajem desni zmigavac da predjem u desnu traku i da se isključim ispod podvoznjaka.... Prelazim u desnu traku a zena na 10m ispred mene 4 zmigavca i vozi u rikverc - manja brzina, kocenje i kad sam vidio da nema stajanja smotam na ivicnjak i bukvalno nam auta stanu jedno pored drugog kao da smo na semafor.. Izlazim iz auta, ona i jos 2 zenske osobe sjede u auto i ladno mi kroz prozor kaze "Bravo momak kako si ti dobar vozac". Ja rekoh a bravo tebi gospodjo kakav si ti vozac kad na magistralu, po ovakvom nevremenu i guzvi vozis u rikverc... Dok sam ja uzeo telefon da pogledam ima li mi sto na auto ona je lagano ubacila u prvu i po gasu. Na neku foru nema mi nikakvog vidnog ostecenja na auto ali moram da odem do majstora na dizalicu za svaki slucaj da ispregleda kola. Ako neko zna ko vozi plavog megana karavan neka pise tablice ili neki kontakt privatno ako ne trazicu na drugi nacin.
Nesto ovako slicno. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5c83d6fcdf.jpg
Ali veli Bravo momak kako si ti dobar vozač.
Bez razmišljanja bih joj izdemolirao auto ključem za točkove, kad nju ne mogu jer su zakonom zaštićene. [emoji23][emoji23][emoji23]
Znas kako je auto nisko i bukvalno ni sam ne znam kako sam uspio da odem na ivicnjak a da nista prosuo nisam.
Cak je i neki momak stao da me pita jesam li ok, da mi pruzi ruku i kaze svaka cast a njoj da rece svasta..
Ajde, ima nas masu na ovaj cdm, necu da demoliram kola i cuda vec da popricam normalno, javljajte.
Debil zenski
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Što ti je žensko, ne umije da vozi ali odmah se snađe, kao u butiku kad ti prodavačica kaže odlično ti stoji...
E dobro sam danas pretekao..Otvorili opet ono kod duvasnskog i ja na vespu lik mjesto u svoje dvije trake ode na mene u suprotan smjer.Sredja sto nidje nikog nije bilo pa utekoh u stranu..Pakao..
P.s uklonili su semafor onaj sto su bili namijenili...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kako proleti ovaj na 2:09... samo sam cekao da okupa cijelu ekipu...
Neka to nego kad skrenes od Atlasa npr desno ne mozes da ides lijevo onda iza duvanskog.
Nego ides na na bulevar pa opet desno put kruznog kod Dalia..Sto znaci da ta putanja skoro pa nepotrebna,nema svrhu.Vecu je svrhu imalo da su ostale samo 2trake..
ja racunam da ce onamo da prave raskrsnicu i da je ono samo privremeno....inace ako ostave onako slobodno neka je zatvore odma
Bice onamo neka raskrsnica ili cak kruzni kad se naprave sve zgrade, jednostavno ce morati inace ovo veze sa životom nema
Moze da se skrece za sredini bulevara liejvo za duvanski,tj izlazi se na citymall.
Ali evo gradonacelnik kaze da su za nesto vise od 7mj zavrsili 3bulevara na podrucju glavnog grada(ovaj,zeta,donja) ahahahahahah
Kaze i da je 700.000e utroseno za 300m puta i da ce kruzni tok da se gradi mjesto semafora..
Trazim kruzni kod ANB-a, kod Volija na Stari, kod fabrike 19 dec...
“Zbog izvođenja radova na sanaciji asfaltnog kolovoza na Krivom mostu zatvara se saobraćaj za sve vrste motornih vozila od 31.maja od 16 časova do 3. juna”,
Mogu mislit kolaps kroz grad.
Ja idem nedje van.
Odlično, nisam tu za vikend. Još danas da izbjegnem nekako. A inače je petkom tu najveća gužva.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
https://i.ibb.co/5GkWc9h/IMG-20190531-113957.jpg
Ja kapiram da je ovo "normalno" kod nas. Ja kapiram da sam ja nenormalan sto se ovome cudim i sto me uopste tangira...
