Eto vidiš.
Poslato sa Huawei P8 lite
Printable View
Eto vidiš.
Ima li ovaj Echolite neko dostupno OTA azuriranje? Ako ima zna li neko koji su parametri?
Moram naći neku foru da im vratim ovo vnogo od rutera, i da uzmem ove nove
Novi kanali:
PRVA MAX
RTL CROATIA WORLD
DTX HD
PINK HAHA
PINK LOL
Biće ih još
Pinkova a?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Da li bi dozvolili zanmjenu ovog Echolite resivera iako je ispravan?
Jer streasno me nervira, te daljinski lose bira, ne mogu da slazem kanale po zelji, stalno imam probleme kad snimam nesto, sam se resetuje....
Ne. Zadto bi
Koji je broj call centra za ovu kablovsku?
Sent from my LG-H860 using Cafe Del Montenegro mobile app
1600
U osnovnom paketu su ovi kanali..kao i svi do broja 192
Ne daju da se mijenja resiver, a kazu da je echolite osim slabijeg dometa daljinskog kvalitetniji
Koji si htio risiver? Nemoj onaj neki Mtel što piše na njemu. Strelicama lijevo-desno ne može se ići kroz listu kanala, pa samim tim ti treba mnogo vremena da dođeš od na primjer 1 do 50. Moraš sve strelice gore-dolje jedan po jedan kanal preskočiti.
Ovaj Skymaster, koji je kaže inače stariji od ovih Echolite i koji skoro da više nemaju, je Bog za sve risivere. Evo sa njim radi osim snimanja kao u Echolite, radi i Pauza, premotavanje naprijed nazad, sa USB fleškom.
A još što ima dobar EPG i pretragu po njemu, kao i uređivanje liste.
Jedino, makar meni se dešava, da kad izaberem 1920x1080p 50Hz onda mi slika na TV-u u donjem dijelu treperi na HD kanalima. A kad prebacim na isto ono samo na 25 Hz onda je dobro.
Možda je ovaj nešta pokvaren, jer mislim da mi ga je jedva našao za zamjenu, jer ih navodno više nema, jer kao što gore rekoh, kaže da su im to prvi risiveri i da ih više nemaju. Makar u PV.
Skymaster pise na kutiji..a ovo je Opticum resiver ..to sam vidio kad sam ga povezao na internet i usao u net tv..i tu je pisalo
Meni ovaj novi dtx hd stalno trza i koci.
Nisam ja ni htio da mijenjam echolite nego mi rekose neki kojima je echolite bas pravio problem sa daljinskim da nije bilo sanse da daju drugi
Čekaj, je li i tebi trza slika u donjem dijelu na onu FULL HD rezoluciju ili ovu nižu?
Ima li kakvog lijeka za trzanje?
Bromazepam? 😂
Sent from my SM-G930F using Cafe Del Montenegro mobile app
Hehe
Stavi na 1920x1080 25 Hz, tako je kod mene od prvog dana