Znaci kamion iz cista mira stao na sred trake, ispali ovi indijanci i poceli da ubacuju neku zicu u saht. Nidje trougla ispred kamiona da auta znaju da je traka zauzeta, nigdje nista. Apsolutno nikakve zastite, ograde ili bilo cega oko same rupe. Radnici od sveukupne HTZ opreme imaju JEDAN prsluk. Nidje rukavica, nidje kacige, nidje nista. Nakon kolapsa koji je nastao u roku od 5 minuta, vozac izlazi i prilazi kruznom i rukama mase da auta prelaze u drugu traku...
Kapiram ja da se ovo desava svaki dan ali ja ovo nikad necu moc' da prihvatim kao normalno.
Ne samo ti. Ima nas još. Ali tako je, kako je.
Prije neku noc podvoznjak kod Keta, lagano javna rasvjeta, dizalica na sred puta...One stope rasirene, korpa podignuta, rotacija ugasena, isto nidje trougla
Kolaps. Zabjelo i cepurke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne bi me cudilo da uloze pare u ovo "osvjezavanje" mosta, a da onda za pola godine odluce da rade rekonstrukciju i prosirenje mosta...
Vojisljavljevica - od Zabjela do kruznog pola sata.
Bolje da si preko starog pa kroz centar :-)
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
ZuriJo sam slika veri fast da mi ko ne izleti pa nisam gledao u tel nego u road.
Kolona od semafora do semafora.
Mogu misliti sto ce biti za vikend - a tek ponedeljak radni dan u popodnevnim casovima.
https://i.postimg.cc/XNw8NC3W/Screen...1-18-36-40.png
Ubise sa parkiranjem kod Podgoricke banke dje su Anovi bili..Znaci u zatvor bi ljude slao.
https://i.postimg.cc/B4KBD9wj/IMG-ef...48a33420-V.jpg
Skinu stari sloj i stave novi i to je rekonstrukcija?
Pa to je nasa rabota vec decenijama...
Samo krpi svako malo i tako ces vise u dzep stavit'.
Ovako je svuda kod nas. Gledam kako se iste (kratke) dionice krpe po vise puta u godinu dana...
A most u ocajnom stanju, umjesto da se potpuno most sredi oni ga sminkaju.
Najjaca je fora je sto je ograda bukvalno idtaog izgleda,dizajna.Staru su samo mogli skinut opjeskarit,ofarbat i vratit..A ne novu stavljat..
E stv rasvjeta je led nova i dobra bas..Ali mi nije jasno da je nisu malo izmjestili na cosak sami trotoara,a ne ni tamo,ni ovamo na sred puta..
Bas je prioritet ovog mosta bio da se zamijeni asfalt.
Not
Kolika je kvota da ga nece zavrsiti do 3.Juna? :)
-------------------------------------------------------
Od roki pistolata kolona do niksickocetinjskog kruznog > takodje kao i preko mosta bridza ujedinjenog - naravno i pored cepuraka.
Od sjutra tek kolapsi slijede ovo je samo uvod bio.
stara ograda je bila trula potpuno, i jedno 20cm niza od ove nove...krpljena vise puta i bila je ruglo...
ali definitivno ne bih ulagao pare u ovakvo sminkanje, nego big gledao da se uradi nesto na foru vezirovog mosta koji je prosiren... ali ocigledno to ne planiraju skoro... eto ga sa jedne strane union, a sa druge ce jednog dana biti bulevar...pa vjerovatno smatraju da to ne treba raditi
Bulevar treba da se sredi o trosku firmi i zgrada koje su ga raskopale svaka zbog svoje kanalizacije. Mislim to se nikad nece desit ali ok...
kad se sirio bulevar onaj dio uz okov i roksped je uradjen nanovo da recem podloga i sve..i nije tolko lose dok ga nisu raskopali i iskrpili a onaj dio koji gore pomenuh se samo preko onoga prethodnog jada asfaltira... tu je muka
a da ce se desit ikad nece :D